Timisoara (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Lili, draga, spune-i sotului tau ca v-o dau 2 zile pe Ines, sa va minunati cat de superba e, si apoi sa-mi spuneti daca mai vreti spiridusi ca ea...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Doris mi-au dat lacrimile cand am citit!
Am sa ma interesez dar cred ca daca ar avea la centru B3 ar da oricum.
Am postat totusi la discutii generale poate ca ma ajuta careva.

Va pup pe toate acum plec la metro sa-i iau un storcator de fructe si legume poate bea ceva suc de sfecla sau coacaze!
Numai chestii naturale are voie sa pape exclus lactatele deoarece incepe sa i se faca o ciuperca pe limba.

Scuze inca o data ca intru aici cu probleme sumbre, stiu ca voi cele care nu aveti copii si care sunteti in asteptarea lor vedeti viata mai roz. Eu abia dupa primul copil am realizat cati copii sunt cu probleme pe lumea asta, unii chiar de la nastere si de cate ori aflu cate un caz ma pun in locul mamei si ma doare sufletul!
D-zeu sa ne ajute pe toti!
Mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Mihi, am citit si eu ce a scris Doris, atat de frumos
Din pacate eu nu va pot ajuta cu sange (am 01) dar la 4 1/2 ani am avut hepatita si stiu ca nu am voie sa donez sange
Chiar ii spuneam lui Doris ca de multe ori am auzit si la TV apel din partea spitalelor aflate in criza de sange si ma uitam neputincioasa, fara sa pot face ceva

Dar o sa incerc si eu sa fac cunoscut cazul nepotelului tau si poate gasim ajutor pe undeva...

Curaj

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Pentru Danitin!

Te rugam frumos, daca poti, s-o ajuti pe Mihi, cu un anunt umanitar la televiziune, urgent!!!
Cauta donatori de sange grupa BIII.
Ai cumva posibilitatea asta, sau apelam la alta televiziune locala?
Asteptam mai intai raspunsul tau, esti cea mai in masura sa ne indrumi.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,
Buna ideea lui Doris : asa ca vin si eu in completare cu rugaminte la Danitin sa o ajute pe Mihi ,in special pe nepotelul ei....Ce zici Danitin?Se poate ?!
In alta ordine de idei eu am grupa 0 de sange,sunt donator universal,nu am donat niciodata si daca e buna si grupa mea de sange pentru Octavian,vin si eu la donat.
Albi,bag de seama ca in seara asta Sfantu' Ilie te-a taiat de la net...Va o plangere la Doamne-Doamne!
Mihi,imi pare cumplit de rau pentru nepotelul tau.Si nu iti mai face atatea probleme ca intri aici cu subiecte sumbre,cum le numesti.Ideea e ca ma bucur ca apelezi la noi sa te ajutam.Cum am mai scris si altadata:macar un umar pentru plans pot sa ofer oricand,daca posibilitatile materiale si financiare nu ma pot lasa sa te ajut mai mult.
Gabi,ce ma bucur ca sunteti ok amandoi...Pai ai un flacaias acolo in burtica....Sa fie sanatos!Eva ce zice de venirea apropiata a lui Lucas?
Lili,imi amintesti de mine cand eram insarcinata cu Luana si am trecut perioada de vara de la 4 luni pana la 8 luni...A fost cumplit!Faceam si eu la dusuri....Las' ca trece si pe urma n-o sa mai ai timp de atatea dusuri...!Sanatosi sa fiti!
Giova,conteaza cat costa rochita daca iti vine bine si te simti minunat in ea?!S-o porti sanatoasa!Cand o vei imbraca?Sper ca te-ai gandit si pentru mai tarziu,ca sa iti vina cand o vei imbraca!
Mary,sa porti sanatosa costumasu'!fain ca e de in...
Angela,iti doresc vand bun din pupa pentru ceea ce ti-ai propus!
Silvana,ca si data trecuta imi pare aru ca nu te pot ajuta cu o sugestie pentru un cadou sotului tau....eu sunt in pom la capitolul asta si pomul e in aer.Nu am inteles despre ce e vorba cu mailul meu.Vrei,te rog,sa imi mai spui odata,ca probabil am uitat.Daca e vorba de adresa mea de mail,asta e petenchea@yahoo.com.Te pup si iti doresc distractie faina la aniversare si La Multi Ani! si sa traiti fericiti pana la 100 de ani.
Doris,spor la treburi si bafta la desntist!
Fetele,va pup si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari!
Silvana Si eu zic ca o cina romantica ar fi potrivita pentru eveniment
mihi imi pare rau pentru nepotelul tau.Fii tare!
Eu am O1, daca ajuta cu ceva spune si ma prezint la donat cu placere.

Am vazut ca au venit si fete noi.Bine a-ti venit si abia astept sa va cunosc la urmatoarea intalnire.

O zi buna la toata lumea,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza gagici!!!
Silvana buna ideea cu cina romantica.
Mihi eu am ABIV si nu stiu daca gravidutza fiind, pot dona sange. Clau are 0, este donator universal, cel putin asa stiu.Intreaba acolo, la centrul de recoltare.
Danitim haide sa incercam s-o ajutam pe Mihi.Vezi daca poti baga un anunt umanitar la TV.
Gabi ce ma bucur ca e bine si mare Lucas.Oricum eu am citit la mamici de iulie-aug. si stiam ca esti ok.

Azi sunt bine, afara vad ca e frumos.sper sa nu vina nici o furtuna, asa cum am fost anuntati.
Mi-am luat rochita si inca una, care se muleaza pe mine, si la Clau nu-i prea place ca iese prea tare in evidenta burtica.va vedea el mai incolo ce burtoi voi avea.
Ana sigur o voi putea purta si la vara viitoare, caci vara asta am o singura nunta, dar am vrut sa ma rasfat putin si de aceea am cumparat-o.

poze
gio si bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Salutare fetelor.

Nu stiu ce sa intamplat ca pana azi nu se incarca Despre Copii nici cum pe calculatorul meu.Acum insa am reusit sa intru si am citit subiectul cap-coada.
Vineri mergem in concediu dar promit ca din momentul in care ne vom intoarce voi fii prezenta aici in fiecare zi.
Eu am grupa B3.....din cate stiu eu,si merg cu drag sa donez daca e vb de un copilas cu toate ca am oroare de doctori si ace.
Spuneti-mi ce program e la recoltare,unde merg?Ar mai fii ceva,cand merg acolo trebuie sa spun ca donez pt copilas sau nu?Pot merge cu masina si cand ma intorc sa conduc?
Poate sunt intrebari stupide dar nu am mai facut asta niciodata.
Daca mai este nevoie va rog sa-mi spuneti ca sa merg ,eu sunt in Timisoara pana joi seara.

Va pup cu drag si mai vb.

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

No fetelor acum sa va spun:
Am fost de dimineata cu un coleg caruia i-aufacut ieri analizele si cu mama lui Octa sa-i faca azi analizele, ca maine sa poata dona.
Din pacate colegului i-au gasit ceva probleme la ficat deci nu poate dona iar Lili mama lui Octa a avut hepatita deci nu poate dona, dar m-am enervat ca idioata de dr-ita stia si de ce a mai purtato pe drumuri.
Acolo cand te duci primul lucru care te intreaba e daca ai avut hepatita, TBC sau sifilis si daca da, n-ai ce cauta sa donezi sange niciodata, dar Dr-ita lui Octa spunea ca daca a avut mai demult se poate.
Sper sa nu fie asa habarnista si la treaba ei ca atunci e nasol.
Am intrebat daca putem sa donam alta grupa de sange iar in schimb el sa primeasca B3 si a zis tanti de acolo de la fisier ca se poate asa ca m-am hotarat ca ma duc, mi-a dat bon de ordine dar cand am ajuns sus nebunie asa ca maine dimineata la 8 ma duc sa-mi fac analizele, sper sa nu-mi descopere ceva carcalaci, azi am fost pe la 9 si era nebunie, saracii oameni cred ca doneaza pt bonurile de masa.

Asa ca fetelor care vreti sa ne ajutati... numai totusi sa ne inteleegem sa nu mergem toate odata.
Stiu ca va ganditi cu groaza la moment dar :
1 ma gandesc ca fac un bine
2 imi fac analizele asa cum trebuie
3 ma gandecs iar ca fac un bine..
si tot asa (Eu doar vreau sa ma incurajez singura pt ca nu m-am gandit ca am sa fac asta vreodata pt ca-s destul de lesinata, dar am si eu doi copii si D-zeu e sus...)
Va pup pe toate si o zi plina de vesti bune si reusite.
Mihi
PS Deja mi-au postat subiectul despre sange la Umanitare si nu mi-l citeste nimeni, macar o zi puteau sa-l lase la DISCUTII GENERALE
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele dragutele,

Eu nu stiu ce grupa sanguina am, dar cred ca cei de la centru de recoltare pot stabili asta atunci pe moment. Danitim, vin si eu cu aceeasi rugaminte, daca se poate, s-o ajuti pe Mihi cu un anunt umanitar la TV.
Ana, iti trimit un email!
Gabi, ma bucur ca Lucas e bine!
Giova, sa porti rochia sanatoasa, daca tie iti place ce mai conteaza pretul? si distractie faina la nunta.

Fetele, eu m-am gandit pentru aniversarea celor 10 ani sa inchiriez o camera la o pensiune sau hotel, s-o aranjez cu lumanari si toate cele, cu sampanie, un tort cu prima noastra poza cand eram tineri si nelinistiti ... si bineinteles cu multa, multa dragoste. Ce parere aveti?
Partea proasta e ca eu vineri trebuie sa vin la lucru, dar cred ca voi ºunta cumva fiind ultima zi de munca (din 1 august sunt in concediu).

Pupa mama fetele

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput