Scorpiutzele - pe unde sunt ? (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

dar si satisfactiile sunt pe masura.sa inteleg ca inca nu am scapat?!

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna, am spus azi ceva "de bine", si m-am enervat si am intrat pe DC cu toate ca sunt innebunita!
Syd... si amici sa ramaneti si va fi bine... nu stii ce mai "rasare" pe parcurs!
Iri, daca a zis si sotul tau... notam in calendar! Cu inundatiile e jale, m-am intors cand am vazut stirile si asteptam sa vad ce e cu viitura aia, am plecat la munca si nu stiu nimic! Oricum, nu ai cum sa ajungi acum la Suceava nici cu masina nici cu trenul. La sfarsitul lunii sper sa fie ok, dar mai vedem, totul tine de vreme. Nu prea se merita sa te hazardezi cu masina! Mai vorbim oricum!
Ema, sa nu tunzi carliontzii! Si sa va traiasca papagalul, si barbatul meu vrea, dar eu inca nu sunt de acord, poate daca voi avea balcon!
Adriana, sa iti traiasca nepotelele si sa te bucuri de ele. Si eu am gemeni in familie, pe toate liniile! Poate de aia se fereste barbatul sa mai facem unul mic! Sa nu iasa 2 din greseala!
Pup la toate fetele... ma "reintorc" in baza!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Scorpiute,
Va salut pe toate.
Iri,ce-i cu tine?!Lasa prostiutele si....mobilizarea!Zici ca ai tuns printesa?Cred ca arata tare ghidusa!Ai grija de tine!
Adriana,felicitari ca o sa fi matusica!Gemeni?Ce dragut!Si eu am doua surori gemene!Deci ingrosam randurile scorpionilor?Super!
Ema,ce mai face Daria?Am citit eu bine sau gresesc?Vrei sa o tunzi?Va pup!
Syd,se pare ca si prin partile alea de lume te izbesti de birocrati....Nasol!Da-i in colo de tembeli!Ar fi venit bine niste banuti,te cred!Alta modalitate de a intra in posesia somajului nu exista?Cu prietenii de curs poti tine legatura?Si apoi ce v-ar impiedica sa va mai intalniti?!ce fain ar fi sa faceti macar o data la doua saptamani o intalneala cu distractie!....In rest cum iti mai merge?Ce mai face Giulia?Cu sotul cum mai e?Sper ca esti bine si ca fetita ta e sanatoasa.Daca e sanatate...le faci pe toate incet-incet!Iti doresc numai bine!
Elena,ce mai face George?Si-a revenit baiatu' din raceala?sa sti ca am apucat si eu sa citesc faza din biserica de la nunta.M-am prapadit de ras.Na' ca ai un barbatel acusi.Pupam baiatu' frumos si destept!Tu ce mai faci?Cum e cu nebunia asta de inundatii pe la voi?Am vazut la TV nebunia de la Voronet....Doamne!M-am crucit si mi se facuse pielea de gaina!Chiar ca ne da Mama Natura dupa suflet!Sa auzim de bine si va pup!
Scorpiute,sa aveti parte numai de bine!Va pup pe toate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

HelenneC, al meu nu se fereste.el ar mai vrea doi odata desi stie ce greu ne-ar fi.dar se gandeste ca e bine mai tarziu la batranete si mai ales pentru razvan.normal ca el mai vrea ca doar nu-i face el.tot eu ma chinui.deocamdata e mult prea devreme sa ma pronunt daca mai fac unul(sau doi).bafta multa, fetelor!

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

elena,mersi.lasa ca iti spun eu ce si cum e cu papagalul.de-abia astept sa ajung acasa.plus ca ia gandeste-te,cata mizerie poate face o biata pasare.eu nu prea o sa o las mult ibera,caci mi-e mila de flori.eu am doua balconae,dar nu sunt inchise,asa ca.......
ana,nu tund fata,din contra.vreau sa am o carlionata cu parul cat mai lung.am ajuns sa gandesc ca mama,ptiu!!!sunt curioasa ce fata o sa faca atunci cand o vedea papagalul.mi-e ca-l omoara,saracul...ieri mi-a batut din picioare ca vrea ou kinder,i-am explicat ca nu am bani si ca o sa-i iau peste doua zile si mi-a replicat ca bani ne da lumi,adica asistenta de la gradi,care strange banii.si-apoi,cu lacrimi in glas,mi-a spus ca si pt papagal o sa-i dea lumi bani.imi venea sa plang si eu cu ea.apoi m-am gandit ce o crede asistenta cand se plange copilul de bani.
cum adica inundatii,dupa suflet.eu nu cred.aia care gresesc,se scot in astfel de situatii.smecherii au de castigat.eu am invatat sa fiu mai egoista,caic altfel as plange in continuu la cate se intampla,asa ca nici macar nu ma mai uit la stiri in ultma perioada.

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

adriana,eu m-am lecuit cu chestia ca la batranete sau dc sunt doi e mai bine.am vazut atatea cazuri in care fratii nu s-au inteles deloc.sincer,eu nu am pretentia sa ma ingrijeasca la batranete.uite,de ex,eu sunt plecata la nspe sute de km de mama si cum o pot ajuta?poate peste ani,mi-oi mai dori unul,din egoism,sa am si baiat,dar alte ganduri inaltatoare nu am.

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu nu ziceam ca sa ne ajute la batranete ziceam ca ne place ideea de aveni copii si cu nepotii la masa.sa se reuneasca familia.dar ai si tu dreptate ca pleaca la departare.dar tot sunt ai tai chiar daca ii vezi o data pe an.

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
Hai, ca da sa iasa soarele la noi ! Desi, cand vad stirile plang si eu cu bietii oameni.
Monica(anda141), ce fain ca v-ati bucurat de mare cateva zile !
Emma, Cristina are un papagal, Rici, de vreo 9 luni. L-a primit de la unul din nasii ei. La inceput intr-una vroia sa-l atinga, sa-l mangaie, sa-i dea mancare si apa. Ba, chiar sa doarma si cu noi in camera, ca "el e mic si-i frica !". Acum, cand e galagios, striga la el sa faca liniste.
Elena, am inteles cum vine cu apartamentul. Bafta, sa reusiti cat mai curand posibil !
Iri, e fain si site-ul sotului tau, dar cam incarcat.
Cand ne-o arati pe Iris cu noul look ghidus !
Adriana, felicitari surorii tale !
Si bunica mea a avut gemene, deci e posibil si la mine. Si chiar imi surade ideea !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

adriana,asa e,dar ce plansete si lacrimi sunt la despartie.nu ma refer la mine,ci la daria si mama.
nina,nu a luat conjunctivita de la papagal?face mizerie multa?nu e trist,ca e singur?nu a ciupit-o?hai ca acum te asaltez cu intrebarile....

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ema,bine ca nu tunzi fata.Nici eu nu am dus-o pe Luana la tuns pana acum...Din perisor i-a fost taiat la mot si pe urma i-am mai ajustat eu bretonul,ca nu mai vedea.Incerc mereu sa i-l prind cu clame si clamute,dar rar isi tine mai mult de 15 minute ceva agatat de par.
Iar chestia cu banutii....oooffff!!!!...si eu sunt Stan patitu'.Stiu cum e ca si mie mi s-a frant inima de multe ori pe chestii de genul asta.Mereu am incercat,cand am luat banii,salariul,sa compesez cumva dorinta copiilor cu ceva,daca nu mi-am permis sa iau chiar ce au cerut.Pai sa-ti spun ce a facut fi-miu cand era micut si sa te bucuri ca Daria nu face la fel.Fi atenta:se duce taica-meu cu Alex la alimentara sa cumpere ce aveau nevoie.Tata,atent la produse,nu vede ca fi-miu a inhatat o sticluta de suc si un ou Kinder.Oul l-a desfacut si l-a halit si se chinuia sa desfaca sticluta de suc.Cand au ajuns la casa i-a intins la taica-meu amalajul de la ou si sticla sa i-o desfaca.A ramas taica-meu blocat.Noroc ca a avut bani la el si a putut plati.Bineinteles ca nu a cumparat tot ce isi propusese....Iar Luana,de cate ori merg cu ea la magazin,unde e vedeta.....merge frumos,isi ia punga cu snacksuri si doar zice "desfaca",dar n-o intereseaza daca am sau nu bani.Cate scene am avut pe chestia asta.Mai grav e ca oamenii te judeca prin punctul lor de vedere si nu stiu situatia ta.Nu mi-a spus una ca"hai ,doamna,pentru 3500 de lei-atat costa o punga de pufuleti-atata scandal cu cea mica?".Habar nu avea aia ca poate acei bani erau completare la banii de paine...Asta e!Te inteleg perfect si stiu cum e!Pupici la cretulina frumoasa!
Elena,groaznic ce povestesti cu inundatiile!
Fetele,sa aveti parte de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput