Miresele anului 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
ralnied1 spune:
Ca de obicei in week-end, numai eu se pare ca mai ajung pe aici (in timpul saptamanii voi sunteti fruntasele!). Am fost, am trecut, plec mai departe... Distrati-va!!!
E si maine o zi!!!
Raza de soare spune:
Iar Krelia si je suntem alea matinale... care vorbim singure... Trezireaaaaaaaaaaaaaaaa, leneselor, ca n-am cui sa zic ca mi-e rau, ca am fost la strand, m-am bronzat si am si racit !... Hapciuuuuuuu !... Si curge nasul si am febra... si... am amigdalele cat pumnul si... iau antibiotice si... mi-e rau !...
Hai, scrie-ti, ca avem subiecte noi !
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
Raza de soare spune:
Si mi-e somn, ca ieri a fost ziua cumnatei si ne-am petrecut pana la 2 dimineata... Au venit si parintii nasilor nostri... ne-am sarbit, horit...
Next uik e ziua mea + a nasului mare ( batran ), sa vedeti atunci paranghelie...
Raza de soare
krelia spune:
Sa traiti si bine v-am gasit intr-o noua zi de luni ...brrr...tare urata si cu multa multa treaba
Din pacate, nu am reusit sa ajung nici la bibyrox, nici la elamiss.....de olgutza, ce sa mai zic...sambata, ca un facut, am avut treaba la birou....m-a chemat shefu', si am plecat la ora 18...chiar m-am oftica...dar asta e...
sper ca pozele sa vorbeasca de la sine...si povestile fetelor!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
krelia spune:
Raza, noroc si sanatate, sa te faci bine!
Si ai grija cu amigdalele, ca nu-i de glumit!! Trast mi!! Sunt patita si para-patita cu ele, de mica fac amigdalita de vreo 3 ori pe an....si tot cu antibiotice...daca ai si tu probleme mai grage cu ele, te sfatuiesc sa te duci sa-ti faci un ASLO si un exudat....sa nu ai vreun microb care sa-ti declanseze "boala", asa cum poseda fata si tare mandra e de el....maine ma duc la interpretarea rezultatelor analizelor (am ASLO de 2 1/2 ori marit) si sa vezi ce-mi da tratament cu moldamin injectii, de o sa mor de dureri si ciuruiala la popou
Apropos de zile de nastere......a soacra-mii se apropie..in vreo 2 saptamani....a cumnatelului mic pe la jumatea lui august si a prietenei lui (cica, cumnatica mea, care, va spun doar voua, m-a cam dezamagit profund si nu ma asteptam la asta...dar...sa nu pun la suflet mintea unui copil de 19 ani...) pe la inceputul lunii august...
26 august 2006
Giova spune:
Neatza!!
Noi am stat pe acasa in weekend.sambata seara am fost la ziua unor prieteni, duminica acasica si prin oras.
RAZA imi pare rau ca nu esti bine.Lasa ca trece si raceala asta.Grijeste-te numai.
Sper ca nu suntem numai noi 3 azi pe forum.
OANA s-a intors din concediu?
Ea unde anume a mers in Turcia? am auzit ca a fost un atentat in Kusadaki.
poze
gio si bb 14+
Raza de soare spune:
Mai, fetelor, zau ca nu ma plictisesc aici, dar am 100% sanse sa o iau razna ! A venit din concediu o baba de contabila, tare nesuferita si m-a si altoit. Are o gura... Si am pus-o la punct ! Mi-a aruncat in fata niste biletele cu cursul valutar, de care tre' sa am eu grja sa le printez zilnic si urla sa le strang eu. A venit pana la mine in birou. I-am zis ca daca are chef sa faca mizerie, sa si le stranga singura. Cica eu nu i-am scos nu's ce cursuri saptamanale de la BNR; asta stiu sigur ca fac, dar intelege idioata ? NU ! Abia ma abtin sa nu-i zic sa taca naibii, ca oricum a pedepsit-o D-zeu; a avut / are cancer la san. Acum e la sefu', sa-mi faca referat. Sa vedem cum iese...
Anyway, eu ma gandesc serios sa-mi scriu demisia chiar acum. Dar stiti ce prost pica ? Eu vreau un credit de la banca si nu e tocmai indicat sa plec acum.
Cum mama naibii rezolv ? E clar ca aici nu voi mai sta prea mult, dar nici sa plec chiar acum nu pot.
Partea buna e ca sefului nu-i place deloc zgomotul, urletele, iar babaciunea a urlat chiar in fata usii bosului, care m-a mai vazut plangand din cauza catei asteia. Dar ea are purici aici, eu... si e la sefu' de juma de ora. Nu mi-e teama, dar... nu vreau restructurari bruste, totusi. Sa apuc macar sa iau creditul ala, apoi vedem. Ca si asa, la cursuri, din cauza distantei nu ajung, bani multi nu sunt... Practic, nu am decat dezavantaje.
Hai, ca v-am zapacit, ba cu sefa, ba cu canceroasa asta... Ma gandesc foarte serios daca nu cumva ma vrea out, sa-si aduca vreo nepoata...
Raza de soare
Giova spune:
Raza nasol moment cu demisia, mai ales ca vrei sa iei credit si parca ai nevoie de o vechime de 6 luni la munca.
sa speram ca va fii bine, nu te da nimeni afara, iei creditul si pe urma iti scrii tu demisia.
poze
gio si bb 14+
krelia spune:
Raza, noutati? Vesti bune??
Tinem pumnii la fata sa nu fie nevoita la o decizie trista si grea!!!
26 august 2006
Raza de soare spune:
Vesti bune, fetele ! In conditiile in care acum cateva zile, mama imi povestea ce i-a zis sefu' sefei mele ( v-am zapacit ? ), cum ca " sunt regina in firma, ca eu nu-i pap de bani, ca nu cer nimic in plus si ma multumesc cu cat am ( Nu zau ???! )... " etc., pot spune acum ca m-am linistit un pic. Am asteptat si eu cateva ore, sa vad, sa nu dau aiurea vesti. Nimic zis aiurea din partea sefilor, dimpotriva, sefu' ma chirsuieste cu o berica. " Copilu', du-te pan' la dozator si adu-mi o bere rece-rece "... Zau asa, faceam poc daca o baga pe aia-n seama.
Da' stiti, mi-a venit o idee: acum, cand scot cursurile, o pun sa semneze; sa vad apoi daca mai are tupeu ca comenteze ca nu le are. Daca le pierde, treaba ei.
Oricum, urgentez chestia cu banca. Stiu de faza cu 6 luni, le-am depasit de multisor, iar banutii sunt pt. nunta. Nu am fi vrut sa apelam la asa ceva, dar... observa je ca i'm not alone. Mama, ce poligloata sunt ! Academician ma fac ! Ptiu sa nu-mi fie de deochi !
Pup, multam ca-mi sunteti aproape !
Raza de soare