Miresele anului 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Mey fetelor, sa stiti ca imi trecuse prin gand si Gradina Icoanei....nu mi-ar displacea nici Sf. Anton (or fi exterminat coloratii de p-acolo?)
oricum...ideea de baza e ca vreau o biserica cu cor...si daca se poate sa-mi cante si Ave Maria...ar fi tare rau! (sau ortodocsii nu canta asa ceva??)

Of, ce prostie cu religiile astea...daca esti ortodox, sa nu te poti casatori catolic....

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare
Krelia, inteleg ca viitoarea ta cumnata ti-e draga ca sarea-n ochi, cum mi-e si mie de a mea ???

samsing laic zet....sa-ti esplic:
prima care mi-a stat in gat (si care, de fapt, continua) a fost logodnica lu frate-miu, regina sclifositelor as putea spune. Daca as fi pragmatica si un pic mai nesim... (da' nu pot) as spune ca fata stie sa-si vada interesu'...a gasit prostu' care s-o ia, sa nu ramana fata batrana, tine de el.....si, da Raza, te inteleg perfect....cum e cu zambetele (a se citi grimasele ) "dulci" de la nunta....noi ne agitam pe aici cu un an in urma, ne inebunim iubii si ea...."mie imi este groaza sa ma duc sa caut, nici nu vreau sa ma gandesc, mai e destul timp...si cand i-a zis frate-miu ca eu as vrea la calipso...cica...hm, eu nu vrau nunta la cantina....stupid woman!! pana i-am dat linku' si a zis, vaaaiii, da' e frumos ...in fine, si multe multe altele....dar, parca vad ca totul va cadea pe tata, saracu', ca varza de frate-miu, nu-i in stare de nimic (in schimb, are pretentii...de la cine nu trebuie - daca ma intelegi)
...continuam....cea de-a doua "cumnatica", cea mica...deocamdata prietena fratelui cel mic al lui iubi...incepe si ea sa-si cam dea arama pe fata....insa, hai sa pun in seama faptului ca nu ne cunoaste faorte bine si ca are numai 19 ani....altfel, cum sa poti intreba "auzi mah, da' tu chiar vrei sa te insori cuuuuu...?"
...daca si cea de-a treia cumnata o fi cu toane, cred ca ma impusc

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

doamne Krelia, dar ai chef de scris azi!!!!
Bine ai venit pe Tigrutz!!!!
te primim cu paine si sare!!!

Mi-am luat rochita si inca una bonus.Daca cumparai de 3 mil. plateai 2.Rochia mea era 2 mil. jumate, de inca 500 mii nu am gasit nimic, asa ca mi-am luat una de 1 mil, elastica, sport, care-mi scoate burtica in evidenta.
la Clau nu-i prea place, ca se vede burta.Va vedea el mai incolo, cand voi avea ditamai burtoiul.

poze
gio si bb 14+

Mergi la inceput

deh, ce sa fac si eu, Gio
Mai nou, am vazut ca se poarta cu burtica pe afara, asa ca....nu-ti face probleme....si daca tie iti place...go for it! Ce?

tigrutz, in legatura cu dilema ta, daca ai rezolvat cu restaurantul (de regula, cu max 12 luni inainte), cu biserica (6 luni inainte, ca mai devreme astia chiar nu te primesc, de obicei dupa 6 ianurie incep sa faca listele cu nuntile din an), well, poti incepe sa te ocupi ce restul "hangaralelor" - modele de invitatii, decoratii, guestbook, marturii, trusou cununie civila, eventual, arunci un ochi si pe la rochite si costum pt ginerica....si tot asa...se aduna, se aduna!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolici26 spune:

Buna ziua fetelor!!!

Haideti ca fac o incercare sa va arat cateva poze ... sa-mi spuneti daca reusiti sa le vedeti.

Va pup!

p.s. E exagerat de cald azi

http://client.webshots.com/album/399165398XyQKdw

p.s. dati copy-paste la link

Mergi la inceput

Of, barbatii astia!!!
fetelor, asa sunt si ai vostri???
Ca al meu mi-a mancat zilele!!!!
Dupa ce am tras de el 3 saptamani "hai sa cautam bilete, hai sa mergem dupa oferte"....azi, s-a trezit si el "noi mai mergem in concediu?" si normal, ca acolo unde vroiam noi...nexam camere....am mai gasit ceva asemanator, mai au 3 camere libere....
Acum, i-am dat sarcina: ia si cauta!

nicolici, frumushatza ce esti!
Imi plac pozucile!, dar am o intrebare...dc linkul tau nu este de forma http://community.webshots.com/user/nicolici26 ?? Ti-ai pus pozele direct in folderul mare "Family" de pe webshots, in loc sa-ti creezi un album personal in acest folder, cumva???
De inregistrat, te-ai inregistrat, insa, creaza-ti un album la adresa asta si in el pune pozele tale
Hai, succes!

26 august 2006

Oi fi fraier...n-oi fi fraier...

Mergi la inceput

Offffff ... nu asta am vrut ;))
Pai si cum fac acum? intru pe linkul cu user/nicolici si ce fac mai departe?
sunt confuza ...

nu e de forma ... da' nu stiu cum ajuns sa pun pozele la tine ...

please help - mersi mult!

Mergi la inceput

gata am reusit :) cred :)

http://community.webshots.com/user/nicolici26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Krelia, 3 cumnate ? Mi-e mila de tine... Eu zic mersic ca mai am doar una. Dar impune-te !!! Cred ca daca ne-am intalni, am sta la povesti... Ave Maria ??? Kreliut ! Ia cata tu subiectu' cu melodii la nunta, vezi ce scrie fata acolo si sa zici apoi ca nu mi-esti soulmeit... Ups ! Fac avansuri, cumva ?

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

"Of, barbatii astia!!!
fetelor, asa sunt si ai vostri???
Ca al meu mi-a mancat zilele!!!!"

Deja ??? Nici nu te-ai maritat si te plangi ???

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput