Miresele anului 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
nicolici26 spune:
Bine v-am gasit!
Sunt noua pe acest forum - dar de citit v-am tot citit, am vazut si poze si m-am decis sa intru si eu in clubul vostru - Miresele Anului 2006.
Noi ne-am decis sa ne casatorim pe 3 iunie 2006.
Weekend-ul viitor vrem sa vizitam o mare parte din potentialele restaurante si sa incercam sa luam o decizie :)
Va tin la curent cu informatii :)
O saptamana excelenta tuturor!!!
Giova spune:
Ma bucur ca s-a rezolvat totul in favoarea ta Raza de Soare.
Totul e bine cand se termina cu bine.
Mor de cald. abia astept sa se faca ora 18 si sa plec acasa.
BINE AI VENIT PE NICOLICI!!!
uite asa ne inmultim si noi.
cand va aparea krelia, te va trece cu siguranta pe lista, stai linistita.
poze
gio si bb 14+
ralnied1 spune:
Salutare de pe la Iesi!!!
E soare, fff cald si mie mi-e rau!!!
Bun venit, Nicolici! Deja suntem 3 pentru 3 iunie 2006!!! Ce bine!!!
In rest, toate bune???
Eu am mult de munca!
Dar maine e ziua bunicutei mele iubite si abia astept sa o sun!
In plus, am aflat azi ca a venit o verisoara din Italia pe care nu am mai vazut-o de vreo 3 ani si abia astept week-end-ul sa ne intalnim... A... sambata ma duc si la cununia civila a verisoarei drepte a sotului... In rest, fara alte noutati spectaculoase!!!. In curand va pun poze cu verighetele ca am reusit sa luam si noi un biet aparat foto digital!
V-am pupic si ma duc iar mai departe!
E si maine o zi!!!
nicolici26 spune:
Voi miresici din 3 iunie, in ce stadiu sunteti cu pregatirile. Ati rezervat deja restaurant. V-ati gasit nasi?
Cum fac sa postez si eu cateva poze, cu mine si cu logodnicul meu (sa ne cunoastem mai bine :)
Va pup!
p.s. Hai ca mai e jumatate de ora si gata si prima zi de lucru din saptamana :)
Giova spune:
NICOLICI poti pune poze in www.webshots.com
acolo au majoritatea fetelor de pe forum.
plec si eu acasa.
va pupic si ne auzim maine.
poze
gio si bb 14+
Raza de soare spune:
'mneata, miresici !
La multi ani, Gio, pt. buni tau !
Bun-venit, Nicolici !
Hai, ca acus vine toamna si ne vin si boboceii... sa vedeti atunci discutii.
Nicolici, ce sa-ti zic... Sunt mireasa de 3 iunie. Puiul meu si eu cautam restaurant, am vazut vreo 20, de placut, ne-au placut 2. Partea proasta e ca nu accepta ( contrar pererilor agentilor de organizare ), sa dai avans de pe acum. Cica sa discutam prin sept., oct., chiar februarie ! Da, da, ca stau eu pana atunci !... S-o creada ei !
Nasi avem, sunt nasii puiului de botez; toata lumea stie ca in principiu, mirele alege nasii. Zau ca nu-mi pare rau ! Sunt tineri, frumosi, ne intelegem fff bine si... asta chiar nu e de lepadat, au si fff multi bani. Si nu pt bani ii vrem, dar sa fim seriosi, conteaza si asta. Doar nu voiam nasi care sa ma inteleaga, dar sa nu poata cotiza, macar la nunta, acolo, de o ciocolata, o masinuta, ceva...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
Giova spune:
Neatza fete frumoase!!!
Raza ai confundat persoanele.e vorba de bunica lui Ralnied nu a mea.
Afara se pregateste de ploaie, in birou tot n-am aer.
ce groaznic e!!1
poze
gio si bb 14+
krelia spune:
Va pupa fata!
Acum am venit la servicel, am fost cu iubi meu sa se inscrie la facultateeeee (multumim, multumim)...i-au facut si legitimatie, era asa de mandru de ea, cica..."ia-o sa ai permis de trecere la guvern!"
Acum bec tu uarc...ca face sefu' scandal si depasim ded-lainu'...
nicolici, ne pare bine ca te-ai decis sa ni te alaturi! Taxa de subiect: un pupic la fiecare "veterana" Mergeeeee?? sau e prea scump??? Imediat actualizam!
ralnied, multi pupicuti si sanatate bunei tale!
Raza, daca-i rost de cioco' sa stii ca ma inscriu si io la nasii tai!!!!
Gio, si p'aci sta sa ploua...brrr....asi mai devreme muream de cald!!
Fetelor din Buc., am vazut pe Barbu vacarescu (pe lg hotelul lu' Dragomir) un ditamai actzidentu'...un bmw incolacit pe un stalp!! din 5 pasageri, 2 morti, iar cei 3 f grav raniti!!!...of of of..viteza asta!!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
krelia spune:
Acualizat listuza!
Trecut nicolici in fruntea clasamentului!!
(asa s-a intamplat sa fie, pentru ca trec miresicile in functie de data nuntii si in ordine alfabetica. Daca vreti sa schimbam - sa trecem in functie de "aparitia" fiecareia, va rog sa-mi spuneti!)
Hai, forumiti, nu stati dejaba!!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Giova spune:
Krelia te dadeam disparuta.Am uitat ca mi-ai zis ca mergi la faculta.neuronii astia sunt de vina!!!Cred ca sunt toti la bebe acum.
esti invisible, dlagutzico?
Apropos cine are mai multe stelutze?
De baut si mancat la toata lumea!!!!
Eu tocmai haleam a 2-a felie de pepene galben.Yammy-yammy.
Ieri s-au intors colegele mele din Italia.am primit o bluzitza (gen ie) misto,de la ele.Unul din sefi mi-a trimis o geanta beton, alba.Cred ca si scumpa.Ah ce-mi place!!!
poze
gio si bb 14+