incredibil- am nevoie de parerile voastre
Raspunsuri - Pagina 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Daiopri/Daiopri.jpg)
Daiopri spune:
Stii ce idee mi-a venit citind cele scrise?
Poate baiatul care zici ca l-ai vazut si stii unde sta, habar nu are de tine. Ma gandesc sa nu fie vreun prieten de-al lui care cine stie cum e si ti-a indicat o alta persoana.
Zic si eu, caci nu prea vad logica altfel.
Apoi, eu in locul tau m-as fi plictisit pana acum.
Succes oricum
![](images/user_woman.png)
amuleta spune:
Auzi, povestea ta mi-aduce aminte de un banc de la Tv, de pe vremuri :
"Nevasta tinara se duce cu barbatul la judecator, plingindu-se ca ea, dupa un an de casnicie, e tot fata mare. Si judecatorul ii spune barbatului : tu ori nu vrei, ori nu poti, ori nu stii. Iar romanul zice : eu si vreu si stiu si pot, da de ce atita graba !"
Uite-asa si cu jupinul tau.
Tu ai 27 de ani, daca vrei copii e cam vremea sa-ti faci planurile, dar nu cred ca se poate prin corespondenta.
Fa-l si tu putin gelos, fa pe ocupata citeva zile, du-te la mare, munte cu "un grup de prieteni" si lasa-l sa se perpeleasca. Si daca tot nu misca, sau e impotent sau e insurat, sau e urit cu draci si-i e frica.
adrienne12 spune:
Issis, nu am avut rabdare sa citesc tot ce ti-au scris fetele dar hai sa-ti spun 2 experiente ale mele: primul era profesor universitar, tipul cult si rafinat pina la dumnezeu, am vorbit vreo doua luni pe email cite in luna si in soare. Aveam senzatia si el la fel, ca ne stim de cind lumea, ca ne intelgem, ca sintem facuti unul pt. altul. Tu intelgi ca eu chiar credeam ca el este EL? Apoi a trebuit sa vin in tara de urgenta, timp in care iar am comunicat... Fireste ca mi-a trimis si el 2 poze, una doar capul si alta mai de departe infatisindu-l stind pe niste trepte de piatra. Totul era ok. Totul bun si frumos, cind m-am intors a sosit si clipa cea mare a intilnirii. L-am vaut din spate: era exact de inaltimea mea, f. slab si usor adus de spate. Nu semana deloc cu pozele si nici cu cum mi-l imaginasem eu. Mi-a venit sa fac stinga imprejur. Numai faptul ca era totusi profesor universitar si purtasem cu el multe discutii intelectuale m-au oprit de la a o face-o. Pot sa jur ca si el a avut un soc cind m-a vazut . Nu stiu ce spanac astepta, dar am simtit. Si tot din politete am mers la restaurant unde am vorbit de convenienta ca doua perosna care se alfa de nevoie intr-un loc... Dupa asta am mai schimbat citeva mesaje pe email, tot de convenienta dupa care el mi-a spus ca e f. ocupat caci s-a apucat sa crie o carte si ca nu mai are timp sa ne vedem. Eu am raspuflat usurata caci nu stiam cum sa o termin politicos.Experienta numarul 2. Un tip tot asa, cu o voce placuta, f. logic, plinde bancuri, serios cu care ma intelegeam bine telefonic. Dupa tot asa doua luni de vorbit la tel (ajunsese sa ma sune dimineata sa ma trezeasca sa merg la servici si seara sa-mi ureze noapte buna) hai sa ne intilnim. Inainte de asta am descoperit ca avem o cunostinta comuna si am cerut referinte. Mi s-a spus ca e un tip bun de pus pe rana. Ia-o cum vrei. Si asta mi-a trimis o poza, nesmnificativa, obisnuita. Cind ne-am intilnit (la mall) am avut in fata ochilor un obez, cu parul lung si dintii stricati. Imi pare si in ziua de azi rau ca n-am facut stinga imprejur. AM zis hai sa fiu o doamna si sa nu-i ranesc omului sentimentele. Nu-ti spun ca din discutie in discutie tipul s-a dovedit a fi nu numai zgircit, dar sa aiba si o problema psihologica. Colega aia a mea care imi spuses ca eun tip f. bun lucrase numai cu el. probabil ca la servici era bun ca si coleg, dar nimeni, crede-ma, nici cea mai disperta femeie din lume nu s-ar fi uitat la asa ceva. Asa ca l-am mai lasat sa sune citeva zile dupa care i-am taiat macaroana scurt. Ah, si sa-ti mai ivnd un pont, citit pe undeva, pe net: cum poti sa-ti dai seama cit de lung e penisul unui barbat la prima intilnire? Te uiti la degetul aratator. Daca e mic, penisul e mic, daca e lung...eh? Pe mine ma distreaza la nebunie chestia asta. Nu-ti spun ca obezul avea degetul aratator mult mai mic decit celelalte. Sa fac povestea scurta: daca tipul NU vrea sa va intilniti ceva e in neregula. Poate fi insurat, handicapat, poate fi o femeie, o farsa, bolnav, asteapta-te la ce e mai rau... Si crede-ma ca probabil esti indragostita de ceva ce nu exista, un stilp de telegraf. Fa cumva sa afli. Viata nu se traiste la telefon.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
adrienne12 spune:
Inca ceva. Daca tipul e intr-o oarece proportie normal, (adica are un job, prieteni), dar e singur, la 32 ani si nu ard hormonii in el sa te intilneasca, exista 2 explicatii. Ma scuzi ca sint atit de transanta dar crede-ma ca ti-ai pierdut deja MULT prea mult timp cu el: 1) e impotent 2) nu si-a inceput viata sexuala si se masturbeaza vorbind cu tine la tel. Ceea ce traiseti tu nu e normal. Exista carti de "eticheta" a intilnirilor pe net. Nu stiu daca s-au tradus in romaneste sau nu dar iti spun eu. Normal este sa ceri sa te intilnesti cu un om dupa a cincea convorbire telfonica. In experienta mea pe situl de intilniri am avut surprize de propuneri de ntilniri dupa 1 email, sau dupa 2 luni de convorbiti telfonice. Cel care mi-a cerit intilnire dupa un email era un francez, profesor de matematica la universitate. Lucra cu o multime de romani (doar stii cit de tari sint romanii la matematica), avea o parere f. buna despre ei si mi-a zis sa ne intilnim la cel mai bun si frumos restaurant din oras. Puteam sa refuz? O fost o seara de care imi amintesc cu placere dar a fost mai mult ca un job interviu decit o prima intilnire... :-) cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Viovio/Viovio.jpg)
Viovio spune:
Eu cred ca ar trebuii sa fii foarte atenta,si sa nu iti faci prea multe iluzii...
Sunt atitia barbati care te dezamagesc dupa ce au stat destul de mult in viata ta....cit sa fii sigura ca ai intilnit marele EL...
Cum poti sa ai incredere intr-un om pe care nu l-ai vazut?
Tu nu stii ca ochii sunt ferestrele sufletului?Ca privind un om in ochii poti vedea daca minte ?
Bine...poate voi sunteti exceptia care intareste regula,dar in locul tau eu nu as mai continua jocul asta cu telefoanele.Si as t6rece la fapte.Ca de mica mi-a placut sa fiu detectiv particular...
Prietena mea a p[atit-o rau din cauza unor astfel de telefoan.Adica s-au intilnit,tipul i s-a parut ok si au continuat relatia.Dar,in clipa cind l-a intilnit ea era deja super indragostita (legata la ochii),si a trecut destul de usor peste unele aspecte...neplacute.
Asa a ajuns,intr-un final,sa treaca si prin patul prietenilor lui...din prea multa dragoste si frica sa nu il piarda pe marele "EL".
Dumnezeu sa iti ajute si el sa fie asa cum visezi tu,sa aveti o relatie asa cum va doriti,dar parerea mea,intotdeauna,a fost ca daca nu te pazesti singur de dezamagiri...nu te pazeste nimeni.
Bafta!
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"
adrienne12 spune:
Fata draga ciudetia acestui tip pur si simplu nu mi-a iesit din cap de citeva ore. Stii la ce concluzie am ajuns? Ca trebuie sa fugi de el mincind pamintul. Sa-ti spun de ce. Tipul iti spune clar ca are o problema sexuala, numai ca voalat. Daca in refuzul lui de a va vedea se leaga de senzualitatea ta inseamna ca el nu e pregatit sa "handle" acea senzualitate, esti prea senzuala pt. el, nu e clar? Ar trbeui sa-ti fie clar ca omul are o problema sexuala, fie impotent, fie altceva. Oricum normal NU este si asta stii si tu numai ca refuzi sa o crezi. Ei bine, eu spun ca ar trebui sa o lasi balta si sa fugi acum pt. ca daca mai faci sapaturi si afli adevarul o sa te doara si o sa suferi, asa macar poti pastra o amintire frumoasa desi bizara. Ti-e clar ca nu-ti trebuie un barbat ANORMAL in viata, caci normal tipul asta nu e...cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Ramba spune:
Vad ca eu sunt singura care incerc sa te incurajez. :)
Eu cred ca ar putea fi si un om normal, care poate a avut o dezamagire in dragoste, si care se teme sa se intalneasca cu tine pentru a nu strica "vraja". Poate nu este pregatit, dar intradevar treaba asta nu mai poate dura mult.
Oricum treaba cu "detectivul" e o solutie buna sa te lamuresti ce fel de om este.
issis spune:
fetelor,
trebuie sa va spun ca nici nu am dormit bine aseara bine, gandindu-ma la ce o sa-mi raspundeti.
uff..cate dreptate aveti! trebuie neaparat sa fac ceva in privinta asta, ca asa nu mai pot continua. Ok! o sa fac pe detectivul, o sa-l vad..ma intreb ce-mi doresc ..sa fie el, cel pe care il stiu din poze si atunci o sa-mi doresc si mai tare sa ne intalnim...sau sa fie altcineva, o persoana atat de neplacuta incat sa regret amarnic ca am pierdut atata timp alergand dupa himere...in ambele situatii este neplacut..nu?
oricum, am sa va urmez sfaturile, maine plec la mare o saptamana, probabil ma va suna pe mobil si am sa-i spun ca PANA NU NE VOM INTALNI NU VOM MAI VORBI. este cazul sa trecem intr-o alta etapa, oricare ar fi ea. oricum, imi cam tipa in urechi vorbele voastre (ca este ciudat, nu este normal..nu e el...etc)incat imi dau seama ca, oricat de frumoase si inedite ar fi fost starile pe care mi le-a dat...uff..as vrea sa uit tot, ...sau poate nu...
daca este chiar el?? ce o sa fac? credeti ca perioada in care nu vom mai vorbi o sa fie cu folos si o sa-l faca sa se hotarasca?
va pupic!
delsim spune:
9 luni? E prea mult!! Si chiar daca a avut o dezamagire in dragoste, da-o naibii, cine nu are macar o data-n viata! Ce asta inseamna sa te ascunzi, sa nu mai vrei sa "vezi" pe nimeni? Un om matur stie sa treaca si peste o dezamagire . Daca nu, tot inseamna ca are un circuit defect pe undeva si o problema psihologica. Apropo, prin disctutiile voastre intime si sincere, nu ti-a povestit de alte femei din viata lui? In asta sta cheia! In trecutul lui cu femeile, fie ca au fost , fie ca nu. In rest , poate fi normal, poate avea o meserie buna, un job, chiar si prieteni...Dar poate problema lui este undeva "ascunsa", intima sau legate de intimitate , ceva despre care nici prietenii si nici colegii nu stiu . Nu este ceva in regula cu omul asta. Chiar daca nu ar vrea sa strice vraja conversatiilor, dupa atatea luni, tot ar invinge hormonii, curiozitatea, sentimentele, tineretea. Ce om normal fara probleme, nu ar vrea sa discute tete a tete cu iubita, sa nu o tina in brate, sa nu se duca la un film, sa nu iasa cu ea fie chiar si la pescuit, sa nu faca dragoste cu ea...E prea ciudat, mie mi-ar fi frica de un asemenea personaj.