La France (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by geo

Abia astept sa veniti !!! Pacat ca nu pot veni toate fetele de "la France" din cauza distantei...

Cel mai tare imi pare rau de Otilia pe care o cunosc cel mai bine...ce sa fac daca m-am stabilit in celalalt colt al Frantei?

Cand va mutati pe Coasta Otilia?
Geo scumpo, si mie imi pare tare rau ca suntem asa de departe
Va urez petrecere frumoasa (cel putin tot asa de frumoasa ca a noastra, fetele din vest ;)) si asteptam reportaj foto si povesti!
Va pupam cu drag!

PS: cu mutatul pe Coasta n-am decit o certitudine: nu miine si nici poimiine... Pina la urma are si Bretagne farmecul ei, parca-parca incep sa ma obisnuiesc.

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo spune:

Va multumesc tuturor celor care ati venit, a fost grozav sa ne vedem si sa stam la povesti. Ma uitam la toti si imi ziceam ca e minunat sa ma gasesc in Franta, intr-un cadru de basm si sa vorbesc romaneste, alaturi de sotul meu, alaturi de prieteni de suflet...
Am avut o experienta grozava in seara asta si m-a impresionat atasamentul si dragostea voastra.
Nic mi-a marturisit ca nu se astepta sa fie asa de frumos si sa se simta atat de bine cu oameni pe care ii cunoastea doar din vedere, de la biserica.

Va pup pe toate si sper sa ne vedem curand sa repetam seara asta frumoasa....

Am pus cateva poze intr-un album " Seara de vara la Geo si Nicolas".

Restul de poze le-a facut Maria cu un aparat profesional. Te asteptam Maria cu alte forografii cand ai timp.

http://community.webshots.com/user/jorjettoader20000
"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki

Mergi la inceput

Bine, Geo, uite o sa pun si eu poze acum si n-o sa spun nici in ruptu' capului cine-i in poze. Chiar asa, ne lasi sa ghicim?...
Da' stiu c-a fost lume multa!!! Cit timp ti-a luat sa gatesti printre garzi?... Au fost vinete pentru toti?...

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Gata am pus
Click pe semnatura "LaAdelita" sau direct aici:
http://community.webshots.com/user/laadelita
albumul Bretania DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Fetelor, suntetzi noste scumpe toate!

Dintre sudiste, n-am recunoscut-o-n poze decat pe Oana. Punetzi si voi legenda la poze sa stim care, cine, ce si cum....

Cat despre bretonnes, am revazut-o cu placere pe Otilia si printzesa Adelie, si celebrul J. Aurico, te stiam roscata (din pozele de la nunta....) Si Luca s-a facut un urias! Nadia cu burticutza, ma bucur ca te-am vazut ;) Imi pare rau ca n-am ajuns si eu sa revad locurile splendide unde sta Otilia, si unde timpul sta in loc. In gradina Otiliei, as sta cu orele, cu zilele, cu lunile. E magnific. Poate
reusesc sa trec prin toamna...

Si noi, parizienii ne-am intalnit ;) Intamplator...La un picnic.
Va dau o veste: Spic de grau, nu e blonda cum ai crede dupa nick ;) Iar David e un cuceritor! Se tot dadea la KiKi.

Pupici si o saptamana magnifica (eu muncesc neincetat :(( . Sper sa termin treaba pana la vacatza...)

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Ce mult mi-au placut pozele! Tare ma bucur ca v-ati intalnit si v-ati simtit bine.

La Otilia am recunoscut pe toata lumea dar la Geo sunt cateva chipuri pe care nu le-am recunoscut.

http://georgiana.iciblog.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Buna de dimineta
Se poate, Otilia? Cum adeca "cine-i in poze"? Noi, nu ne recunosti?
Mi se fugaresc gandurile si inca nu reusesc sa-mi decantez toate trairile, dar incerc... In caz de incoerenta, va implor sa aveti putintica intelegere, date fiind conditiile exceptionale
Geo, multumim mult, mult, mult, vachement de mult (asta-i din repertoriul barbatului meu) pt tot
Multumim pt ca tu si sotul tau sunteti gazde minunate, pt ca sunteti calzi si frumosi, pt ca totul a fost extraordinar, pt ca ati pus atata suflet si atata dragoste in tot, pt ca ne-am simtit alaturi de voi de parca ne-am fi cunoscut de-o vesnicie, pt firescul de a fi atat de buni, pt dupa amiaza insorita si seara calma, pt armonia pe care o degajati si pt puterea voastra de a va oferi. Multumim pt ca ai avut invitati atatia oameni speciali, alaturi de care ne-am simtit atat de bine Adevarat graiesti, "cadru de basm" ! Doamne, frumos e la voi! Frumoasa casa, invaluita de-o lumina ca mierea, incredibila lunecarea fiecarei raze de soare pe luciul apei din piscina, dar mai ales aerul, atmosfera de echilibru, se simte sufletul!
As avea atatea de spus... ieri mi s-a umplut sufletul de bucurie, mi-am facut provizii M-am simtit atat de bine cu voi toti Un gand bun pt fiecare
Si poate, intr-o zi, nu stim unde, nici cand, vom reusi sa ne-ntalnim cu toatele, fetele de pe La France. Ce ziceti?
Pozele sunt superbe, da' din pacate nu ma pricep sa le lipesc pe-aici Astept indicatiile voastre Si astept, oricum, sa le termine al meu sot de "tratat", ca aseara am ajuns acasa azi dimineata si mi-a declarat ca e "fatigat si fericit"; mi-a promis ca le lucreaza azi.
Revin pe seara, pana atunci va urez o saptamana buna
Multumim, Geo
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Fetelor am vazut si eu pozele..sunt super chiar si cele din sud si cele din bretagne..si sper sa eu intr-o zi sa pot ajunge la intalnirea fetelor din sud pentru k pt moment ele sunt cele mai aproape.eu am depus o parte din personaje prin poze dar ar fi bine o legenda..
Maria nu ne dezamagi si pune si tu pozele pe aici sa ne bucuram si noi de ele..cred k te descurci sa le pui dak nu cere un pic ajutorul barbatelului tau..
Pupici la toate si refacere placuta la sudiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Tare frumoase pozicile!!Cit mi-am dorit si eu sa vin la Otilia,dar asta e ,daca's departe!!!!!
Eu am recunoscut pe toata lumea,in afara de doua persoane la Geo!
Intr-adevar,tare bine ar fi sa ne intilnim intr-o zi toate fetele de pe LaFrance!!Ce ziceti? Punem de-o intilnire?
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Este o idee buna sa ne intalnim toate fetele de aici dar trebuie gasita o locatie la mijlocul distantei dintre noi..va cam greu dar daca vrem asta nu est imposibil..O saptamana buna.

Mergi la inceput