Miresele anului 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Of Gio, ce mofturos e fi-tu asta...sau fi-ta..., abia astept sa se faca mare sa-i zic eu vreo 2..cum sufereai tu cand el n-avea nici o treaba.....
las' mamik, o sa treaca, da? Pupa Clau si sa vezi cum trece!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eHHH, KRELIA, vad ca de acum s-a aliat cu tat-su'.
Daca era baiat nu ma facea sa sufar si asculta de mine si nu de el.
acum ma simt mai bine, mi-e foame, dar vine acusi pauza de masa si mergem sa papam.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Am scapat!!!!
S-a terminat "paranghelia"...urmeaza sa se elibereze si sala...si sa reintram in normal
Ma dor picioarele de mor...desi toculetul nu-i prea mare, dar, deh...dk a trebuit sa ma imbrac frumos, nu? Acu' stai si sufera!
da' maine intru musai in blugi...ete ashea!!
pussi

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Buna fetelor!
Si eu la munca... inca nu mi-e rau si sper sa fie asa pana plec acasa... Dimineata mi-a fost rau acasa... am mancat doar o salata de rosii si castraveti, cu un pic de sare, fara ulei si cu multa zeama de lamaie... A fost tare buna... Cred ca diseara fac la fel...
Iubitelului ii voi face un pilaf cu ciuperci, morcov, ceapa, patrunjel verde si gata...
Azi am spalat rufe, am fost singura in tot apartamentul... Si m-am simtit super, am dat muzica tare si am avut chef de treaba...
Dar de maine nu mai fac iar nimic ca vin socrii de la tara...

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Fetelor, stiti ce ma gandeam eu? Daca azi tot am mancat numai rosii si castraveti, nu ar fi indicat sa merg asa in continuare, cu regimul propus de Raza? Ce daca nu e luni, cum zicea si Krelia --parca-- ieri, zic ca azi e luni si gata...
Raza... esti prin zona? Tu mai esti acum la regim sau ai pauza? Daca esti la regim, ce mai mananci? Si iaurtul ala nu-l voi putea inlocui cu ceva? Ca nu suport asa ceva!!!!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

A... si parca acolo prima zi era cu fructe, are ceva daca incep cu legume si maine fructe si poimaine legume+fructe?

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ralnied sper sa nu te superi pe mine ca intervin si ca e in afara subiectului.
Uite ce am descoperit eu ca isi face efectul la mine cand m-a doare capul si imi este rau(acum eu nu stiu ce probleme medicale ai). Beau zeama de la o lamaie - nu fac zilnic asta. Decat sa beau pastilute beau lamaie si in 1/2 h sau 1 h sunt fress(in f-tie de cat imi este de rau).
Nu e nici o gluma - stiu ca se fac glume pe seama consumului de lamaie.
Poate te ajuta.

http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Aaahh, dragul de el… Nu indrazneste sa ma sune pt. ca stie ca nu as raspunde, asadar imi da mesaje pe telefon. Vede ca nu-i raspund, mai rau imi da mesaje. Si mama, ce ma mananca degetele sa-i raspund ! Dar nu ! Las’ sa fiarba in suc propriu. De fapt, am scris 2 mesaje, dar nu i le-am trimis. Nici nu pot fi suparata pe el mult timp, zau ca am un zambet pana la urechi acum, cand aud telefonul primind mesaje, darmite diseara, cand o sa intre pe usa. Cat sa-mi musc buzele, sa nu-i zambesc, cand mi-e atat de drag cand e bosumflat ?

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Fete miresici, eu va dadui regimu'. Daca voi vreti sa-l urmati sau sa trisati, e treaba voastra, dar asa, kilogramele raman.
Nu se poate inlocui nimic. By the way: eu de 2 zile rontai doar castraveti cruzi, vreo 6 pe zi, ca nu mai mi-e foame. Adicatelea, ma mentin acum... Glumesc, o sa-l mai tin la nevoie, iar de mancat, voi continua cu salate, ca tot e vara si legume sunt din plin. La iarna o sa le duc dorul... Bine, un gratarel, acolo, nu strica... , dar mai multe...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Raza, pleaseeeeeeeeeee, imi raspunzi si mie la 2 intrebari de mai sus? Cu ce pot inlocui iaurtul? Si are ceva daca e prima zi cu legume si maine fructe? Sau nu conteaza? Saru' mana!

Si, Daria, nu ma supar... nu e vorba de probleme medicale, cel putin din cate stiu eu sau stiam pana acum... In primul rand cred ca e de la oboseala, caldura, stat prea mult in fata calculatorului... Pastile nu prea mai iau decat in situatii extreme, cand vad ca se ingroasa gluma si nu-mi trece durerea o zi intreaga.... Am sa incerc si solutia ta cand o patesc iar! Acum mi-e bine... Merci!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput