La France (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Corina, merci mult de reteta, tocmai am terminat masa impreuna cu sotul, a fost deliciooooooossssssss!!! Am ameliorat-o nitel, am mai pus in umplutura si cartofi, ou, smintina... si brinza rasa (pe deasupra tot brinza rasa) si pot sa-ti spun ca n-am mai mincat asa o minunatie cam de multisor!

Maria, (numai si numai) daca esti cuminte, te primesc si pe tine!
Vezi sa vii cu elicopteru' perso si ia-o (cel putin) si pe Geo cu tine!

Didita, sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara!!!
Si noi ne tot facem calcule si am vrea ca incepind de prin iarna sa-l punem in "route" pe-al doilea... si mai stii, daca n-oi fi prea batrina poate si-un al treilea mai pe urma... Desi banuiesc ca o sa fim prea batrini. Of, de ce n-am inceput sa fac copii mai devreme???

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Sa iti fie de bine Otilia!!!Hai sa iti spun un secret: reteta este de la monsieur Montigniac!!!!
Maria,pozele sint supe!!Ce mi-ar fi placut sa fiu si eu cu voi acolo!!!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Fetele, trec in mare viteza sa va spun la revedere!
In noaptea asta plecam!!!
Sunt la serviciu si mai am o multime de treburi de terminat, iar diseara banuiesc ca n-o sa am timp de scris romane.
Asa ca va pup pe toate la un loc acum (...dar pe fiecare in parte...) si va spun sa ne vedem, citim si auzim cu bine peste cateva saptamani!
Va puuuuuuuuup!!!!!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Frumoase si pozicile fetelor din sud!

Eu am fost in curatenie in ultimele zile, deci cam ocupata! Am avut mare noroc cu o prietena si mamica ei care au venit sa ma ajute! Mie mi-a ramas de calcat si de aranjat prin casa. Dar e greu. Sunt din ce mai obosita si nu prea pot sa stau mult in picioare.Si Otilia si Corina imi fac si pofta de mancare , ca am notat reteta in ideea ca poate o pun in practica.

Maine avem rdv la sage femme sa vedem daca s-a intors Anaisa mea!
Va pupic!

Mergi la inceput

Vacanta frumoasa, Lu si sa va intoarceti cu bine!

Mergi la inceput

Corina, lamureste-ma, te rog, si pe mine: jumatatile alea de rosii se curata in interior sau se lasa asa? Cand le pui la cuptor nu or sa se faca suc de rosii? Umplutura o fololesti ca sa umplii ce?
Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

vacanta placuta tuturor care au!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Nadia,eu nu pun rosiile in cuptor cum scrie in reteta!Le golesc de continut asa crude si le umplu cu compozitia din reteta!Pulpa care o scoti din interiorul rosiilor eu o pun in vasul in care pun rosiile umplute!asa o sa ai un pic de sos!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Vacanta placuta celor care pleak sper tara...O seara buna celorlalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Nadia, eu am facut dovlecei umpluti si miezul dovleceilor l-am amestecat cu umplutura. A iesit grozav!!! Acum seara i-am terminat, am pus si putina smintina pe deasupra si...

Corina, merci de reteta, e adevarat ca-i Montignac, dar am stricat-o eu cu cartofi si... piine (completa ce-i drept ;)), dar era prea bun!!!

Maria, merci mult de adresa, faine pozele, v-ati distrat super!!!

Doruletz, tocmai am terminat vinul corse de la voi (in amoureux ;)), exceleeeeent!!! Merci!!!

Geo nu mai zice nimic...

Va urez si eu o vacanta placuta celor care plecati!!! (norocoaselor!!!)

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput