Miresele anului 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Frumoase poze Nicolici!!
Asa ne cunoastem mai bine.

Am fost si eu in pauza de masa, am papat cirbitza si acum mi-e un somn de mor.

poze
gio si bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Tigrutz si alte smechere... Cum i-ati pacalit pe cei de la rest. de au acceptat rezerv. cu 1 an inainte ?

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare!!!!!!!
Am semnat la condica pe ziua de azi si gata, plec!!! Ma intorc la munca!!!
Sa fiti cuminti!!!
PS--Bun venit noii miresici de 2006!!!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Re.....
Hai ca m-am mai linistit un pik...ajunsesem sa cer oferte si prin Cluj
Pana la urma, ne-am hotarat la un hotel de 2* in Neptun, dar nu ma deranjeaza, atata vreme cat am unde sa dorm si sa fac dushucul dupa plaja si daca maia re si frigider in camera, cu atat mai bine!
Problemu' e ca agentia asta nu mai are decat 3 locuri (camere) libere si eu sper ca, ajusi la hotel sa-mi dea o camera la etaj, ca parteru' nu-mi place ....no way!!! Poate avem noroc...

nicolici, asta e! Bingo!!

Raza...dk te plangi, acu iti dau s-alegi din cele trei, ca sa vezi ca-s fata de..."comitet"
Hai ca bag un sarci acu' pe DC sa dau de melodii, ca-s curioasa, zau! ...saulmeit ce esti!
Nu ma plang, da' m-a suparat, ca eu am tras de el atata timp si uite, acum suntem nevoiti sa alegem altceva...dar, si-a recunoscut vina!
(auzi, apropos, da' tu cand iti pui poze pe sait, ca mor aici de curiozitate!!!)

Gio, fata a papat pieptuc de pui cu cartofi natur...

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Oi fi fraier...n-oi fi fraier...

Mergi la inceput

Raza, am dat un sarci si la mine in comp...am Ave Maria instrumental, cantata de Kenny G. daca o vrei, da-mi un PM cum sa ti-o trimit

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Merci frumos de primire fetelor...
Cu restaurantele astea a fost o adevarata aventura...restaurantul pe care l-am ales pana la urma a acceptat pt ca este restaurantul unei prietene, dar din cate am inteles au acceptat oricum si pt anul viitor, doar ca au cerut ceva bani (cam 5 euro de meniu) in plus pt ca nu stiu cum vor fi preturile anul viitor.
Sa va spun cam ce restaurante am vazut. Cel mai mult mi-a placut Mc Monis'(cel mai ieftin meniu 46 euro pt ca iti impun un pachet de bauturi, cel mai ieftin este 9 euro). Este destul de scump, dar ambianta este de vis, terasa, arcada care poate fi impodobita cu flori si pe unde se pot primi invitatii. Plus ca esti tratat cu multa atentie cand te duci sa vezi, exista o persoana care iti prezinta salile, meniurile. Civilizat, frumos.
Casa Alba (Baneasa) rest. rustic, cam 40 E, sala era aranjata pt 110 persoana, spatiul ok dar nu pt un nr mai mare de persoane.Imprejurimile sunt absolut superbe, multa verdeata, flori, padure, parca si aerul e altul. Dar noi n-am vrut rustic, ce vreti, fiecare cu tacanelile lui
Etiquette (Hala Traian) preturi rezonabile, 26 E meniu traditional, sala este frumoasa si moderna, spatiul destul de mic insa, intra cam 70 de persoane (ei spun 120), asta ca sa aiba oamenii loc sa si danseze.
Lemon Tree (Floreasca) capacitate cam 70, destul de inghesuit, au si terasa afara unde intra cam 100-120 de persoane, pe malul lacului, parca 35 E meniul.Mi s-au parut insa total dezinteresati, parca ei erau cei care-ti faceau marele serviciu de a te lasa sa faci nunta acolo pe gratis. Si curatenia lasa un pic de dorit (din cate am inteles nici mancarea nu este grozava, stiu pe cineva care a fost acolo la o nunta).
Peste drum Johann Strauss, 35 E cel mai ieftin meniu, percep taxa 2 E de persoana taxa de frapiera (adica iti aduci bautura ta, dar ii platesti ca servesc invitatii). Frumoasa ambianta, trebuie sa recunosc, gradina mare, multa verdeata, fantana arteziana, dar mie mi s-au parut a fi pusi pe furat. Oricum din cate am inteles se inchide pt ca era nationalizata cladirea si a revendicat-o proprietarul.
Club Elite (Baneasa) pe dinafara arata ca o bodega, inauntru nu e cu mult mai sus, dar nici nu pot sa spun ca e urat, dar nu e exact pe gustul meu. Meniul cam 35 E (oricum aveau ocupata sala pe 22 iulie, deci vedeti ca sunt unii care incheie contracte de acum). Intra cam 120-150 de persoane si au spatiu special de dans.
Yacht Club, 40 E meniul, sala destul de inghesuita pt mai mult de 100 de persoane (am vazut-o intr-o sambata cand era aranjata pt o nunta de 150 de persoane), pe malul lacului, nu e cine stie ce, oricum am inteles ca intra in modernizare cam 1 an de zile, asa ca...
Yda Club, 40 E meniul, frumoasa sala, chiar mi s-a parut foarte potrivita pt o nunta, cam 150 de locuri, scena amenajata pt formatie, pe malul lacului si langa e si un fel de parculet frumos amenajat. Chiar mi-a placut, dar incheie contracte pt 2006 dupa 1 ianuarie, cica si-au luat teapa anul asta, au pierdut din cauza cursului euro.
Pe bune ca acum nu-mi aduc aminte ce-am mai vazut, dar revin...Sper doar ca n-am suparata pe nimeni ca am scris aici si nu la comentarii despre restaurante...ca nu vreau sa ma dati afara din grupul vostru

Mergi la inceput

Cine sa se supere pe tine, tigrutz?
Fii linistita, ca n-are cine!!
hai ca ai dat aici o adevarata avalansa de informatii, folositoare sper, pentru cele care inca mai cauta restaurante

Fetele, eu v-am pupalit, ma duc acasica....si sa vad ce rezolv cu biletele pentru agentie!
Tineti pumnii la fata sa mai gaseasca locrui libere si sa nu fie la parter!!!!
Pusi pt toate!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tin pumnii Krelia!!!
Mama, Tigrutz, dar te-ai interesat nu gluma.
Chiar asa Raza, tu cand pui niste poze sa te cunoastem si pe tine?

Va pupacesc, in juma de ora pleaca si fata acasa.
ne auzim pe maine.

poze
gio si bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

A, si am uitat sa va spun ca aproape toate (cu cateva foarte mici exceptii percep taxa 10% pt personal (adica spaga ), numai Mc Monis' cere 8%.
Am si eu nevoie de parerea voastra: cand ar trebui facute verighetele? e vreo problema daca le facem de acum?

Pupici dulci fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

A, si am uitat sa va spun ca aproape toate (cu cateva foarte mici exceptii percep taxa 10% pt personal (adica spaga ), numai Mc Monis' cere 8%.
Am si eu nevoie de parerea voastra: cand ar trebui facute verighetele? e vreo problema daca le facem de acum?

Pupici dulci fetele

Astia 8 sau 10% din ce anume???????? Ca asta eu nu pricep!!!

De verighete nu cred ca e devreme! Eu le-am luat deja de vreo 2 luni... Doar ca nu le-am inscriptionat, pt ca nu am rezervat inca restaurantul, deci nu am data sigura 100%. Eu zic 3 iunie, dar niciodata nu se stie... Verighetele le inscriptionez dupa ce stabilesc resturantul...

Le-am luat de pe acum, pt ca aveam niste banuti stransi si am zis ca facem ceva cu ei, evident, pt nunta... Ca banii degeaba ii adunam si apoi incepem sa-i dam cu pumnul. Asa, incetul cu incetul, nu ne mai speriem chiar foarte tare...
A... si am si avut noroc sa gasim verighete care sa ne si placa, sa ni se si potriveasca...

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput