La France (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Sunt aici Maria, dar nu am ce discuta pe subiectul asta, daca vrei sa sti ceva de noi, vorbim pe PM ca sa nu deranjez frantuzoaicele. Merci ca te-ai gandit la mine! In plus, sunt foarte suparata ca Seb a dat tare cu capul in perete...si nu am chef de vorba.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Nu deranjezi, draga Oana! Imi pare rau pt micutul Seb! E mai bine acum?
Maria, cursurile incepeau cu français langue étrangère, apoi français de base si sunt cursuri prin corespondenta, asa se si numesc. Nu mai stiu, ai fost la anpe sa ceri asa ceva? Uite, Simona, de la Cannes, o sa inceapa si ea din toamna acelasi curs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Oana, cred ca tu vrei bataie!....Pai cind ne-ai deranjat tu pe noi? Sanatate lui Seb! Ai pus repede ceva rece?
Eu plec dupa-masa sau miine in Bretagne, nu voi avea net, asa ca va pup pe toate si va urez cele bune!

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Servus, dragelor!

Noi suntem in Bucuresti, si MURIM de cald! Am fost cateva zile la munte, si acolo a fost tare bine...asta este, ne staraduim sa nu ne topim de tot...si va trimitem un pupic !

Maria draga, ai primit mesajul meu? In ziua dinaintea plecarii am incercat de vreo cateva ori sa te sun, dar nu era nimeni acasa.

Toate bune, si pe curand!

Cu drag, Mirunda

PS Acum ma ocup cu organizarea intalnirii de 20 de ani de la terminarea liceului, ca dragii mei de colegi nu au timp! Bine ca am eu ...dar ma bucur ca o sa ne reintalnim!

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Ne-am mutat in Franta......URAAA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Heeey, va pup pe amândoua. Imi pare rau ca nu am reusit sa ne întâlnim înainte de plecarea voastra...aveam ceva pt Mara.

Vacanta placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bonjour fetele!!!Vreau si eu o mina de ajutor!! Fetele cu bebei,ia ziceti-mi cu ce scoateti voi petele din hainele celor mici,ca pe mine ma dispera fiica-mea!!Toate hainele sint patate,nu stiu cum face ,iar eu nu reusesc sa le scot!!Am un spray K2R ,dar nu e bun de nimic,nu scoate petele deloc,poate ati descoperit voi ceva care e eficient!!
Merci!!

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

détachant Eau Ecarlate

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Corina, eu folosesc Vanish Oxi Action Gel; numai ca e eficient doar daca pui pe pata proaspata... altfel, cum se zice la noi la olteni, iese cel mai sigur cu "zeama de foarfece"

Pupicei Annei nazdravane.

Oana, pupici lui Séb de la noi. Mai tare cred ca te-ai speriat tu... Si fiu-meu exerseaza cazaturi de ceva vreme. Acum stie sa planeze asa fel incat sa nu dea cu scafârlia de pamânt. Mai nou e cu mersul de-a latul canapelei, asa ca e inevitabil sa nu cada. Noroc cu chilotii ca sunt grosi si mai atenueaza...

Cam liniste azi... v-ati ascuns de ploaie sau de caldura?

Pupici la toate.

si Miron Radu (06 oct. 2004)
Miron Radu

Frantzujii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Neata fetele,

Ia priviti ce fete cucuiete am gasit eu la ziua baietelului unor prieteni.
O sa va topiti si voi dupa Kiki, asa cum m-am topit eu. Nu ca Ema ar fi mai prejos!!
Mihaela (oLo) sa-ti traiasca printesele ca tare scumpicele mai sunt!

Frantuzoaicele mele, va pupic pe toate si va urez vacanta frumoasa!

Oana pupici lui Seb! Sper ca nu a fst nimic grav.

Noapte buna.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Corina,
In principiu toate "scotzatoarele de pete" sunt bune, daca sunt utilizate exact impotriva petei pentru care au fost create.Si eu am crezut mult timp ca am un K2R, care nu e bun de nimic, dar am realizat ca el era de fapt doar impotriva petelor de grasime si eu il foloseam la tot ce intalneam in cale. Asa ca m-am instalat in fata unui raion cu produse de genul asta si mi-am ales dferite produse in functie de pete. Pierzi ceva timp, dar ai cu ce actiona pentru fiecare pata in parte, iar K2R-ul e chiar bun.
Vanish Oxi Action Gel-ul detine si la mine un loc fruntas in topul produselor cu actiune "generala"

ana

Mergi la inceput