Miresele anului 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ce regim, taticule??
Pai cand s-au strans laolalta printii stics si biscuitzel cu printesele aluna si floricica, ce sa te mai tii de regim?? Si und emai pui ca dupa ce s-a termenat simpozionu' au venit si boierii sandwich, cu straiele lor de cascaval, hochland si sunca...hai, sa te vad, abtine-te!!!
Si ca tabloul sa fie perfect, au sosit si animatorii suc si prajitura...hai, sa te vad, mai poti??
....da' ma dor talpileeeee...abia astept s-ajung acasa...prevad iar o mica "cearta" cu iubi...am uitat sa iau bani pt ulei, de acasa, si parca-l aud: iar ai uitat, doar ce ti-am zis....ete nah, da' io-s femeie de afaceri, am simpozioane de organizat, prezentari de facut, promotionale, alea alea.....hai ca m-am scos

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Krelia, mama, da' de ce esti asa rea? Ce ti-am facut eu sa ma torturezi in halul asta? Ei, na, iti fac in ciuda: sa stii ca nu mi-e pofta de cele ce ai zis tu mai sus... Multumita?
Eu am rosii si castraveti acasa... Si cand ies de la munca, daca mai gasesc piata deschisa, iau si varza...

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Ce frumos ne-am impacat puiul meu si cu mine... Maine plecam la Slanic, facem plaja acolo, duminica mergem la nasi ( e prima oara cand ii vad, tineti-mi pumnii ), insotiti de ai lui. Era prea frumos, nu ?
Avem o sampanie buna, pe care o bag intr-un saculet de... sac , asa, rustic, luam bomboane si flori, care nu vor fi cica, foarte apreciate, ca nasa e de la tara. Dar eu zic ca orice femeie se bucura... Nu ? Mai trebuie ceva ?
ralnied, citeste mai sus.

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Nu merge nimeni la Slanic, la salina ?

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Neatza fetelor!
Raza, am fost eu, mai demult...la Slanic Prahova...tu de care Slanic vorbesti??
Si noi ne-am impacat, am fost ieri de-am cumparat ulei pt "monstrul" soselelor...si azi e vineri si vine vikendu'...iupiiiii

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Buna dimineata!

mie mi-a fost atre rau ieri, si am plecat de la serv la ora 15 ca nu mai puteam (cred ca in 6 ani de munca am plecat asa de maxim 3 ori) si am dormit in continuu. acum imi e mai bine, dar nu grozav.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza!!!!!!!!!!
si eu ieri am plecat acasa, dupa ce am varsat din nou.
am dormit de la 14.30-18, cand a venit Clau. Mi-am mai revenit, dar tot m-am simtit rau.

E bine ca azi sunt bine, chiar ok.
a vb. Clau cu bebe si i-a zis sa nu ma mai supere.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+

Mergi la inceput

pai sa ii spui lui ClauS sa vb in fiecare seara cu bebele.

Mergi la inceput

Fetele, azi am simtit un bebele miscand intr-o burtica, in burtica unei prietene care este in 6 luni...ce dulcic a fost momentul ala...hihihi...ce ne-am mai distrat...il "impungeam" cu degetele, vorbeam cu el, ca sa-l facem sa mai miste...si mai dadea cu manutele...haios foc...

in vikendu' asta, iar prevad ca iubi o sa aiba treaba cu "amanta"..iar io, o sa shomez....ralule, poate facem un cico maine seara.....ce zici?

26 august 2006

Mergi la inceput

iubita, ori in seara asta , ori duminica. maine e bairam mare

Mergi la inceput