Impreuna, Timisoara! (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Fetelor,
care dintre voi are chef de o clatita buna in Unirii?
Mie una mi-e cam pofta......

Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alexa eu pe caldura asta abia astept sa merg acasa din Unirii.
Toata ziua au curs apele pe mine.

poze
gio si bb 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

eu de azi dimineata nu am iesit din cladire(aerul conditionat e fixat la 23grade...)
Chiar asa cald e afara?
Naspa atunci!!

Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

e cald Alexa si noi nu putem monta aer conditionat caavem birourile in cladire istorica si nu putem strica fatada. asa ca sauna, ce mai.

Fetelor plec si eu acasa, gata pe azi, nu m-a mai sunat nimeni pt. apartamente.Incep sa disper.

Stie cineva cat se face pe jos din P-ta Verde de pe Aradului pana in P-ta Unirii?
Sau ce mijl. in comun sunt?

Pupici, pe maine.

poze
gio si bb 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Gio`, ti-am trimis PM.
L-ai vazut inainte sa pleci?

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ceau, fetele!
In sfarsit am si eu putin timp sa scriu...
Azi m-am simtit tare rau, din cauza caldurii, prefer iarna de o mie de ori...eu sunt rea de caldura...
Sunt un pachet de nervi...v-am zis daca va mai amintiti ca mama vrea sa-si pune gresie si faianta in bucatarie...
Ei, de aici am cele mai mari probleme...asa ca, apelez la voi toate, care stiti sau puteti sa ma ajutati!
Am adus un mester, a vazut bucataria, ne-am inteles la pret, si a zis ca vine a doua zi.
A trecut ziua si n-a mai venit, l-am sunat, a zis ca vine peste 2 zile, au trecut si acelea, si tot n-a mai venit!
Am gasit foarte greu, caci toti sunt ocupati, un alt mester, un baiat de 22 ani, a venit, a vazut, apoi a fost cu Radu si a cumparat toate materialele ce trebuiau.
Ieri, s-a apucat de lucru, vreo 2 ore, atat!
Apoi a sunat mobilul lui, si ne-a zis ca mama lui a facut infart, si a plecat...
Trebuia sa vina azi din nou, nu mai vine, ne-a anuntat sa cautam pe altcineva...
De 2 saptamani, gatim prin vecini, spalam vasele la baie, e un calvar, nu mai putem sa ne descurcam cu Ines, e foarte greu, ii fac ceaiul la vecini...
Am intervenit prin toate cunostintele mele, si nu gasesc pe nimeni.
Daca stiti pe cineva care pune gresie si faianta, platesc oricat, dublu pe mp, dar vreau repede, ca nu mai rezistam.
Va rog.
Deja peretii sunt pregatiti, doar sa lipeasca faianta si gresia e treaba de o zi...
Daca aflati ceva, dati nr. meu de mobil.
Am cumparat tot nou, mobila, hota, garnisa, si stam cu toate in camera, una peste alta...
Raman datoare...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Doris,imi pare rau ca eu nu te pot ajuta....La cati cunosc eu in Timisoara....pot spune ca sunt singura pe lume....Imi pare tare rau!

Tare liniste pe la noi....Pe unde mai bantuiti fete?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

doris situatia ta e joc de glezna .... eu ... trebuia sa ma mut maine in NOUA CASA (asta dupa ce termenul final era 15 iulie!!!), azi am facut o kriza de nervi si i-am lopatat pe mesteri afara din apartament (mai precis acu vreo 2 ore)!!! Unde stau acum, de luni vin noii chiriasi, asa ca eu, ale si mamamea suntem leteralmente in strada de poimaine!!! la ce paket de nervi sunt, as face monologuri necatolice aici pe forum, asa ca ma abtin .... Doris, sincer, imi dau seama prin ce treci, dar bucura-te macar ca omu a fost cinstit si ti-a spus sa iti cauti pe altcineva, si nu te-a dus cu presul pana in ultima zi, ca las ca te muti maine, poimaine, etc... De recomandat mesteri, nu am pe cine sa-ti recomand, NU I-AS RECOMANDA PE ASTIA AI MEI NICI MACAR CELOR MAI MARI DUSMANI AI MEI

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

NO, daia nu am mai dat pe forum de mult, vedeti si voi ce zile pline de calorii am .... si cika io vreau sa slabesc ....
si apropo, ca si cum nu ar fi de ajuns, azi o dat nepotumio admiterea la medicina la cj, si acu is toata incordata, rezultatele nu le-ai afisat nemernicii, stau acolo in strada sute de elevi cu parinti, catei purcei din toata tara; ce nemernici .... le-au spus ca la ora 5 se afiseaza .... voi vedeti cat e ceasul? ... acasa io pandesc pe net doara-doara apar mai intai pe net ..... lumea e cu josu-n suss!!!!! (ca cu susu-n jos is mai toti!!!)
ufff, mai vars si io amaru!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miny spune:

Buna fetelor

Ma bag si eu in seamaMa primiti?

Atat vroiam sa va zic: simt ca innebunesc de cald. Toata ziua as vrea sa stau asa: Sper sa nu tina foarte mult perioada asta.

Si ce e mai interesant e ca nu pot manca toata ziua iar seara mi se face foame Ce ciuda mi-e.

Va pup pe toate si racorire placuta( as vrea eu surf )

Mergi la inceput