Scorpiutzele - pe unde sunt ? (14)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
monica,nici nu stii cat te invidiez.eu cand o sa am concediu???!!!macar tu esti bronzata?
Ema
Picnic-ul mult asteptat
Calatorie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
syd spune:
Esme faine pozele si muuuuulte.Pe tine te-am vazut mai bine in pantaloni decat in rochie.
Aici a fost racoare, a plouat putin, a batut vantul tare.Azi e cald,soarele arde,din nou la maieutz.Stati o saptamana? De ce nu,am putea sa ne intalnim o data ,sa facem o plimbare in jurul lacului.Nu stiu dk poti aici ,cu telefonul tau sa trimiti mesaje,sms e mai bine.
Emma ma tin eu tare cu somajul dar nu sunt asa bataioasa,mai degraba las pe altul sa se descurce in locul meu,eventual barbatul.
Va las ,maiine si vineri cursuri si se termina,dar o sa am adresa de e-mail a lui Barbutza,cine stie..
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Sunt obosita, mai am ceva pana pot sa imi iau concediu, abia astept sa stau acasa cu bebe sa ne destrabalam, la serviciu parca e tot mai incarcat programul, o fi iar vreo conjunctura astrala aiurea.
Iri, nu am putut intra pe site-ul sotului, poate PS-ul meu nu e prea performant. Insa al tau e beton!
Esme, bine ca ai mai venit, nu mai stiam pe unde esti... ca de obicei vii cu poze frumoase!
Ema, iti tin pumnii sa nu iti fie greu zilele astea, bine macar ca ti-au crescut salariul, asta e veste buna! Insa chiar sa nu faca nimic... e greu de crezut!
Monica (Anda141) bine ai revenit si tu cu vesti noi. Bravo tie ca ai fost la mare! Frumoase poze! Ce mare a crescut Albert!
Nina, vrem sa facem schimb de apartament, pentru ca aici e destul de aiurea in camera de pe colt! Si apartamentul nostru e bun pentru firma sau cabinet, ceva, vreau la etaj... poate ne iese schimbul, oricum nu ne grabim ca sa nu ne pacalim. Dar cine stie cat vom astepta! Eu tot visez sa ma mut in Cluj... cine stie!?
Monica, esti mai bine? Ca George al meu e mult mai bine, inca un pic si gata cu amigdalele albe!
Carmen, lasa ca vine dumnealui soarele! Musai... cica maine e altfel. Sa ma uit si eu pe "prognoza" de la Nina
Va pup dragelor, fug la bebe, ca a adormit... dar vorbeste prin somn de numa!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
HelleneC spune:
Syd, bafta! La mine cu un mail a inceput!
Nopate buna, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
syd spune:
Doar mail,nu-mi mai place ca la inceput.Poate doar prieteni,la o vorba. Oricum ne intalnim cu totii,grupul de la curs, la sfarsitul lui august,ne mai vedem.O sa-mi lipseasca ,erau draguti.O sa am mailul tuturor.
Cretinul de la somaj mi-a raspuns pe un ton care nu mi-a placut,ca si cum nu mi-a mai spus o data ca nu beneficiez de ajutor material?Dk doamna ma angajeaza si am nevoie de un cursulet de calculator se poate.Ce sa fac cu el? In sfarsit , ma descurc eu.
piticasigogosica spune:
Neata fetelor
Astazi sunt tare melancolica/trista: o data din cauza nenorocirilor de la inundatii,ati vazut cati oameni amarati si ce e pe acolo?!!! iar pe de alta parte e o melacolie vis a vis de mine,nu stiu parca as vrea sa simt ca traiesc ,sa fiu fericita,dar fericirea aia determinata de nebunie,de pasiune,de indragosteala,de lucruri interzise,de adrenalina...
La noi e totul linistit,poate prea linistit,suntem in perioada aceea de zile fara sare si piper.In drum spre birou am mai si ascultat muzica care sa-mi aduca aminte de perioada mea in care traiam astfel de momente...Ma abtin cu greu sa nu fac o prostie !
Elena cum e pe la voi cu inundatiile,imi propusesem sa vin pe la voi pe la sfarsitul lunii,dar acum...Spor la treaba!
Syd,parca esti prea linistita pentru tine?!!!O fi ceva in astre ca si eu sunt asa.
Ema felicitari pentru marirea de salariu,scorpiutzele intotdeauna merita asta Ce mai face nebunatica?Pe a mea am tuns-o,am lasat-o fara carlionti si acum are o moaca care o reprezinta:ghidusia in persona !!!
Hai ca acum vine weekendu'
Va pup si pe voi:Carmen,Monicile,Adriana,Ana....
PS.Mi-a spus si sotul ca ai place situl...in sfarsit
Ma duc iar la client.
poze
Iri si Iris
nastasie spune:
neata va spun si eu.la mare s-a mai luminat.azi cred ca nu mai ploua, dar nici foarte cald nu e .pentru mine e taman bine ca nu ma topesc pe strada si pentru razvan care transpira imediat cum da de soare.facem o plimbare de dimineata pana la posta sa punem la posta niste cd pentru sora-mea in germania.
sa va dau o veste:o sa fiu iar matusica de la soramea de doua fetite gemene(mai am de la ea un nepot de 3 ani si jumatate) si or sa fie tot scorpioance ca matusa. o zi buna
albumul meu
poze noi
la plajaAdriana &
Razvan(01.11.2004)
emma27 spune:
elena,dc ei nu-si fac griji.....vezi de ce e bine sa fii doar subordonat?
syd,ai tot dreptul sa fii pretentioasa la barbati,macar de-acum incolo.doar suntem cele mai tari.vedem si cucerim!!!!
iri,despre ce nebunie vb?doar nu te pasc ganduri de tradare.hai,ma.....cat despre mandrete,de ce ai tuns-o?eu cred ca o sa o tund tare greu,doar sa fiu nevoita de ceva.asa rau mi-a parut dupa buclele mele,incat nu i-as face si fie-mii la fel.
eu,azi am musafiri,nasii.au venit mai devreme si ne-au cam gasit fara bani.ce se putea mai rau.dar lasa,ca maine e ziua de salariu a sotului si ne scoatem parleala.
tocmai vb de papagal si mi-au cumparat unul,acum 5 min l-am vazut pe geam,mi l-au aratat doar asa la departare,cand au plecat de la mine de la servici.asa nasi,mai rar.
adriana,felicitari.apropo de gemeni,pana sa raman insarcinata aveam ca un fel de presimtire ca eu o sa fac gemeni.am inteles ca din patru in patru generatii se transmite gena si eu indeplineam conditiile.cand am aflat ca am unul,m-am cam intristat.cu diguranta,nu stiam ce ma asteapta.
Ema
Picnic-ul mult asteptat
Calatorie
nastasie spune:
eu stiam ca a doua generatie face gemeni.bunica mea a facut gemeni deci eu sau sora-mea trebuia sa facem sau amandoua.la ea primul a fost baiat, la mine primul tot baiat, acum ea face gemeni si eu am crezut ca am scapat dar cica e posibil sa fac si io gemeni(daca ma hotarasc sa mai fac).dar mi-ar fi enorm de greu.dar ei ii e si mai greu:e singura acolo, doar ea cu sotul ei si soacra dar e in varsta si nu prea mai poate sa o ajute.deci va dati seama ce greu va fi pentru ea.se va duce mama vreo 3 luni pe la ea.sper sa reuysesc si eu sa ajung la anul.
albumul meu
poze noi
la plajaAdriana &
Razvan(01.11.2004)