Miresele anului 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Deh, graba asta... M-am incurcat.
Ralnied, sa-ti traiasca bunicuta !
Kreliut, ce cauti mataluta pe langa Cristalu' lu' Dragomir ? Hm ? Ca sa-mi amintesti ca p-acolo stateam cu parintii, pana sa ma ia puiu' ?
N-am nica 'mpotriva sa fim dupa date si dupa nume. Eu sunt printre primele, oricum, deocamdata...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Fete scumpe, vorba noii-venite, Nicolici, voi ce ati mai facut cu pregatirile de nunta ?
Noi am cam lenevit... Sapt. viitoare ne apucam iar de cautat restaurante, ca mi-e dor sa postez la " Top ".
Ma gandeam ieri ca mai avem doar... 10 luni pana la nunta... E mult... Stiu ca timpul trece repede, dar tot e mult... Vleau mai lepede !!!
Aoleu, ce obosita ma simt si fizic si psihic, iar raceala asta nu mai trece... In vichend mers la tara, la ziua lu' nasu' mare, probabil ramas acolo, nu stiu... duminica ziua mea ( ce discreta sunt... ), pregatiri, distractie, vin nasii nostri, cu tot alaiul... Eu cand mai dorm ?

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Gio, nici n-am intrat, am trebusoara.....un pikutz mai inkolo, ok? Buna papa, buna bautura (la care bautura, buna Krelia )...dar, sper sa fie proaspata, sa nu patesc ca sambata!
Raza, prin zona aia...pe la munci, iubita Sa traiesti, sa dai de baut vineri...si luni

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

Ups, Krelia ! Zau ca-mi vine sa ma bag sub birou de rusine ! Doamne, ce boacana am facut la alea 2 subiecte! Puteam sa jur ca suntem in 2006... Crezi ca e cazul sa merg la ? O iau razna si eu nu stiu? Ori de la birou ori de la raceala ori... stresul nuntii ? Ce D-zeu am ? Faza tare e ca l-am si sunat pe adminu' firmei sa-l intreb ce are PC-ul de-mi da mail-uri cu 2005, iar la imprimanta ies cu 2006. De ras m-am facut !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Un pic de respiro...

Saru'mana mult, mult, mult de tot pentru urarile adresate bunicutei mele...
Am vorbit azi vreo 10 minute cu ea la telefon si sunt tare bucuroasa... I-am zis ca ne ducem in week-end la ea pentru o noapte si era tare fericita. A zis ca ne pregateste ceva bun... A... duminica, bunica+bunicul implinesc si 50 de ani de casnicie, de asta am zis ca e bine sa ne ducem...

In rest, muncesc... PE la noi e fff cald... Am dat la developat filuml cu pozele de la cununia civila din martie (a noastra)... Astept sa vad daca are ceva pe el...

Nicolici, eu sunt pe 3 iunie, dar pana acum avem doar verighete luate si cam atat... Nasi, pauza, restaurant la fel, ne mai uitam dupa invitatii din cand in cand, dar nu ne putem decide...
Am auzit ca in Iasi cineva a vrut sa faca rezervare pt august 2006 pt nunta, la un restaurant unde aveam si eu de gand sa vad cum e, si este OCUPAT de pe acum!!! In alte parti, am auzit ca din sept incep sa faca rezervari... Nici nu mai stiu ce sa cred...

De maine e tot sarbatoare vreo cateva zile, deci voi dormi!!!!!!! URA!!!!!!
Ca nu ma mai satur de somn...
A... aseara mi-am luat un harbuz si am mancat de nu mai pot acum de stomac...

Mai vorbim, poate chiar azi!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

RALNIED si eu am rezervat restaurantul din ian., ca sa fiu sigura.Mi-a zis doamna ca eu am deschis caietul pe 2006.Tot in ian., dar 2006 semnam contractul si dam un acont de 20 mil.

Ma rog sa nu pun multe kg in timpul sarcinii, ca pana in 19 aug.2006, sa fiu frumoasa, ca de nu...aman nunta.

poze
gio si bb 14+

Mergi la inceput

Raza, fata mea, permite-mi sa spun cu toata dragostea:
ESTI VARZA!!!

(da' m-am amuzat teribil!)
Cat priveste dusul la dr., nu shtu' vorbeste cu ralu, poate iti recomanda ea ceva, ca doar lucreaza in bransha

ralnied, intreb si io sa nu mor , ce-i ala harbuz, fato???

nicolici, io n-am nici macar inelu' de "loganda", daramite verighetele... insa, cred ca ma voi hotari asupra rishtorantului (te-ai descurcat cu albumul foto?)

Maine e sf. Ilie.... continuarea...mi-e rushine (da' o stiti voi!)
Si io am mancat ca sparta acum si ia rma daore burtica...hmm...da fu' asha de buna papa....

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova
Ma rog sa nu pun multe kg in timpul sarcinii, ca pana in 19 aug.2006, sa fiu frumoasa, ca de nu...aman nunta.

Cum adica sa amani nunta?
Ce-ai? Ti s-a facut de la caldura???
Hm....stai normal in scaun ca ma superi! Si vezi sa nu intre cineva pe usa, ca atat iti trebuie!
pusi
Stai sa vezi ce o sa ne mai punem de la anu' pe tot sou' de cure miraculoase......si parca vad ca nu iese nimic...stresu' sa traiasca, dara!

26 august 2006

Mergi la inceput

Mda, multam fain, Krelia, ca razi... Auzi, cum sa nu stii ce-i ala harbuz ??? De pepene ai auzit ? Da ??? E, ala e harbuzu' lu' Creanga !

Raza de soare

Mergi la inceput

Va zice fata, caldura e di vina. Altfel cum facem / spunem asa traznai ?...
Cum adica sa amani nunta ??? Pai cin' te lasa ? pana dai jos kg in plus, dar tot miresica de 2006 ramai !

Raza de soare

Mergi la inceput