Impreuna, Timisoara! (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

inca nu v-ati trezit, somnoroaselor?
Doris, bandito stiu la ce te gandesti! Crezi ca daca stau mult si bine cu cracii in sus se intampla ceva cu ochi? Noroc ca voi fi in perioada "aceea" si chiar daca as vrea nu iese.
Super faina Ines! Noi avem un caine maidanez pe care il tinem legat in curtea din spate si Paul stie ca nu are voie la el (eu am oroare de parul de caini si pisici), dar cand scapa in curtea, merge la el, aduna pamant si ii toarna in cap. Sa vedeti bietul animal ce cuminte sta, nu scoate nici un sunet. Cand intreb copilul de ce face asta, imi spune ca racoreste cainele
Gabi, zici ca Lucas e pregatit? Nu e o regula ca baietii se lasa asteptati. Eu trebuia sa nasca la sfarsitul lunii ianuarie si am nascut cu 3 saptamani mai repede si chiar m-a luat total pe nepregatite.
Ana, acum aplic o alta regula, cand comenteaza cineva, ma intorc cu spatele si plec si nu au decat sa comenteze si sa bolboroseasca cat vor!
AMR 3 zile pana la concediu

Pupa mama toate fetele!

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Ciao fetelor

La noi nu e chiar asa cald inca, dar oricum se anunta canicula si aici... Trebuie sa merg cu mama la neshte cumparaturi... deci nu scap de iesit din casa...

Bey, m-ati terminat cu faza cu gandacii... Deci eu ii urasc de moarte... Si daca, sa zicem ca exista, credeti ca se poate scapa prin deratizare? Ca acum vreo 2 ani am avut si noi (in Bv) din cauza unor vecini care aveau prin casa mizerie si tot felu' de vechituri...cred ca de fapt i-au adus de undeva. Si ne-am chinuit cu ei cateva luni, ca veneau oamenii cu deratizarea, noi si altii ca noi plateam, dar alti vecini n-aveau chef sa faca si iar apareau. I-as fi luat la bataie pe aia care nu faceau deratizare odata cu toata lumea Poate la voi is oamenii mai normali la cap... sper...

Gio`, daca nu te stresez prea mult as mai vrea sa stiu cat ati platit voi iarna trecuta pe apa rece + gaz? Am inteles ca apart. avea centrala... Am nevoie ca sa-mi fac o idee, sa compar cat ar costa in cazul unui apart. cu centrala, comparativ cu unul fara

Tre' sa plec, va scriu mai tarziu

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ana, ma uciderizezi! Asaaaa mult sa mai dureze?

Noi suntem bine, cam prea cuminti, nu dureri, nu dop, nu nimik me omoara asteptarea asta; daca nu ar trebui sa car atatea kile dupa mine in plus ar mai fi cumva ... dar asa ...

Bei, vad ca pe toate ne-a palit in cap "Saturniada" asta si caldurile; ma tin tare pe pozitii si adopt rolul "alungatorului de nori" ... se pare ca merge teoria cu abordarea constructiva. Cel putin la mine a functionat pana acuma. Vad ca si la Doris ; sa fie cu ochi? Eu asa iti doresc

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 38+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

SALUTI TUTI,

danitinIeri am vorbit cu Lili si spunea ca au venit deja prea multi donatori si cei de la centru nu mai au unde stoca sangele!
I-am zis sa-i reprogrameze sau sa le multumeasaca si atat, dar a zis ca au venit multi si de pe sate in urma anunturilor!
Cazul lui Octavian se pare a impresionat multa lume, au fost donatori din toata tara.
Eu nu prind Europa Nova dar daca mai functioneaza anuntul ar trebui oprit, eventual spus oamenilor ca momentan e suficient sange!
Noi va multumim inca odata!
Spune-mi la ce homeopat mergeti daca nu-i secret!
Albifain BV-ul facem si noi un popas de o noapte acolo ca sa injumatatim distanta cand mergem la mare.Cumnata mea locuieste acolo!
Dorisma ofer de cobai in 13 aug merg la nunta!Nu mai certa Printesita si eu le-am taiat mustatile la pisici cand eram mica, tineam cu soarecii!
Anaeu n-am fost in parcul ala niciodata dar am habar pe unde e deoarece kinderii mei au fost pe acolo cu tanti care are grija de cel mic, asa ca daca ma simt in stare poate merg chiar dupa ora 6 azi.
Giovace-i daca-i baiat?
Sa fie sanatos si poti sa mai faci o incercare!
Eu am plans cand la cel de-al doilea mi-a zis hrubaru ca-i baiat dupa ce ma amagise 2 luni ca-i fata!
Asa de repede te obisnuiesti cu putulica de baiat!
GabiCred ca ai mari emotii si abia astepti sa scapi! Eu mai disperata am fost la a 2-a pt ca stiam ce ma asteapta!
Iti tinem pumnii si ne rugam sa treaca cu bine si repede!
Silvanati-am citit si eu "off-ul" si chiar ti-am scris dar cred ca nu ai citit ca era la sf, inainte de a deschide pagina cu"Impreuna TM" Capul sus si inainte!

Ce ma intreaba Lorand aseara cand incercam sa-i culc:
Mami cine ti l-a pus pe Arpi in burta?
Am raspuns: D-zeu, ti-a dat un fratior
Lorand: dar nu trebuia
Eu: pai mai demult tu ai vrut!
Lorand: ba nu
Eu: ba da
Lorand mai bine era o surioara si ne puteam face mire si mireasa!
Dupa asta explica-i cum e cu mirele si mireasa!
Voi aveti probleme intre copii!
Eu sper sa se iubeasaca, cel mic e smecher deja si-l intarata!
Tre sa fac pe politaiul dar nu vreau sa lezez sentimentele nici unuia dintre ei!

Mihi mami lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/dintisor1.jpg" target="_blank">Arpi
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/lori.jpg" target="_blank">Lori
si matusa lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/octavian.jpg" target="_blank">Octavian
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg" target="_blank">http://www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ALBI ce sa-ti spun: gazul nu plateam mult, ca e bloc de caramida si circulau ceva tevi de caldura pe sub ap.
In lunile cu frig mare: 600.000 lei.
Acum imi vine 150.000 lei
Intretinerea pe scara (unde e inclusa apa rece- 6 m cubi-, gunoiul, adminsitr. curent scara, pierderi, etc), cam 500.000lei-iarna.Curent,la 2 luni- 700.000 lei
Noua ni se pare putin, mama platea in Alba peste 1 mil. gazul iarna/luna.
la noi mergea centrala numai de la 19 seara, cand ajungeam acasa.
dar ti-am zis, conteaza blocul- sa fie caramida (asta o stiu de la proiectantul meu, Clau), si mai ales ca unde aveam gresie era asa calda... din cauza tevilor din beci(e la parter).
Ar fi super sa mai gasim bloc din caramida, dar.... cica la cel din beton consumam cu 30% mai multa caldura (tot de la Clau).Asta e.

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Giova, chiar ca plateati fff putin! Noi nu avem centrala si platim cam dublu la incalzire plus apa calda .... ohooo.
Dar nu te necaji; ziceai ca nu mai este mult si va mutati in ap. vostru ... Nu?

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 38+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nu e mult Gabi, inca 12 luni de acum incolo.Se predau in aug. 2006 apartamentele, dar sa speram ca in iulie 2006 reusim sa ne mutam.
in 19 aug. 2006 facem si nunta.
va fi un an greu pt. mine: bebe,cauta mobila, etc, mutat, nunta.
Nici nu vreau sa ma gandesc.

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Doris, am vorbit cu tipa care ne coafeaza pentru ca si mie mi-ar placea mult una dintre nuantele sugerate de tine - blond cenusiu - si ea spune ca nu ma poate face asa fara sa ma decoloreze. Nu am inteles prea bine, blondul se poate obtine din brunet si fara decolorare? Si de ce e asa daunator? As veni cu drag in 10 august dar nu am voie sa-mi fac chiar orice freza vreau …poate imi oferi tu argumente cu care sa conving si eu lumea de pe aici.
Mihi, bine ca mi-ai spus. Scot anuntul, ca mergea de 6 ori pe zi. Cand mai ai nevoie, ma anunti si reluam. Ma bucur atat de mult ca l-am putut ajuta pe Octa. Sa ma tii la current cu starea lui ca ma gandesc mult la el. Homeopatul este Marietta Andercovicsi, undeva in zona Balcescu. Daca vrei iti trimit pe PM numarul la care se fac programari.
Pentru mamici cu burtici: cum suportati caldura asta, ca am o vecina in luna a 8-a si nu mai poate … Eu am avut noroc ca am nascut in martie iar caldura cea mare m+a prins in lunile mici.
Lori a mea tinde sa practice, la 1 an si 4 luni, frumusete de santaj sentimental. Cand am fost cu ea la spital i-au pus cateter in manuta, pe podul palmei. Acum ne-am trezit ca atunci nu o lasam sa faca ceva ne arata locul si zice “pic,pic,pic”. Nu am inteles ce-I trebuie pana cand ne-a zis bunica ca asa i-a explicat ea faza cu cateterul: pe acolo vine pic-pic care te face bine. Acum, cum nu+I convine ceva, ne aminteste ca a fost bolnava. Sau, dimineata, cand plec eu la lucru se tranteste pe jos si zice buf, iar daca o intreb unde s-a lovit imi arata cu convingere coltul mesei aflat la 2 metrii distanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Buhele nu's la apel?!?!

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut ,
Cu caldura asta nu am avut chef nici calculatorul sa-l mai deschid....Parca nu am chef de nimic....
Silvana,asta e cea mai buna metoda....Zau ca nu te mai enervezi si poti pleca cu gandul de langa ei mintenas....Mai ai olecuta pan' la concediu?Iuhu!
Gabi,eu asa cred....Acum tu nu lua de buna ce zic eu....Te 'oi nimeri....asta e!Eu pe Alex trebuia sa il nasc in 26-28 februarie(chiar imi puneam problema ca ce ma faceam daca s-ar fi nascut in 29 februarie?) si el a binevoit sa soseasca pe 18 februarie....Hai ca mai e putin!Ma gandesc ca si eu abia asteptam sa iasa,aveam starea asta cam cu o saptamana inainte de nasterea Luanei,asa ca se apropie si la tine....Sa fiti sanatosi,asta e cel mai important!
Mihi,nu stiu daca ai fost azi in parc,dar eu nu am reusit sa ajung...Prea cald....Poate ne-om intalni o data si o data pe acolo....Ce mai face Octavian?Discutii de astea savante am avut si eu cu Alex.Ce sa facem?Trebuie sa le raspundem la intrebari..Decat sa afle de pe strada aiureli,mai bine ii racoresc eu curiozitatea.Multi m-au certat pentru sinceritatea mea vis-a-vis de discutiile pe care le port cu Alex,dar mi asa mi se pare corect.La fel voi proceda si cu Luana.
Danitin,copilutii sunt niste smecheri notorii...Niste micuti speculanti!Iar noi niste parinti tare inmuiati de toate "fitzele"acestor speculanti micuti.Numai bine fetitei tale!
Doris,ce faci?Mai poti sa muncesti pe caldurile astea?Ce zici,ma primesti model?Hihihi....
Albi,ce faci?Tot buha?
Va pup fetele.....Mai vorbim!
PS.Auzi ce zic astia la stiri:temperaturi si mai mari in zilele urmatoare....S-a intors vremea cu fundu' in sus!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput