La France (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna fetelor,

Vacanta placuta la cele care plecati spre tara!

Ia spuneti-mi si mie daca tot am vazut ca sunteti la capitolul bucatarie ce le mai dati voi la copilasi sa manince seara?

In fiecare seara pentru mine e un adevarat chin sa ma gindesc ce sa le mai fac de mincare.

Cea mica e inca destul de mica nu pot sa ii dau orice(1 an si 4 luni), cea mare (3 ani) a inceput sa faca mofturi si sa imi spuna ca nu ii place numai cind vede cum arata!

Imi cere toata seara macaroane cu brinza , daca fac cu sos bologniez nu ii place, cite o mamaliguta din cind in cind mai merge, cartofi prajiti nu prea, etc.

Mai dati-mi si voi niste idei pleaseeeeee!

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Draga Dia,fiica-mea are tot 3 ani,iar seara incerc sa ii dau mai usor!De ex ii place supa (cumpar in cutie Moulinée des legumes),o maninca cu o bucatica de piine ,iar ca desert ii dau o bucatica de brinza.
I-am facut ou moale,si moaie ea piinea ,asta o incinta tare!!!
Morcov ras cu ou fiert tare,rosii cu jambon + o felie de piine!
Depinde acum si ce ii place fetitei tale,a mea nu e mofturoasa ,a mincat bine intotdeauna!!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Pozele sunt superbe...........bravo realizatorului..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Nu s-a intors bebelina mea. Urmatorul rdv peste 2 sapt, daca nu se intoarce ne face inversion manuala, care cica e nasoala. Pana atunci mi-a recomandat sa merg in 4 labe:)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Nadine-si al meu s-a intors tarziu pe la 8 luni, asa ca mai ai putina rabdare.
Referitor la mancarea piticilor, si eu sunt in pom total, mai ales ca al meu a fost intotdeauna mofturos!
Pozele de la ambele intalniri sunt superbe! V-am admirat pe toate!

Fetelor, am o intrebare serioasa pentru voi!
Certificatele de nastere de tip nou trebuie traduse sau nu? Va intreb din experienta voastra cu administratia franceza. Sotul meu are entretien la prefectura si cei de acolo o data au spus da, apoi au dat-o la intors ca nu ar trebui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

certificatele de nastere/casatorie de tip nou, nu trebuie traduse. Ca doar scrie (si) in franceza pe ele. Dar cred ca depinde foarte mult de cum s-a trezit dimineatza functzionaru' de la prefectura.

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

ALARMA : terorism în România !!! Cititi cu atentie :

"Salutam cu rezbect, jefu'. Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns bine; dragut fara problem control aerobort, fiindca mai gasit un bagaj pierdut be drum. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba noua; dat jumadate la daxi, jumatate furat tigan de la buzunar.
Indilnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la
cafenea plan bomba, consumat egler proaspat, intoxicat zalmonel, noi
ajuns spital,
doctor roman durut la cur.

Jefu', gu bomba praf antrax nu butut facut la Romania, deci ingergat
plan bomba cu bum-bum! Mutat apartament frate Ahmed, adus mult
frumos aminde tara mia, fara apa la robinet. Urmarit emiziuni explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma!
Trebuie recrutati, jefu! Bomba cu azotat mare efect aveam! ...

Inderesat pilotat avion pentru lovit gladire la roman; vazut delevizor
aparat zbor MIG prabusit singur, plus roman stricat singur gladire,
adormit beat, tigara aprinsa, ...

Draga jefu', gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar
azeara, gind iesit cumparat baglava, exblodat budelie la parter. Aicia la Romania, mult cretin! Zberiat, zguibat la zin, cacat pe mine de frica!
Jefu, ma indorg agaza! Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur
treaba noastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

bestial sibylle!

site fain : http://raffa.over-blog.com/article-605086.html

pupici si ma intorc la programele mele...Offf, astept vacantza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Merci Olo. Si merci cui mi-a mai scris bancul cu James Bond si Serghei...a fost super tare. Cred ca Andiaroro era, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Sibylle

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput