Impreuna, Timisoara! (14)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
alexa00 spune:
Dorisam intrebat pe la colegi si am gasit unul de care au fost multumiti.Iti trimit pe PM numarul de tel.
giuliatensionata situatie...Dar cum totul se rezulva cumva intru-un final sunt convinsa ca o vei scoate cu bine la capat.Fruntea sus!
BAi da cald este!
Numai bine ,
Alexa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alexa00 spune:
miny :sigur ca esti bine venita!
Cu caldura chiar ca-i naspa.Ma uitam asera la stiri si cica pana duminica nu va cobora sub 35grade.
Vreau la mare!!!!
Numai bine,
Alexa
Giova spune:
Neatza!!!
Citesc si nu-mi vine sa cred.
Toate suntem un pachet de nervi, toate avem probleme cu ap.
Ceva se intampla in lumea asta, mai ziceam daca numai eu as avea probleme, dar vad ca nu sunt singura.
Adica eu le vad probleme, ca al meu, e tare linistit si ia lucrurile cu calm.
Sper sa ne rezolvam toate problemele, DORIS nu stiu nici un mester, sper sa fie bun cel gasit de ALEXA; GIULIA imi pare rau, tu stai in chirie si trebuia sa te muti in ap. nou? Si nu e gata, nu va puteti muta? mai e mult de facut in el? Parca de la intalnirea trecuta tot lucrau oamenii, sau cam intins sau mi se pare?
greu a trecut ziua de ieri, o caldura insuportabila.Oare azi tot asa va fii? Ce bine ca nu am sarcina mai mare ca altfel nu stiu cum as rezista. Ma gandesc la celelalte fete, cum se simt.
Gabi sa inteleg ca Lucas e tot in burtica!!!
Cel putin ieri, acolo era.poze
gio si bb 16+
silvana75 spune:
Ce pacat ca nu am net acasa ca aseara eu eram buha. La ora 1 azi noapte ma plimbam pe strada, la mine in camera era o cloceala si o zapuseala de numa.
Doris, imi pare rau ca ai probleme cu mesterii, sper ca ai rezolvat cu mesterul recomandat de Alexa.
Gabi, multam fain. Uite mai scriu aici nr. meu de telefon: 0723558474 in caz ca auziti ceva.
Eu am cumparat azi dimineata ziarul Publi Vest si am gasit ceva apart. cu 2 camere la 120 euro mobilate. Oricum mai caut si eu cand ma intorc de la Govora.
Daca nu mai apuc sa scriu, va doresc o vara (ce a mai ramas din ea) mai putin calduroasa. Gabi, tie iti doresc nastere usoara, bebe sanatos si sa ne auzim cu bine in septembrie.
Giova, spor la cautat chirie. Din Piata Verde pana in Unirii ai firobuzul 17 cateva statii. Pe strada Orsova a stat sotul meu, pe vremea cand socramea avea apt. cu 3 camere. E o zona super, cea mai draga mie.
Va pup si numai bine!
Silvana si Paul
giuliatm spune:
giova da, o tot lalaie de mai bine de 2 luni!!!! timp in care eu platesc atat chiria unde stau acum cat si rata la banca de la apartamentul nou .... ca sa nu mai vb de 2 x cheltuieli bloc, 2 x electrice, 2 UPC, etc ....
danitin spune:
Doris, imi pare tare rau ca ai necazuri. Din pacate, pe mesterii care au lucrat la noi nu-I pot recomanda … Au fost groaznici!!! Inclusiv la fina cand ne-au cerut cu 5 milioane mai mult decat era intelegerea (asta acum 3 ani).
Giulia, consoleaza-te cum fac si eu: toate trec.
Miny, bine ai venit. Chestia cu foamea seara functioneaza si la mine si sa vezi numai cu se aduna kilogramele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Miny, un calduros bun venit!
Fetele am gasit mester, si nici nu stiti ca era vecin cu mine in bloc, iar eu nu stiam ca se ocupa cu asa ceva...aseara pe la 22, a venit administratorul sa semnez lista de cheltuieli, si m-a vazut necajita, si mi l-a trimis pe om sa vorbim.
Dimineata era la mama la ora 8, acum lucreaza, e tare de treaba...
In rest, nu pot manca nimic, de fapt nici nu ma plang, doar ca ma simt ca o lesinata...
Radu mai are o tura si intra in concediu, iar eu mai o saptamana, si din 8 august, libera....
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Ana68 spune:
Saluti,
Doris,bine ca ai rezolvat-o...Vezi?Nu sti de unde sare iepurele...Am bors de perisoare:nu vi incoace?
Giulia-Alina,cumplita situatie la tine....Si eu cred ca as fi facut ca tine....numa; ca eu as fi explodat,as fi batut pe careva.
Giova....inca mai cautati...?Uf!Si e asa cald....Aveti grija!
Gabi pe unde-i oameni buni?Nu cumva a venit Lucas ?
Miny,bun venit!
Silvana,concediu placut si daca iti cauti apartament sa cauti unul sa aiba si cablu pentru net....Te pup si distractie faina cu Paul la Govora!
Fetele,sa aveti parte numai de bine.Va pup si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Buna fetele!
Am revenit...poze gasiti in albumul Ingerasul nostru....Ma apuc de citit sa vad ce-o mai fost pe aici.....
Pupici
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
POZE INTALNIREA 4
Giova spune:
Bine ai re... MITZUKA!!!!
Mama ce strengar frumos ai!!!!!
GIULIA lasa nu te mai necaji, ca toate trec. Cine vorbeste, dar incerc sa ma incurajez singura. Sanatosi sa fim, ca restul se rezolva.
Ieri GABI era ok, azi nu stiu nimic de ea.
ANA inca cautam ap., dar nu am umblat de nebuni.Am sunat la ag. si astept sa ma contacteze cineva, daca vor gasi cum vrem.
Tanti care-l are pe Orsova, la p-ta Verde a zis ca sa cautam cu calm, ca sapt. asta nu a dat anuntul in Publitim, asa ca...pana miercuri poate mai vedem si altele.ASTA SPER EU!!!!poze
gio si bb 16+