incredibil- am nevoie de parerile voastre
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
issis spune:
ADRIENNE12...mi-a placut faza cu degetul aratator..incerc sa-l gasesc in poze...:)) sper sa fie de lungimea dorita...ca altfel, este o mare problema pentru mine, trebuie sa recunosc:)))multumesc pentru impartasirea experientelor tale, imi sunt de mare folos. Eu , sincer, nu am avut astfel de experiente. M-am mai intalnit cu o singura persoana cunoscuta pe net si a fost conform asteptarilor, insa era prea departe...in fine, nu a mers din varii motive.
dar..asa cum ai zis, una este o persoana la telefon, alta este la o intalnire face to face...si alta este cand stai 24 din 24 cu ea..daca noi vorbim la telefon de 9 luni, probabil ii mai trebuie 9 ani sa stam impreuna (in feircitul caz in care ar fi asa cum am sperat.:)))
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
issis spune:
delsimda..mi-a vorbit de fostele lui iubite. a fost 9 ani cu cineva si s-au despartit pentru ca tipa vroia sa se marite si el nu!! ..banuiesc ca este normal fizic macar daca a stat 9 ani intr-o relatie..nu? a mai avut si alte relatii de durata, oricum imi vorbeste frumos de toate femeile din viatza lui (adica nici nu exagereaza cu povestitul, nici nu vorbeste urat despre ele, lucru care m-ar deranja teribil). El recunoaste ca este f dificil , ciudat...si imi imi spune ca m-ar inteleg daca as zice intr-o zi..STOP..chiar este f surprins cum am atata rabdare...buna intrebare: Cum am atata rabdare?? habar n-am..pentru ca intotdeauna am zis ca lipsa rabdarii este un mare defect al meu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by issis
El recunoaste ca este f dificil , ciudat...si imi imi spune ca m-ar inteleg daca as zice intr-o zi..STOP..chiar este f surprins cum am atata rabdare...
aici ar trebui sa iti pui un semn de intrebare... se pare ca tipul e destul de ciudat, pierde timpul de aiurea, ceea ce un barbat isi mai poate permite, o femei nu.
daca e asa cum a zis, si s-a despartit de cealalta dupa 9 ani ca el nu a vrut sa se insoare, daca vei pati la fel???, el ezita prea mult, pierde timpul...
![](alcool.gif)
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
sunnyday spune:
Buna! Dau si eu cu presupusul: faptul ca motivul iesirii dintr-o relatie (buna, proasta, minunata) de 9 ani afost ca nu vrea sa se insoare, mie mi-ar da de gandit. Poate nu vrea sa se insoare niciodata. Poate se teme de asumarea responsabilitatilor, cine stie. Poate nu-si doreste nici copii. Esti dispusa sa-ti asumi acest risc si cine stie cat timp sa pierzi? Nu prea cred.
Asta cu vorbitul la telefon luni de zile pana la intalnire am facut-o si eu cu primul meu prieten. Dar atunci nu voiam eu sa ne intalnim, ca mi-era teama. Pan ala urma ne-am intalnit si am fost impreuna vreo 3 ani. Si mie mi se parea la tel ca e minunat. Dupa ce ne-am vazut, am realizat ca era TOT ce spusese, dar mai erau si amanunte in plus. Ex: o gelozie feroce, care a fost si motivul despartirii (cu tam-tam).
Te poti increde in instincte, dar ele trebuie verificate.
![](images/user_man.png)
angelp spune:
issis...eu zic ca baiatu asta al tau are" mici" probleme....
cum poate el sa reziste atat de mult daca iti zice ca esti atat de[vam] senzuala.....
Vrei sa/l vezi,sa/l cunosti repede....ia propune/i o rtida [xint]
ca esti inebunita de el...sa vedem rezista? ...daca da....atunci stai la mare cu
pretenii mai mult....si uita/l!
Adriennneeee12 mi/ai facut ziua misto! chiar asta" cu degetu"
n/am stiut/o.....si ma tot holbez, cand la deget cand la "mititica"
si ceva nu se imbuca!
delsim spune:
Issis, vad ca ai mare incredere in spusele lui. Ai mare grija , ca nu poti verifica tot ce-ti spune. Nu ai de unde sa stii ca intr-adevar a stat 9 ani cu fosta. Normal, exista lucruri pe care tu le poti verifica si el stie asta si iti spune niste "adevaruri" ca tu sa capeti incredere in el.Dar cum poti sa ai siguranta ca TOT ce-ti spune e adevarat? El poate sa-ti spuna ca a avut si 200 de relatii. Cum poti afla tu daca este adevarat sau nu?Si poate are ceva sau este cumva de s-au destramat relatiile alea: poate este violent, sau exclusiv de gelos,poate miroase urat, sau poate pur si simplu pretentios, nu stiu... Si apoi, te-ai gandit ca poate strategie lui este sa-ti spuna exact ce vrei sa auzi? Mai ales ca te vede atat de preocupata de el?
Si apoi, chestia asta: sa stai 9 ani langa o femeie si sa nu vrei sa te insori pana la urma , tie iti suna in regula? L-ai intrebat de ce nu a vrut sa se insoare? Poate nu vrea familie si copii . Si asta se potriveste cu dorintele tale de viata? Ca daca tu iti doresti familie si copii, e clar ca nu este omul care iti trebuie! De ce sa-ti piarda timpul , care e pretios, desi esti tanara , timp in care ti-ai putea gasi un barbat bun si fara atatea fite.
Si totusi, de ce nu vrea sa va vedeti?
Ideea mea este ca pana nu cunosti un om in carne si oase, pana nu-l vezi, atingi, pana nu esti efectiv cu el, nu ai cum sa stii cum este el , numai dupa vorbele sau povestile pe care ti le indruga. Tu poate esti intrigata de toata faza asta si de asta iti mentine asa captata atentia, poate daca l-ai cunoaste nu ai simti nimic. Sau poate tu esti indragostita de dragoste, ca sa zic asa si nu de el si iti place sa crezi ca povestea voastra e mai speciala si te multumesti cu vorbitul la telefon. Tie iti este suficient asta? Nu vrei si tu sa te plimbi cu iubitul de mana, ca tot omul, nu vrei sa traiesti tot ce inseamna o relatie? Daca da, de ce-ti pierzi timpul langa un om care din diverse motive nu vrea sa aveti o relatie normala?
issis spune:
delsim, ca sa-ti raspund; Da, vreau o relatie normala, pentru ca sunt o femeie normala si nu-mi doresc decat lucruri normale..si, desi la inceput toata povestea mi s-a parut fascinanta, m-a facut sa nu ma mai simt atat de singura, de la un timp ma apasa , poate pentru ca sunt prea implicata si stiu ca trebuie sa fac ceva. Da, sunt tanara..dar asta nu inseamna ca am timp de pierdut...pana cand? tot timpul am zis ca o sa se schimbe lucrurile, ca o sa vrea sa ne intalnim, ca vrea sa ne cunoastem cat de cat mai intai pana sa ne vedem face to face, dar vad ca situatia nu se schimba si incep sa cred ca el s-a obisnuit asa, pentru el este suficient asa. Pentru mine, nu!
relyana spune:
Hai sa va zic ceva amuzant. M-a agatat un tip pe net. Imi scrie tel. lui, sa ne conversam, asa fara alta conversatie prealabila pe email. Eu - prudenta, ii cer o poza, sa nu fac efortul degeaba. Imi scrie sa caut la sentimente.ro, pe username-ul.... Ii raspund ca nu am timp, sa-mi trimita. Deja mi se parea ca e nepoliticos. Imi scrie ca el e f. ocupat, n-are timp de email-uri, sa-i dau nr. meu de tel. si vorbim. Apoi s-a enervat si dupa vreo 20 min. mai trimite un email cu un attachment: "poza de tinerete", pana gaseste una recenta, zise el. O deschid si.... SURPRISE!!!!! poza unei maimutzici!!!
M-am infuriat, am zis ca e mitocanie crunta si am sa-l ignor. DAR NU! I-am raspuns ca e chiar dragutz, dar eu nu sunt zoofila si... i-am urat sa aiba succes la maimutzici. Mi-l imaginez enervandu-se.... mmmmmm, sunt rautacioasa...
axia spune:
Issis eu am cunoscut un tip, foarte destept, cu un job excelent, dragut si mai cum vrei tu, care se despartise de prietena lui dupa 13 ani, pentru ca ea a vrut sa se casatoreasca si el nu !! Isi cauta alta relatie, dar de fapt plagea dupa ea in continuare. Spre exemplu de ziua ei nu a fost chip sa ma inteleg cu el ca era terminat tot, ca s-a intalnit cu ea sa-i dea cadoul si nu-i mai trebuia nimic.
Evident ca nu mi-a mai trebuit. Duca-se. Vorbea extrem de frumos despre ea, aproape enervant.
Fi atenta cu baietii astia care dupa tshpe ani de relatie nu s-au insurat. E cam ciudat, cel putin, mai ales daca vorbeste frumos de ea, deci n-avea ce sa-i reproseze.
E greu sa fii tare. Sunt constienta, mai ales ca ai si tu 27 ani si probabil ca iti doresti sa intalnesti pe cineva. Eu cred ca pierzi timpul, sincer. E prea mult 9 luni. Nu-i mai raspunde la telefon, oricat de greu ti-ar fi. Numai asa il vezi ce vrea de fapt.
Chestia cu detectivu' e cu dus si intors, ce afli ?? Doar daca arata ca in poze. Si? Mare branza.
Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.