Timisoara (13)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Mihi, vezi ca se poate cum am zis eu?
Deci, fetelor, putem dona alta grupa si in schimb, Octavian va primi B3.
Acum pe cele/cei care doriti sa faceti acest gest, vreau sa va incurajez.
Prima data, daca analizele va sunt bune(vi se fac gratuit), intrati acolo, va aseaza pe un pat si tanti aia sta intr-un ghiseu, prin a carui gemulet introduceti mana.
Sfat: nu va uitati, daca sunteti slabe de inger.
Doare f.f.f.putin, cat se introduce acul.
Puteti avea o usoara senzatie de ameteala, in timpul recoltarii, dar daca am trecut noi de o nastere, asta e o mica gluma...
Eu am donat de mai multe ori, pentru unchiul meu, cand avea cancer la 35 de ani, pt. bunicul meu, inainte sa moara, si pentru o colega, grav accidentata.
Asa ca nu e foarte greu, sa mancati inainte si sa beti putina apa in care ati dizolvat 2 lingurite de zahar.
Sa aveti cu voi ceva dulce cand iesiti, si in acea zi sa consumati multe lichide, 3l.
Bafta, si haideti sa dam o sansa!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Aaaaaaaaaaaa!!!
Am uitat:
Primiti 2 zile libere platite de la servici, tichete, nu stiu acum valoarea lor, este o alimentara, acolo, in Girocului, langa Centrul de recoltare, de unde va puteti face cumparaturile pe acele tichete.
Aveti cred, transportul gratuit in acea zi pe toate mijloacele de transport.
O sa verific aceste informatii si revin cu detalii.
Sa nu va lezati, ca veti sta la rand cu tigani, betivi, oameni saraci...
Asta e! nu dureaza mult...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
![](images/user_woman.png)
Albi` spune:
Ciao fetelor Ce mai ziceti?
Hai iau la rand postarile
Angela Panduru, bine ai venit printre noi
Sunt de acord cu Doris, pe Octa l-ar ajuta mult daca s-ar face publica problema lui, pentru ca sunt sigura ca exista multi oameni cu suflet mare care ar dona sange pentru el. Deci, Danitin, ne poti ajuta?
Mihi, asa cum zicea si Ana, nu-ti fa griji ca ne ceri ajutorul! Doar suntem oameni si daca putem, ne ajutam intre noi! Multa sanatate lui Octa si curaj voua si parintilor lui!
Intr-adevar, si mie mi se pare cam doctora lui, care ar fi trebuit sa stie ca odata ce ai avut hepatita, adio donare de sange...
Ana, ceva de genu'. Aseara am iesit asa brusc ca a inceput sa imi curga apa in casa. V-am zis ca era furtuna... ploua direct pe geamul meu si a intrat apa pe langa geam, curgea asa frumos in jos pe perete... ca o cascada in miniatra. Mai avea putin si ajungea la prize, daca n-o observam. Asa ca am stins compu' si am scos tot din priza si am luat carpele ai la ataaaaaaaac
Noroc ca si-a schimbat ploaia directia, ca altfel... nush zau... Ce poti sa ceri? Dejaba am termopan daca finisarile de langa el is de kko... ca doar meseriasii is "meseriasi"
Giova, imi pare bine ca ti-ai gasit rochite frumoase Faci neshte poze sa le vedem si noi?
Gabi, daca e marisor flacaul, se va descurca mai bine cand o sa "iasa la lumina"
ionela-roxana, nu stiu daca ai voie sa conduci dupa ce donezi sange, pt ca s-ar putea sa ai ameteli... Dar pt o parere avizata, poate intreaba Mihi la centrul de recoltare...
Mihi, oare o sa aiba efect daca mai multe dintre noi rugam moderatorii sa mute subiectul inapoi la Generale ? Oare ne asculta? Cred ca asa ar trebui...
Silvana, eu zic ca's potrivite atat ideea cu cina, cat si cea cu pensiunea... depinde ce v-ar placea voua mai mult Mi se pare mult mai frumos asa, sa sarbatoriti cumva frumos, sa va amintiti peste ani
... ca doar cadouri va faceti la alte aniversari
La "sume rotunde" sa fie ceva special
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Mihi, am si eu cateva intrebari:
1. se pot face rezerve? adica trebuie fix 2 donatori pe saptamana sau daca sunt mai multi se pastreaza sangele donat ptr. alte saptamani etc.?
2. nu trebuie sa specificam numele exact al copilului cand mergem la donat? Sa se stie ca este pentru el. Eu asa stiam. Daca da, te rog sa ne spui si numele lui exact. Si varsta, ca nu mai stiu exact (asta ca info pentru colegi etc.).
Doamne ajuta sa fie totul bine!
Gabi, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE
Mihi spune:
BOLESC AXENTE OCTAVIAN
PT SPITALUL LUIS TURCANU
Mie atat mi-au cerut azi cand am vrut sa donez.
Nu stiu cum e cu sangele daca poate fi pastrat pt mai multe zile!
Totusi ar trebui o actiune organizata, Doris se gandea la o lista.
N-as vrea ori sa se duca toti odata ori sa nu se duca nici unul, pentru ca fiecare crede ca merge celalalt.
Daca ar merge ionela-roxana maine ar fi ok
Mihi
Ana68 spune:
Salut fetele,
Mihi,pai daca se poate dona orice grupa pentru Octavian...vin si eu.Doris inscrie-ma si pe mine pe lista si hai sa luam legatura sa vedem cum facem.Mi-ar conveni sa merg cu cineva,caci eu nu stiu Timisoara asa bine si in plus nu ma descurc in spital....
Mihi am citit si eu postarea ta cu subiectul sange din Timisoara si era acolo o tipa din Cernavoda care s-a oferit cu grupa ei de sange,B3.Parerea mea,daca poti,intereseaza-te cum se poate ca ea sa doneze la Cernavoda sau Constanta si sa fie primit sangele la Timisoara...
Sa fie bine pan' la urma si sper ca daca vom dona sange pentru Octavian....tot rau sa fie spre bine!
Si am si eu o intrebare:iti face analizele de sange inainte?Se plateste sau e gratuit?
Giova,sa porti rochita cu multa placere....
Roxi,salut!La intrebari a raspuns Doris...Cred ca te lamuresti tu!Nici eu nu am mai donat pana acum,dar am auzit de la cei care au facut-o ca ai o usoara ameteala pe urma....Banuiesc ca ,daca mananci ceva dupa donare,iti revi.
Silvana,m-ai dat pe spate cu imaginatia pe care o ai...camera,lumanari si dragoste multa!?Hihihi....bey,esti beton!Si te mai plangi ca nu sti ce cadou sa ii faci!Super ideea!Distractie maxima si....dragoste cat China! Astept mailul tau!
Albi,mama draga,meseriasi si meseriasi pe lumea asta....Bine ca ai observat la timp problema si ca ai rezolvat-o...totusi,nu faci plangerea la Al de Sus?!Asa ceva e strigator la cer!Pai se poate?sa ne lasi tu cu gura deschisa si vorba la jumatate?!..
..Te pup si mai vorbim!
Gabi,tu ai voie sa donezi?
Giuliatm,azi e Sf. Ilie......Sa traiesti cu numele ,Iulia!
Fetele,va pup.Sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
alexa00 spune:
am si eu o intrebare:tre sa mergi de 2 ori:prima data ti se fac analizele si abia apoi donezi?
Numai bine,
Alexa
ionela-roxana spune:
Acuma vin de la spital.
Un sfat: Nu va inghesuiti mai de dimineata,la ora asta nu era nici picior de om la recoltari.
Din pacate se pare ca eu ies din schema.Eram pe punctul de a dona cand a venit o Doctorita si a rugat asistenta sa-mi faca nu stiu ce analiza...hemoglobina...parca.
A iesit 11.4 si minimum era 12.
Mi-a spus ca nu am voie sa donez ca sunt anemica si dupa donare va scadea si mai mult si pot avea probleme.
Nu e neaparat sa mergi de 2 ori daca stii ca ai exact grupa b3.
I-mi pare tare rau.
Cei care merg va rog sa aveti o hartiuta cu Numele baietelului sa scrie pe fisa de recoltare.
Inca o data i-mi pare rau.....
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro
danitin spune:
Scuze, abia acum am reusit sa intru pe site, am mult de lucru. Va ajut cu cea mai mare placere. Anuntul cu sangele va intra sigur pe TV si Radio la Europa Nova si incerc sa iau legatura cu colegii de la Analog sa vad daca-l putem baga si acolo.Miha, te rog scrie-mi cateva date: ce varsta are bebe, de ce sufera, ce grupa are nevoie, precizari suplimentare sau ce crezi tu ca ar fi relevant. Le pun eu frumos in pagina dar am nevoie de date. Daca mi le trimiti pana in ora 15,00 intra anuntul de astazi. Multa sanatate.
Mary_25 spune:
,
Eu daca sunt gravida pot sa donez sange? Sunt putin anemica! Daca pot cu cea mai mare placere.
Doris: Nu mai stiu cum arata un picior normal. Eu am 2 buturugi, iar problema e ca nu se mai desumfla. In rest sunt bine, cu caldura nu ma impac deloc. Iar la bb i place sa mi se bage in coaste, de nu mai pot sa respir. In schimb i place la volan si cand ma plimb. Brigi e bine, azi era la sala cu elevi. Duminica cand am vazut-o ultima data era cam obosita, nu prea dormise, dar cred ca a recuperat. Nu prea o lasa bb sa doarma!
Silvana: Dar nu duci lipsa de imaginatie! Cica "ajutati-ma cu idei ca nu stiu ce surpriza sa-i fac sotului......" si cand colo zici ca tu ai inventat romatismul!
Ajutor: Caut restaurant pentru botez de max 70 pers.. Ieftin si frumos! Astept sugestii!
Nu mai stiu cine ma intreba cu cine nasc, ce o sa am, etc: Nasc cu dr. Florica Aljobory. Pana acum am fetita.
O intrebare pentru gravide: La ce eco mergeti, de va spune dr cate grame are bb? Pana acum am fost la 2 eco diferite, dar nu mi-au putut spune exact! si ne mai auzim,
Mary 30+