La France (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Geoooo!!! Unde-ai disparut?
Zi-ne odata cine ce si cum la fiecare poza ca innebunim aici!!!
Si eu tot pe Oana am recunoscut-o... poate pe Lulu si Michaela (dar nu-s sigura) dar in rest??? De fapt nici nu stiu exact cine a fost la tine, asa ca... Maria, tu in ce poze esti??? Haideti fetelor explicati-ne pozele sa pricepem si noi ceva!!! Am vrut sa dau si eu cu o unda de mister da' mie nu mi-a mers, era prea facil!!!

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

noi n-am facut poze, dat fiind intilnirea restrinsa . Da am mincat o gramaaaadaaaa de mici buuuuni- facuti de delpin si pusi pe carbuni de sotul ei cel dragut (ei nu i-am zis, da va spun voo: m-a distrat ca a venit la mine si mi-a intins mina; io m-am gindit ca omu nu vrea sa-mi faca bise, da el saracu credea ca tre' sa-mi pupe mina, loool s-a lamurit repede cind i-am tras o strinsoare vinjoasa si ma tucait apoi :)))- am luat si la pachet pt motan; inghetata de toate felurile, prajituri- cu brinza dulce si strudel, facute de mine.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Hai sa ghicesc eu:
0813-Maria si sotul
0812-de la stg la dreapta
Geo si sotul, George, Maria, Lulu, Oana, Michaela, ?, William

Am zis bine?
Cine continua?

http://georgiana.iciblog.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Buna la toata lumea!

Cum spuse si chatonel, noi nu am facut poze, nici prin cap nu ne-a trecut,pe caldura care era.In schimb pozele voastre mi-au placut, cele ale Otiliei in special, pt. peisaje(bine'nteles si de fete). Ar fii bine o legenda, asa mai stim si noi care cine este.
chato, reteta ti-o voi trimite pe PM cand voi avea putintel chef de scris, acum profit de prima zi fara servici, concluzie... ce bine am facut!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by georgianab

Hai sa ghicesc eu:
0813-Maria si sotul
0812-de la stg la dreapta
Geo si sotul, George, Maria, Lulu, Oana, Michaela, ?, William

Am zis bine?

Adevar ai grait, Georgiana, iar "semnul de intrebare" este Ana, colega Mihaelei.

Nu am cuvinte asa de frumoase ca ale Mariei pentru a descrie sentimentele care ma incearca dupa seara de aseara...
Multumim (William si cu mine) din suflet gazdelor noastre minunate, Geo si Nic, pentru primirea atat de calduroasa, pentru sufletele voastre deschise si... pentru lacrimile de la sfarsit!!!
Ne vom reintalni cu siguranta inainte de Craciun (temerea cea mai mare a lui Geo), c'est promis!
Pretextul il gasim noi!!!

O sa-mi fac timp sa admir cu drag si fotografiile facute la Otilia, si o astept pe Maria sa ne puna la dispozitie fotografiile artistice facute de Sylvain...

Va pup si mai trec.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Ce faceti fetelor ati amutit sau ati pierdut subektu din vedere?...

oLo, Mirunda, Corina si celelalte fete... poate reusim totusi sa ne vedem prin toamna cu toatele, ar fi grozav!!! Sa gasim o zi in care puteti veni toate!

Geo, ai disparut?... Cum e cu legenda aia?...
(bina ca acum s-a mai dezlegat misteru', mai ales ca am primit si pe PM ceva explicatii de la o persoana "mister" ;)) Dar mai sunt si alte persoane neidentificate. Cine-i de exemplu imbracata intr-o rochita roz?...

Dati-mi si mie (aici vorbesc cu bucataresele pricepute, dar asta o sunteti toate, nu?) o reteta gustoasa de dovlecei umpluti cu... carne tocata si cu brinza rasa, ceva de genul asta.

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by Otilia
Cine-i de exemplu imbracata intr-o rochita roz?...

De exemplu intr-o rochita roz (aici, in dreapta) este Irina, sora Oanei.
Si de exemplu in alta rochita roz, dar mai pal (aici in prim plan) este Laura, sora geamana a Irinei (rezulta cealalta sora a Oanei). Sunt sigura ca nu le-am incurcat!

Le-am vazut si eu pe ale voastre, merveioaze!
Ma bucur de cunostinta! Cand o facem pe viu (cunostinta)???

Mesaj perso:
Multumesc cui stiu eu pentru niste fotografii cu adevarat deosebite!!! Ma tot minunez, nu ma mai satur, in loc sa merg la culcare!

Ba uite ca merg!
Noapte buna!

Dragii de noi
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Otilia,ia uite aici reteta buna,buna mmmmmm!!!
ROȘII UMPLUTE
(Se poate prepara și cu vinete, dovlecei, ardei grași etc.)
Pentru 4-5 persoane:
6 roșii mari
400 g de carne (umplutură de cârnați)
300 g de ciuperci
1 ceapă
2 linguri de brânză de vaci
sare, piper
opțional: usturoi și pătrunjel
Prăjiți carnea într-o tigaie, eventual sărați și piperați. Tăiați ceapa mărunt și pasați-o cu mixerul.
Faceți același lucru cu ciupercile, după ce le-ați spălat, pentru a obține un piureu.
Amestecați ceapa cu ciupercile și înăbușiți-le la foc moale, într-o tigaie unsă ușor cu ulei de măsline. Sărați foarte puțin.
Tăiați în două roșiile, pe lățime. Așezați-le într-un vas uns cu puțin ulei de măsline. Coaceți-le în cuptorul încălzit, timp de 30 de minute. Faceți un amestec omogen din carnea pentru cârnați și 2/3 din piureul de ciuperci. Repartizați uniform amestecul peste roșiile scoase din cuptor.
Folosiți 1/3 din piureul de ciuperci pentru a-l pune peste roșii, ca și cum ar fi pesmet. Dacă veți dori, puteți adăuga usturoi și :pătrunjel fin tocat.
Băgați-le în cuptorul foarte încins, timp de 30-40 minute.
Coaceți, eventual, pe grătar, plasând platoul la mijlocul cuptorului, pentru ca să nu se ardă compoziția.

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Cucu, fetili
Am zis ca reviu, pai reviu, iata-ma-s!
Intru direct in subect: posed una bucata adresa site cu pozici frumusele foc, numa' ca din mai multe motive (care mai de care mai serioz), nu poci pt ca sa le lipesc direct pe forum. Nu tin adresa cu pricina doar pt mine, ca bucuria ne-mpartita numai bucurie nu-i. Asadar: cine doreste sa vaza mai multe pozici executate ieri la Geo si Nicolas, sa ridice doua degetele si-i trimit adresa pe privat, cu marea rugaminte mare de a pastra "misterul" (aici ar fi de recitat o poveste despre copyrigt, alea alea). Va multumesc de pe acum pt intelegere.
Acu' trec la alta gasca-n alta traista. Va povesteam mai deunazi ca am inceput niste cursulete de franceza. Azi m-am intristat rau de tot Motivul: apare o doamna, micuta, plapanda, timorata, vadit inspaimantata; profesoara imi spune ca-i romanca; cum doamna cu pricina nu se prea descurca, profesoara ma roaga sa vad ce-i cu ea. Bref, inca un caz de persoana care a venit aici in ideea ca va face menaj si-a nimerit in alte cele, individul care-a adus-o aici a incercat s-o vanda pe-o mie de euro! A reusit sa scape, numai ea stie cum, de nemernicul cu pricina, iar acum lucra pt o familie de francezi. Joi pleaca spre tara. Am venit acasa cu un gust amar... Asta e.
Otilia, daca-s cu minte, ma primesti si pe mine?
Gata, vreau sa fac economie de vedere.
Noapte buna si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Buna fetele! va distrati bine vaz eu si ma bucur pt voi.
Pe la noi situatia este stationara (cu exceptia burticii care se intugoaie pe zi ce trece).
De vineri suntem in concediu cu totii dar cum eu nu sunt transportabila... si noi pe aici pe langa casa omului.
L-am vazut pe bebe saptamana trecuta si era mare si frumos (doctorita mi-a vorbit mai mult de mare decat de frumos ) S-a intors cu fundu' in sus si imi trage suturi cat poate de des.

didita

Mergi la inceput