Miresele anului 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
anangel_lexi spune:
Lol, hai ca semnez eu condicuta in locul fetelor absente. Ma primesti, krelia, chit ca-s miresica de 2005? Hai ca eu tot va citesc de zor...
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Giova spune:
Te primeste stai linistita.
slaba miscare e pe la noi.
sper ca din toamna sa ne mai inmultim si noi, ca tare putintele suntem.
poze
gio si bb 14+
krelia spune:
Te primesc, da' tre sa dai un pup!
Taxa de subiect!
Hai ca m-am mai eliberat din treaba...cica....
Gio, ...las ca nu ma plang eu...de unde ziceam ca n-o sa ajungem la capitolul 2, iata-ne la al 10-lea!
Asa ca, nu dispera!!
Crezi ca toate-s disperate, ca noi?
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ralnied1 spune:
Buna, fetele!
Vin si eu sa semnez pe ziua de azi, ca am un pic de respiro...
Va multumesc mult de tot pentru cuvintele voatre. Nu ne cunoastem personal, dar am senzatia ca imi sunteti prietene dintotdeauna...
Nici nu mai stiu ce sa zic...
Situatia asta este de la bun inceput... Ca si eu l-am intrebat pe socru: "Daca nu ma suporti, de ce nu ai putut sa-mi spui de la inceput? Macar sa stiu si eu..."
E-adevarat ca in ultima vreme s-a accentuat treaba, de la cununia civila (martie) incoace... De cand am facut fara ca el sa vrea... pentru ca el voia tot odata... ceea ce ne era imposibil, plus ca relatia nu cred ca mai rezista pana pe la anul, sa fie totul in aceeasi zi...
Soacra nu zice nimic, pentru ca ea este o muta... In fata tuturor tace... O mai apuca si pe ea comentariile din cand in cand... Dar nu o aude nimeni... Sunt prea putine fazele cand ea deschide gura... Teoretic, este de partea noastra, ca ea sufera ingrozitor din cauza omului ala... o terorizeaza, pur si simplu... Nu o inteleg de ce sta si sufera asa, de-aiurea...
Krelia, nu e Flipper, sau cum ziceai tu... deci... nu te simti lovita, te rog...
Nunta o facem noi de la A la Z. Pana si listele cu potentialii invitati le-am facut tot noi... Pentru ca noi suntem cei care platim si care vom inmana invitatiile, inclusiv neamurilor nor (pentru ca in definitiv e nunta noastra, iar neamurile, daca sunt ale lui taica-su, sunt implicit si ale lui...
Socru' a zis asa pe la Craciun: "Eu daca va dau un ban sa va faceti treaba, faceti cum va zic eu, chemati pe cine zic eu si cati oameni zic eu (adica 100 perechi din partea lui, ceea ce este o exagerare de zile mari, pt ca vor fi maxim 60 perechi de toate)... In conditiile astea, am zis ca noi facem singuri, cum vom putea, cun nu... decat asa...
Referitor la buletin, sotul meu are adresa apartamentului lui taica-su... In plus, cand am facut cununia civila si am fost nevoita sa-mi schimb buletinul, eu avand inainte buletin de Pascani, acum am trecut pe Iasi... faza misto... cu domiciliul unde este ai al socrului... Deci si eu si sotul avem acolo domiciliul in buletin... (Atunci chiar a mers socrul cu mine si a dat declaratie ca ma ia in spatiu...)...
Ce mai vreti sa stiti? Eu am incercat sa fac o sinteza pentru a raspunde la toate intrebarile voastre...
Ce sa va mai zic???
Va las...
Mai muncesc un pic si eu...
PA, fetele!
E si maine o zi!!!
magdala spune:
Buna fetelor!
Dupa cum vad, va miscati cu viteza luminii, nu gluma.
Felicitari, Gio pentru bebica. Sa fiti amandoi fericiti si sanatosi.
Ralnied, RABDARE e cuvantul de ordine pe ziua de azi.
Eu sunt sigura ca socrul tau vede ce mandrete de fata si-a luat feciorul lui si e gelos iar din aceasta cauza se ia de tine mereu.
Si pentru ca stiu cum e cand te goneste cineva din casa (la mine tatal meu facea asta, desi eram si gravida, si inainte, de cand l-am cunoscut pe al meu sot...) iti spun ca cel mai bine va mutati voi singurei. Incercati sa gasiti macar cu gazda daca nu va permiteti o garsoniera, si poate aveti noroc de persoane cumsecade, caci cateodata sunt mai sensibili strainii decat parintii la nevoile copiilor lor.
Doamne, ce o fi in mintea lor?
Si merita sa suferi atat inainte de nunta cand de fapt tu in aceasta perioada ar trebui sa te bucuri de toate aranjamentele si planurile pe care le faceti, tu si iubi tau?
Eu i-am zis tatalui meu sa nu vina atunci cand am scos actele, dar pana la urma tot a venit. Insa eu tot nu l-am iertat pentru unele lucruri pe care le-a facut. Iar acum, pentru ca nu prea am timp sa trec pe la el imi da telefon si-mi zice sa mai trec sa ne vada, ca i s-a facut dor de noi. Deci, pana la urma cine are de pierdut? Voi sau el, daca va mutati? Voi castigati liniste si el... singuratate...
Cat despre concediu, orice angajat are dreptul la 20 zile de concediu in decursul unui an calendaristic. Acesta trebuie efectuat, conform legii, pana cel tarziu sf. anului.
La noi s-a pastrat traditia ca angajatul sa nu-si ia concediu in primul an de munca. Insa legal poti sa-ti iei concediu si in prima saptamana de cand te-ai angajat, dar bineinteles ca acest lucru nu convine nimanui.
De exemplu eu am fost angajata la inceput cu contract pe perioada de 3 luni si in contract era specificata o perioada de concediu de 6 zile.
Daca tu zici ca ai contractul de munca incheiat din noiembrie, logic ar fi sa-ti poti lua. Nu stiu daca mai este asa cu noul cod al muncii dar nu s-a schimbat foarte mult.
Pentru un an ai avea 20 zile lucratoare acum, deci 1 luna, concediu. Deci tu ai putea sa-ti iei la sf. lui august 2 sapt. concediu, dupa parerea mea.
Aceste zile trebuiesc luate la intelegere cu angajatorul, noi le-am stabilit din ianuarie, iar daca angajatorul te cheama din concediu tebuie sa-ti platesca zilele suplimentar, numai stiu cum. Cel mai bine te duci si intrebi la Oficiul Fortelor de Munca, trebuie sa aibe si unul de Relatii cu Publicul. Singura problema este daca sefa ta nu e de acord, sa nu intri in conflict cu ea. Insa tu, legal, in decursul anului calendaristic, ai dreptul la concediu.
Si acum daca v-am plictisit cu atata teorie, va doresc cer senin cu soare afara si in viata.
toate .
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
krelia spune:
Bine ai mai venit si tu, mandreato de fata cu fata!!!
Ce mai faci, magdala??? Dupa cum vedem, un fel de rara avis
ralnied, stai linistita, nu ma simt in nici un fel , decat poate prietena ta, cu sfaturi, atat cat mai pricep...eu si restul fetelor
Spui ca nunta o faceti voi, in cauzla sta...ura si la gara cu ce vrea socru....si tine-te tare pe pozitii, "atrage-l" pe sot de partea ta, eventual si pe soacra...nu se poate sa fiti niste martiri in casa aia, mey, iar el, tartorul! Sclavagismul s-a terminat de mult! Mie, cel putin traeba asta cu "daca va dau un ban, faceti ca mine", mi se pare cea mai lipsita dovada de...hai sa nu-i zic iubire, ca-i poate prea mult...sa-i zic, multumire sufleteasca, fata de copilul tau...faptul ca ai putut sa-i oferi ce si-a dorit, si cel mai important, fara sa-i scoti ochii...e copilul tau!! Asta ar trebui sa constientizeze iubi al tau si sa-l faca sa inteleaga pe tatal lui ca parintii sunt parinti, sotia e sotie si, faptul ca a acceptat sa va ofera un acoperis deasupra capului, asta nu-i da dreptul (crestineste vorbind) sa se poarte urat cu voi.
Sustin, in continuare ideea garsonierei, sau...macar a unei gazde, vorba magdalei...serios!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Giova spune:
MAGDALA rushinica, scrii mai mult la alt subiect (stii tu care) si pe noi ne-ai cam lasat balta.
asta e treaba? dar noi suntem fete bune si nu ne suparam pe tine.
poze
gio si bb 14+
magdala spune:
Stiu eu ca sunteti fete bune si nu va suparati.
le si uta.
Pai nici nu am mai avut ce spune in ultimul timp. Voi ati inceput sa vorbiti de cure de slabire, de concedii, iar eu chiar nu am ce zice despre nici una dintre acestea. Despre nunta, nici atat.
Slava Domnului ca suntem bine sanatosi, dar zilele acestea au fost cam la fel, munca-acasa si iar munca si iar acasa.
Am reusit sa ajungem in WE la plaja, am fost chiar cu scumpa mea dimineata si seara.
Eu m-am facut rosie, ma ustura si pielea spatelui, iar ea, care seamana la piele cu taica-sau, nu are nimicutza.
Hai totusi sa va spun ceva amuzant ce s-a intamplat la plaja.
Dupa amiaza am fost cu sora mea si cei doi nepotei ai mei, care sunt niste nazdravani. Atat de nazdravani ca am zis ca nu mai merg altadata cu ei la plaja. Unul are 4 si unul aproape 3 ani.
Langa noi s-a asezat una ditre membrele trupei POPS,cu niste prieteni, nu stiu cum o cheama, blonda si cu cercel in buza. Sper ca stiti despre cine vorbesc.
Ghinionul ei a fost ca s-a asezat la 30 cm distanta de noi.
Au avut nebunaticii grija de ea. Intai i-au calcat pe prosop cu picioarele murdare de nisip ud. Apoi s-au certat intre ei si s-au stropit cu apa bineinteles pe directia d-rei de la Pops. Peste inca vreo 10 min s-au luat la bataie si cel mic a aruncat cu nisip murdar, ia ghiciti in ce directie? Nu stiu de ce mai stateau langa noi si culmea e ca atunci cand am plecat noi au plecat si ei.
Probabil le-a placut? Eu am intrat in pamant de rusine, dar chiar nu stiu cum au rezistat EROIC langa noi. Iar mama lor nici nu stia ce sa le mai faca, dar de stapanit oricum nu a avut cum.
toate fetele si in WE va trimit cate putina si voua, daca ajung pe acolo.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
Giova spune:
Asa asa, povesteste-ne ca sa murim de ciuda, ca noi nu suntem la mare!!
Ai mila de noi, PLEASE!!!!
Frumoasa patania.Lasa ca nu-i strica putin nisip vedetei de la Pops.
poze
gio si bb 14+
ralnied1 spune:
Fetelor, va dau cuvantul meu ca exact asa stau lucrurile... As vrea sa zic ca e minciuna, poate m-as simti mai bine un pic si eu...
Magdala, multumesc si tie de sfaturi... Nu pot sa cred ca pana si tatal tau este sau a fost in stare de asa un comportament...
E si maine o zi!!!