Miresele anului 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
krelia spune:
Pupici la fete cucuiete!!!
V-ati trezit?
Va astept!
(mie mi-e cam somnel si sincer, abia astept vikendu')
magda, cred ca vorbesti exact de tipa aia pe care n-o sufer eu si care este din Cta...asa ca, bine i-a facut!
feteleeee....care stiti cum va fi vremea dupa 15 august??? Am auzit la variante, ca ma speri deja....ma ia cu frisoane numa' cand ma gandesc, zau! Vreau si eu 6 zile consecutive de plajaaaa, pliiiiiizzzz
ralnied, stai linistita, trebuie sa se rezolve in vreun fel!!!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Raza de soare spune:
'mneata, fete dragi ! Multam, Magdala pt. conced !
Doamne, cat am plans aseara... Ce nenorocire e in tara, cati oamneni tristi, care nu mai au nimic... Ce vinovata m-am simtit ca noi, aici, ne gandim la nunti... Si daca mai pun la socoteala si prevestirile socrului, ca va ceda barajul de la Vidraru... Zau ma simt aiurea. Si mai sunt si vesti proaste de pe acasa... Cu o singura veste buna: tata e bine, a cerut de barbierit, se plimba pe culoar, dar mai sta in spital pana duminica, inclusiv.
Va pupa o miresica tristuta... ( in dimineata asta ). Pe sefa nici nu o mai pun la socoteala...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
ralnied1 spune:
Buna dimineata! Am venit si eu azi mai devreme pe aici! Inca sunt acasa, de asta... si nu joaca socrul "bilele"... citeste un ziar...
Krelia, si eu sper ca intr-un final se vor rezolva toate treburile...
A... si eu vreau dupa 15 aug (daca nu se poate chiar de pe 8, cand plec eu in concediu), nu 5-6 zile de soare, dar macar vreo 2... Se poate? Unde ar trebui sa vorbim?
E si maine o zi!!!
Giova spune:
Neatza!!!
Groaznice imaginile de la TV, de-a dreptul infioratoare.
Si eu plang, de cate ori privesc.
Clau nici nu ma mai lasa sa ma uit la stiri, ca nu e bine sa ma intristez.Dar nu poti sa fii imun la atata nenorocire si suferinta.Bietii oameni!!!!
poze
gio si bb 14+
ralnied1 spune:
Giova, are dreptate Clau al tau! Nu-ti mai face rau singura! Ca il "doare" si pe bebe dupa aceea si nu e bine, doar stii!!!
E si maine o zi!!!
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Si daca mai pun la socoteala si prevestirile socrului, ca va ceda barajul de la Vidraru...
Raza de soare
Nu cedeaza, ca printre altii si-a adus si taticul meu contributia la constructia barajului aluia si stiu eu ce zic
Si pe mine m-au cutremurat imaginile de aseara de la TV. Am plans nu doar de mila oamenilor ci si de cea a caprioarei aleia refugiate pe un acoperis si de mila vacutei aleia care ramasese prinsa intre niste lemne. Off, Doamne, ce vina au ele???
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
ralnied1 spune:
Era si un biet purcelus pe acolo, inconjurat de ape. Si un calut cu apa pana la cap... Si mie mi se face rau cand ma gandec. Ingrozitor!!!
E si maine o zi!!!
krelia spune:
Mda...ramai fara cuvinte la asemenea nenorociri
Doamne ajuta!
ralnied, ti-am zis eu, cu DD...dar, dupa cate vad, e cam suparat pe noi....dar, noi trebuie sa ne rugam in continuare....
26 august 2006
Raza de soare spune:
Caprioare ? Alte animalute ? Doamne, bine ca asta n-am vazut...
Si cand ma gandesc ca marinarului ii arde de alegeri, arde-i-as eu vreo 2 peste ochi !...
Vichend cu soare, fetelor si sa speram ca saptam. viitoare nu va mai ploua, cum au anuntat.
Raza de soare
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Si cand ma gandesc ca marinarului ii arde de alegeri....
Eh, vaz ca o lasara mai moale cu anticipatele.....
26 august 2006