Impreuna, Timisoara! (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Ana, pai cum altfel?!?! Normal ca io's buha de serviciu Mai ales ca lipseste Miro si voi cam trageti chiulu'

Buhuhuuuuuuuuuuuuu

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Gabi, stai relax, ca trece si Saturniada si scapam toti de brobleme Intre timp, ramai in casa, la racorica si nu te agita prea mult

Mihi, frumos Bv-ul, da' mai frumoasa Timisoara (pentru mine cel putin )

Gio`, mersi mult de info Intr-adevar, diferentele is f mari intre cheltuiala cu un apartament fara centrala termica si unul cu centrala. Iar voi chiar ca ati platit putin Clar, e f. importanta si caramida din bloc...
Tocmai imi povesteau niste prieteni care nu au centrala ca anul asta au platit intretinerea 2.5 - 3 mil. iarna si 1.5 - 2 mil. vara(uneori si 2.5 mil. ). Asta in conditiile: 2 persoane, 3 camere (nu f mari)

Ar mai fi de calculat diferentza la chirie, intre un apart cu centrala si unul fara. Ca daca e mai mare de 50euro/luna, nu prea mai merita cel cu centrala, decat pt partea cu confortul - ca iti faci caldura cat si cand vrei tu.

Si las' ca trece si anul viitor Ai sa vezi ca o sa-ti amintesti ce greu, dar si ce frumos a fost

danitin, cred ca pustii astia is santajisti din fasha Asa se nasc, cu "microbul impresionarii parintilor" in sange

Va pupez si ne vedem maine

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

SALUTARI DIN p-ta UNIRII!!
Chiar ca e cam slaba circulatia la subiectul asta!!!
Am fost ieri sa vedem un ap., e drept foarte aproape de centru, pe Mihai Viteazul.
Dragelor era cutie de chibrite, mic, si groaznic, parca nu aveai aer.Si cerea 200 euro si nu mai lasa din pret.
Azi o sunam pe tanti de pe Orsova sa mai astepte cu ap. pana pe marti, poate mai vedem ceva, daca nu-l luam pe ala.Dar mi se parea intretinerea cam mare acolo, si nu stiu de ce avea gazul pe iunie 1.300.000 lei.Trebuie intrebat, ca daca atata platesc vara la centrala, doar ca e de beton blocul, mersi, mai bine in cort.

Doris pe unde esti draguta?
Ne bem cafeluta azi?

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Desi este o zi deosebita pentru mine (se implinesc 10 ani de sunt impreuna cu Florin) am o stare de toata prastia. Azi de dimineata am avut cu ai mei marea discutie si in concluzie din toamna plecam in chirie. Asa ca fetele care stati prin Circumvalatiunii, Dacia si zonele apropiate, va rog, daca auziti de un aparatament cu 2 camere chiar si nemobilat, undeva la 100-120 euro/luna sa-mi spuneti. Numarul meu de telefon il aveti in lista trimisa de Gabi pe PM.
Intr-un fel am o stare de usurare, de mult trebuia sa plecam fara a ajunge in situatia de a-ti spune parintii sa pleci si sa-i lasi pe ei in pace.
Va multumesc ca mi-ati ascultat oful si ca a-ti fost langa mine cu o vorba buna

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

SILVANA si noi cautam ap.
Anul trecut am cautat in octombrie si erau preturi mari, ca veneau studentii.
Eu zic sa cauti de pe acum, cand nu sunt asa mari preturile.Oricum am vazut studenti, care cauta si acum.
Nu vreau sa te dezamagesc, dar la pretul ala nu prea gasesti in zonele respective.Poate mai departe: Giroc, Brancoveanu, calea Sagului. am vazut asa preturi prin zonele alea.

poze
gio si bb 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Unde v-ati ascuns?
Giova, stiu ca e cam greu de gasit apartament cu 2 camere la 100-120 euro, dar momentan nu imi permit o chirie mai mare. Ma gandesc ca daca e nemobilat si pe termen lung poate, poate gasesc.
E nasol ca in toamna salta preturile la chirii de numa si culmea e ca tot asa raman, nu scad dupa cazarea studentilor.

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti mey fetele,
Slaba activitate pe la timisorence....Caldura e de vina!?
Silvana,ma bucur ca ati lamurit problema,in sfarsit!Si eu zic la fel ca Giova:pune-te pe cautat acum,ca in toamna zboara preturile in sus de numa'-numa'....Nu stiu daca ti-am mai povestit cum a fost la noi,daca ma repet,scuze.Cand ne-am mutat in Timisoara si noi eram disperati sa stam undeva,oriunde,pana gaseam ceva mai bun.Norocul nostru a fost verisoara lui Marius,care sta in Freidorf,ea ne-a gasit gazda,la un prieten de al ei,asa ca asta ne-a inchiriat o garsoniera in piata 700...blocul de langa calea ferata.Nu spun in ce conditii am stat....Ma rog,am fost multumita asa,bine ca nu am dormit in parc sau in gara.Dadeam pe chichineata aia 80 de euro lunar.Nu iti mai povestesc ce mobila aveam....In fine!Am stat acolo din iulie 2002 pana in mai 2003,cand a trebuit sa ne mutam ,ca Luana era pe drum.Apartamentul asta unde stam acum,in Dorobanti,tot printr-o cunostinta l-am gasit.Un coleg de al lui Marius a stat aici si cand a plecat,stiind ca Marius cauta cu 2 camere,ne-a zis de el si ne-am si mutat,mai ales ca dadeam 100 de dolari pe luna.Am dat asa cam pana prin septembrie,cand proprietarul ne-a zis sa ii dam 100 de euro.N-a fost bai.Dar in decembrie a venit ca euro a scazut foarte mult si ca nu are ce face,trebuie sa cresca chiria,ca el nu ne-a cerut preturile care sunt in zona,adica de la 140 euro in sus(sanchi!),ca in toamna nu a crescut chiria,cu toate ca daca inchiria la studenti ar fi putut sa ceara si 200 de euro....si tot asa....I-am dat si ii dam ,ce sa facem?Ca inca e bine asa,nici nu stiu daca as mai gasi asa altundeva.
Hai ca ti-am facut capu' mare....Incearca sa iti cauti de acum,e mai bine!In toamna cine stie cat vor mai fi preturile!Te pup si ai grija de tine!Si,chiar daca nu iti arde de asta,eu iti zic felicitari pentru aniversare si.....sa ai parte de tot binele din lume!
Mai fete,sa aveti parte de bine....mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Cu cine vorbim, ne zice ca dam mult pe un ap. cu 2 camere-200 euro.Dar eu vreau cat mai aproape de centru, centrala proprie, amenajat, cat de cat.
ei bine agentii imobiliari zic ca nu gasim la pretul asta, ca sunt mult mai scumpe.
Cred ca ap. de pe Orsova nu trebuie ratat.Clau a vb. cu proprietara si ia zis ca miercuri ii dam raspuns.sper sa mai vedem ceva pana miercuri, daca nu ne mutam acolo.

poze
gio si bb 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Nu stiu cum vine treaba cu platitul chiriei, din fericire eu am mostenit un apartament de la bunica si nu am fost nevoita sa inchiriez ceva. Acum insa mama sta cu noi ca sa ma ajute cu cea mica si si+a inchiriat apartamentul ei: in Calea Sagului, 3 camere, etajul 4 (vara e o caldura de te coci)cu 130 de euro, prin firma. Nu are centrala proprie dar cheltuielile nu sunt mari, ca sunt contoare la tot si tevaraia e noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Silvana, cand il vad pe administrator il pun sa intrebe pe la blocurile din jur. Ca la noi in bloc sunt toate de 3 camere si costa cam 200 chiria.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 38+ sapt.
POZE

Mergi la inceput