Miresele anului 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Raza, nu fii supi, stii doar ca fu zis cu drag!
Mah, il citii io pe Creanga, da' de harbuzu' lui nu-mi adusai aminte...deh!

Azi ma duc iar la control la oki si poate reusesc sa vb cu dr. sa ma strecoare si pe la ORL (ca data trecuta), ca am si rezultatul de la ASLO, si radiografia la sinusuri (ama sa un caputz frumos..si la radiografie e un schelet in toata regula...brrrr...urata mai sunt!...si modesta, pe deasupra! Raza, cred ca ne luam de mana!

Si cand te gandesti ca avem 3 miresici de 3 iunie si eu, fara sa vreau o sa chefuiesc in aceeasi zi, la nunta lu' frate-miu (sau, cel putin sper sa chefuiesc, sa nu ma enerveze prea tare sclifosita aia

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Hello

Mai apar si eu la interval.

mai rarut de cand cu munca mai multa si sefa ma crizata ca oricand.

Nicolici , welcome la

Gio, eu ma indoiesc ca daca vrei cu adevarat nu slabesti tu . Stii doar ca mie cand mi s-a pus pana am slabit 7 kg/. Si nu am pus un gram la loc.

Krelia, vezi ca ti-a fost rau sambata daca nu te-ai intalnit cu mine?

Week-endul asta o sa fiu singurica, Stefan al meu pleaca 4 zile - de joi in Vama Veche cu baietii. Asa ca pot sa butonez televizorul pana obosesc a nu imi zice nimeni ca a ametit.

sper sa ne mai auzim curand.. pupici

poze

Mergi la inceput

ralu, salutare taica si noroc!
da' ce mi-a mai fost, zau asa!!! Las ca mai bagam cat de curand un mitig, da' nu la debarcader ca iar ne ratzoim cu proshtii aia!

Hai, v-am pupat, ma duc in controale...pardon, la controale!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolici26 spune:

Iata ca am reusit si eu sa intru pe forum pe ziua de azi = am fost cam prinsa cu treburile aici.
Acum ma chinui sa pun pozele :), da reusesc pana la urma.
Merge site-ul destul de greut.

Inel de logodna am primit, in ziua in care am facut 4 anisori - 25 februarie 2005 ;) si m-a luat prin surprindere - Stiam ca asta va urma, dar nu stiam cand si unde vom fi ;) A fost foarte frumos - o sa va pun si o poza din acea zi, foarte emotionanta, am rugat pe cineva sa ne faca o poza :)

Hai ca sper sa va trimit linkul cu poze, tot azi :)

- taxa platita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ce bine e sa te avem iarasi printre noi Raluca.
Sa speram ca nu iau multe kg si ca bebe este rau, sa nu ma lase o clipa locului, si atunci slabesc si eu.
Doamne fereste ce prostii zic.
Ma pregatesc si eu de plecare acasa, sau in piata.
pupici.
pe maine.

poze
gio si bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Krelia, am vazut ca ai fost lamurita... Deci harbuz=pepene verde, bine asa?

La noi se zice mai mult harbuz si m-a luat gura pe dinainte...

Va las si eu! Mai am o ora si plec si eu acasa!!! Am de spalat rufe in seara asta!
Fac si mancare!

Vreau si sa dorm, ca abia mai vad tastele!!!
Ne mai auzim maine, sper!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Buna fetelor....sunt si eu o mireasa de 2006, mai exact 22 iulie, o zi speciala pt noi doi .Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Daca ma treceti si pe listuta, promit ca fac cinste
Poate ma ajutati si pe mine, as vrea sa stiu si eu cam tot ce trebuie sa stiu despre organizarea unei nunti, pt ca ne dorim s-o facem singurei si sa iasa o nunta de vis (ca noi toate de altfel, nu?
Pana acum am vb pt restaurant, asta dupa ce am vazut vreo 30, de am crezut ca innebunim. Maine ar trebui sa am raspunsul de la restaurant, sa stiu exact daca este liber in ziua respectiva si apoi va spun si voua. De, ce sa-i faci, superstitii tampite....
Apoi urmeaza biserica, stim deja ca va fi Gradina Icoanei, acolo am fost amandoi botezati
Dilema mare: ce urmeaza dupa?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicolici26
- taxa platita.

Iam-iam, ce pusi dulceeee!! Bun bunutz!!
Te-ai vazut pe listutza???

quote:
Originally posted by ralnied1
Krelia, am vazut ca ai fost lamurita... Deci harbuz=pepene verde, bine asa?

aoliooooo, ce pofta mi-ai facut!!! Cred ca iar bagam cura de pepene ca spartii
Ca, vorba aia, doar ce-am terminat nectarinele...

quote:
Originally posted by tigrutz
Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Daca ma treceti si pe listuta, promit ca fac cinste

Eh, cum sa nu?
Bine ai venit la subiectzelul nostru!
Hai, baga taxa (1 pup ), da-i cu cinstea, ca deja esti pe listutza!!
---------------------------------------------
Contrar celor ce se "vad", sa stiti ca-s cam adormita si nu prea am chef de nimic...am fsot ieri la oftalmo...de data asta nu mi-a luat nimic pe consultatie (i s-o fi facut mila de mine???), m-a certat ca nu beau multe lichide, ca a vazut ea acolo in ochisori ca nu am lacrimi suficiente si iar mi-a dat tratament o luna cu antibiotice si 4 luni de-acum incolo picaturi-lacrimi artificiale, sa ma pregteasca pentru lentilele de contact...of of of, si sambata ma duc la ORl, sa-mi interpreteze analizele si sa-mi dea tratament sa omor streptococu' ala nenorocit...mda...hai ca responsabila cu listutza a cam luat-o razna......neatza fete frumoase!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

tigrutz, bun-venit ! E, fetelor, ce ziceam ieri de bobocei ? Ia uite-i cum vin !...
tigrutz, ia zi, pisoi, pe la ce restaurante ai fost ? Daca dai si detalii, da-le la " Comentarii despre rest. " sau in " Topul rest. ", dar pe scurt ne poti spune doar noua. Si mai ales, ce le-ai zis, domne, de accepta discutiile, rezervari, etc. de pe acum ? Ca eu ma chinui de 2 luni si tot ma pun astia pe stand-by pana-n oct...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Ah ! La multi ani, sa va traiasca, bla-bla-bla... pt. cine are sfinti Ilie prin familie !
Krelia, inteleg ca viitoarea ta cumnata ti-e draga ca sarea-n ochi, cum mi-e si mie de a mea ??? Eu ma gandesc cu jale-ns suflet ca pe 8 oct. are nunta si tre' sa zambesc, desi... stii povestea, varianta scurta.

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput