Scorpiutzele - pe unde sunt ? (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ANA, ai dreptate.nimeni nu stie ce e in portofelul tau.de parca tu n-ai vrea sa-i cumperi, de parca pe tine nu te-ar durea inima ca nu le poti cumpara ca aia sunt banii de paine.te inteleg perfect

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetele, tot ma uit la tv si multumesc lui Doamne-Doamne ca ne-a ferit aici, noroc ca si unde sunt ai mei si noi suntem in zona buna, dar cand vedeam copii mici chinuiti si sinistrati ingrozitor ce se intampla! Sa ne fereasca Cel de Sus, oricum e jale!
Ana, de abia acum ai vazut? Mie de sambata mi se inroseste obrazul cand imi amintesc ce mi-a facut in biserica. Tocmai ce ma pusesem la 4 ace (cum rar fac in ultima vreme) si ma simteam cucoana, ca mi-a facut-o baietul!
Ema, eu zic ca am noroc de George, asa zic, pt ca singurul lucru pe care il cere in magazine sunt naopiltanele Milcky Joe cu lapte sau Krax, insa nu cere decat unde le stie pe "tanti" si ele stiu replica: e cutia goala! Evit sa ii iau vara multe de astea, si vad ca imi merge, dar pana cand? Ca de acum incepe si el figurile... iar ce zic cei din jur, ma doare in spate, vorba Anei, de multe ori aduni sa ai bani de paine in zilele noastre, si e mai importanta aia decat pufuletii! Abia astept sa ii vad pozele atunci cand va avea par luuuung! Ii va tine companie Cristinei lui Nina!
Nina, mersi, speram sa reusim ca am iesi si noi la suprafata si altfel ar fi! Insa piata imobiliara e foarte dezechilibrata acum, asa ca vedem cum facem!
Adriana, e adevarat ca barbatii iau partea usoara din conceperea si nasterea unui copil, de noi tine greul... si gandeste-te cum e o sarcina cu gemeni! Brrr, cred ca e greu desi dupa 9 luni satisfactia e dubla, ca nu stii la care sa te uiti! Cand era George de varsta lui Razvan nu ma puteam gandi la o alta sarcina (ca la mine asta a fost nasoala)... acum ma gandesc, dar daca s-ar putea sa ma trezesc cu copilul in brate!
va pup pe toate, Syd, Monicile, Carmen, Esme, Michi (pe unde mai e?)... si ma duc sa imi adorm odorul, care e mult mai bine, dar e atat de slabit si alb, abia astept sa isi revina la culoare si la greutate!
Noapte buna, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor!
v-am zis eu ca nu tine mult cumintenia sotului ,asa ca alaltaseara ne-am suparat putin,dar ne=-a trecut ieri.s-a culcat in alta camera de suparare si eu care tocmai ma pregateam sa-l alint un pic .m-am trezit iar la realitate!
fetelor,gemeni?doar daca mi-i aduce cineva gata facutzi,n-am nimic impotriva!i-am spus si sotului ca daca mai vrea bb,sa caute o vecina care-i place sa -i faca analizele si n-are decat,cand are bb 2 ani il preiau eu,fara nici o suparare.
Ema,eu am avut papagali!n-as vrea sa te sperii,dar depinzi de ei dupa aia.ai mei erau domesticitzi ,si le dadeam drumul ca mi-era mila de ei,se jucau cu mine,dar mizerie cat incape!nu puteam pleca de acasa mai multe zile ca deee...ce era sa fac cu zburatoarele!erau draguti,dar nu mai vreau,pina si la flori am renuntzat anul asta si aveam 3 balcoane pline,sotul spunea ca nu mai incape el in casa.acum nu mai am timp ,spre disperarea mamei ca i le-am lasat ei.(o parte ,ca restul le-am daruit)si tot e o problema dc plec ca trebuiesc udate.acum am o "floricica "si-mi ajunge,o iau cu mine peste tot.
Elena,bine ca se insanatasoseste baietelul,lasa rusinea ca nu stie bietul de el,e mic.va mutatzi?
fetelor cu ajutatul la batranete ...nu va faceti planuri mari.o matusa de a mea are 5 fete si toate-s plecate.asa ca Ema daca vrei baiat si iese tot fata?
pupici ca Andei ii e somnic!
pupici la toate scorpiutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

fetelor,simt acum chiar o mare raspundere,cu papagalul.aseara nu lasam pe nimeni sa vb tare,sa nu-l sperie.sotul zice ca am innebunit.plus ca aveam impresia ca e murdar la fund si am zis ca e bolnav.se mai sparcuieste din cand in cand,dar face si tare.oare sunt prea grijulie?nu a scos un sunet,pana acvum jumatate de ora.m-au sunat musafirii si mi-au spus ca inceput cu niste triluri,mama,mama....e cam prostut,caci nu stie sa se puna pe leagan,s-a intors si cu capul in jos si tot nu a reusit.nu prea a mancat,dar cred ca e inca speriat.poate azi isi revine.
daria e topita dupa el,tot pupa colivia....m-a socat ca a vb f corect cu el dimineata si l-a intrebat:"ce faci,coco?".ea care stalceste cuvintele.bine,e si f posesiva,nu ne lasa sa vb cu papagalul si nici sa vb despre el.
oricum ne transforma viata.azi dimineata i-am lasat tv deschis,pt ca se uita la desene animate si mi-a fost mila sa-i stric placerea.
carmen,eu nu vreau sa-l invat prea mult in afara coliviei,caci si asa nu stie ce e aia.poate o data pe saptamana sau la doua saptamani.cum face,multa mizerie???se gainateaza,in cusca,o curat.plus ca dc l-as lasa liber,mi-ar nenoroci florile.eu vrea sa am multa vegetatie in casa.
cat despre bebe,nu te gandi ca m-o podidit nevoia de a face inca un copil,dar ma gandesc dc e sa fie un accident.aaa,si dc o fi fata,macar sa semene cu mine,ar fi culmea,doua ca ta-su.
elena,am zis ca nu ma las eu impresionata de ce se intampla in tara,dar chiar si dimineata imi dadusera lacrimile cand citeam ziarul,pe net.incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta.dc nu am cum sa-i ajut???!!!!
si sa privesc partea cealalta a monezii,de-abia astept sa ma duc diseara in oras.e primul an,in care nu am reusit sa-i iau un cadou sotului,m-a prins in ofsaid.si nici de la serv nu pot pleca,sa-i iau(dc intri banii pe card),caci sunt singurica.tare aiurea.diseara plec direct de la serv,la zilele bistritei,nici tort nu apuc sa-i iau.dar imi iau revansa maine.ma simt tare aiurea,ca at cand am timp,nu am bani si cand am bani,nu am timp sa fac ceva frumos.ufffff
ana,nici mandra mea nu suporta clamele,dar stie ca dimineata la gradi treb sa suporte sa-i fac o codita,ceva,caci altfel o las acasa.plus ca tb sa am aprobarea ei,se uita in oglinda si dc nu-i place,treb sa incep iar munca de creatie.nu iese niciodata pe usa,dc nu ii place cum e imbracata si coafata.deh,aere de cucoana.cat despre dulciuri,noi cu oul kider avem probleme,prima data ma roaga,a doua oara ma pupaceste pe mana,pe ce apuca,chiar pe geanta,apoi ma trage spre raft si in ultima instanta,dc nu reuseste ,se duce si se serveste.o mai pacalesc cu huba-buba(e mai ieftina,dar taaare nociva).ieri a fost in culema fericirii,caci nasii,pe langa papagal,ii luasera si ou kinder.daramite,azi cu baloane si trenulete.
hai,ca am facut foileton,va pup.e asa frumos afara!!!!!sa dea domnul sa nu mai faca alt prapad.

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

EMA, si eu am avut 2 papagali si stateau numai in cusca si toata mizeria era pe jos.degeaba le-am pus hartie de jur imprejurul custii ca o mancau.asa ca o sa vezi ce o sa mai strangi la mei de pe jos.plus ca la 2 zile trebuiau schimbati ca se facea ca la porci acolo.au murit saracii de batranete, dar nu mi-as mai lua altii ca trebuie sa mai am grija lor.si oricum am doi "papagali":tati& razvan asa ca m-am linistit.

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
Emma, conjuctivita nu a facut Cristina, de ciupit nu ciupeste papagalul, este cam sperios, iar mizerie cam face. Dar il tinem in bucatarie, unde se matura des, oricum. Si din cand in cand, il mai ducem in camera unde-i lasam colivia deschisa si face cateva ture prin camera. Nici Cristina nu o lasa pe buni sa converseze cu Rici. Zice ca el nu stie sa vorbeasca, de ce vorbeste cu el ?
Asa e Elena, Cristina are par lung. Asta pt. ca ii place si rareori nu sta la aranjat. Ba, chiar imi cere sa-i fac 2 codite impletite.
Emma, petrecere frumoasa de ziua sotului tau, la multi ani fericiti, alaturi de tine si Daria(si inca un bb,chiar!)! Zile senine si frumoase la...zilele bistritene !
Un weekend cat mai placut, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna fetelor
V-am citit asa printre randuri,fiindca acum am ajuns de la client sa imi las laptopu la birou.
Pe Iris am tuns-o fiindca ai era cald si transpira tare la ceafa si se scarpina de zor.Mi-a parut rau fiindca mi-am dorit o fata cu parul carliontat ca sa il las lung si sa-i fac coditze.
Avem sute de bilute,clamute si nu suporta nici una .Am sa incerc sa o pacalesc cu parul meu,ca e lung,mai-mai...
Am sa pun si o poza cu tunsulica si cu mine roscatica,cat mai sunt ca vreau sa ma vopsesc iar,dar mai deschis,saten-deschis.
Weekend placut la toate si petrecere frumoasa(Ema)!!!

PS: Astazi am dat intamplator(la client)de un tip care are ceva cunostinte despre yoga.Am fost surprinsa sa recunosc vorbele sotului meu la el!!!Am ramas cu o impresie placuta de impacare cu mine si cu o dorinta de a-mi intelege sotul.

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

adriana,macar atat sa fie baiul,dar simteam nevoie de un animalut sau pasare pentru asta mica.
nina,nu e prea cald pentru el in bucatarie.si eu care vroiam sa-l pun la loc de cinste in sufragerie.de fapt,initial, in dormitor,dar ne era teama sa nu ne trezeasca dimineata.o sa-mi treaca in scurt timp frenezia asta,sunt sigura.mersi de urari.a plouat nitelus pe-aici si mi-a cam stricat planurile.plus,problema mare e ca nu au intrat banii pe card,cica pe la 8-9 doar ,si sunt toata numai nervi.
iri,multumesc.sa speram ca mai pot salva ceva din seara asta,mai ales ca ma simt asa vinovata ca voi intarzia cu cadoul sotului.astept pozele cu spiridusul tau.
va pup pe toate.

Ema

Picnic-ul mult asteptat

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut scorpiute,
Adriana,se pare ca am pus degetu' pe rana cu divagatia mea despre bani si pufuleti....
Elena,ma bucur ca George e inspre bine...Sa se fac baiatu' bine si sa aud alte trasnai facute de el,ca tare m-am mai distrat de povestea cu...biserica.Citisem mai de multisor povestea,dar nu am avut cand sa postez.Eu cam citesc zilnic ce scrieti,cu timpul pentru postat stau prost,ca Luana mea e prezenta si vrea si ea sa scrie...Pupam nazdravanu' roscovanu' si sa se faca bine!Bine ca sunteti in regula si ca v-a ferit Dumnezeu de prapadu' din jurul vostru!sa auzim de bine!
Carmen,pai ce avurati de impartit,mey?!Pupati sotioru' si ia-l cu dragalitu' ca poate n-o fi chiar asa rau!Tin pumni si sa auzim ca e bine!
Emma,mama,la faza cu clamele si maimutelele Daria parca ai scris de Luana mea.In partea a doua,aia cu dulciuri si pupaciuni de maini...parca scrii de Alexandru....Hahahaha....Copilasii astia sunt niste speculanti nototrii...Pupici Dariei!
Iri,cand vedem pozele de roscata sexoasa?....M-am uitat iar la pozele tale si ale lui Iris....Frumoaselor!
Scorpiute,va pup pe toate si va doresc tot binele din lume....Sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna dragelor!
sunt cam dezamagita cu concediul ca s-a fisurat podul la Bacau ,si nu mai putem trece ,poate doar sa schimbam ruta,dar daca o tin asa ploile,cum se zice,pina in septembrie,s-a dus plaja sau plimbarile la munte.
alta data nu cred ca mai avem bani,asa ca...ramin cu visul.
Ema,zboara pene din papagal si fara sa-i dai drumul si coji de semintze,dar il chinui,moare daca e singur si nu e bagat in seama,are nevoie sa discuti cu el.daca iei pereche,tre sa-i desparti iarna ca se bat,etc,e cam complicat ,e ca si cum ai avea un copil si trebuie sa ai grija.nu-i musai sa-ti pape florile,ai mei rodeau lemnul,draperii,tablouri,sau stateau pe sapca tatei (tot militar si el).daca le dai drumul fac gainatz pe unde apuca,eu in balcon ii lasam pe sarma statea bine ,intrau singuri inapoi,stiau si sa iasa singuri aici era mai grav,l-am si pierdut pe unul,dar l-am recuperat ca se speriase de vrabii.e si amuzant ,dar si rabdare trebuie sa ai.acu depinde cat e de mare ca eu am avut micutzi.
Ana,se rezolva,nu a fost chiar asa de grav,dar imi luase o poza de Andei pe care voiam sa o inramez si i-o dadu soacrei fara sa ma anunte si tot el s-a suparat .de regula mi-ar fi spus "ce ,trebuie sa-ti cer voie?",dar acum n-a zis.macar sa zica sa nu mai imi fac planuri si ma trezesc cu surprize.nu-i mare bai asta,dar gestul.mie mi-a trecut repede ca nu m-am suparat ca i-a dat ,ci ca nu mi-a zis,desi eu am anuntzat ca aia e poza mea,specificat clar cu o zi inainte,mi-a facut el alta chiar in seara cu pricina,de aia mi- a trecut rapid.scorpie ce vrei!azi am inramat-o si tare-s mandar de un pui zambaretz fara nici un dintzisor.
iri ,asteptam sa vedem pozici cu voi,oricum suntetzi frumoase.dar de ce schimbi asa des culorile la par?ce ti-a facut bietul de el.cred ca n-ai rabdare si te plictisesti,si mie imi vine sa fac asta ,dar ma abtin ca ma gandesc sa nu-l deteriorez ,mi l-am stricat destul cu sarcina si pica si nu mai e ondulat.iar de par alb nu mai zic.mama mea s-a vopsit des de tanara si e dezastru acum,nici vopseaua nu mai prinde si acu e alba,trebuie sa -l coloreze vrea ,nu vrea,asta e.
Ema,sa te distrezi ca vedem ca ai mai multe motive,La multi ani ! sotiorului.
Elena, sa auzim ca ai in curand casutza mult visata!Succes la cautat,ca ai treaba ,nu gluma!Sa fitzi sanatosi ca restul se rezolva!
Pupici la toata lumea!si o vreme frumoasa pt we!

Mergi la inceput