Miresele anului 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

It's time to go home!!
va pupic, pe maine.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

mie mi-e rau....., tare de tot.

si nu putem pleca ca avem treaba.
offfffff!!!!!!

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Si mie mi-a fost tare rau azi la munca si nu stiu din ce cauza...
M-a durut capul de nu mai stiam ce e cu mine, ma lua cu ametel... am zis ca nici nu mai ajung intreaga acasa si ca ma dezmembrez in zeci de bucatele pe drum... Oare de ce??? Acum sunt singurica sa bantui pe aici la miez de noapte... Nu am somn... Desi sunt tare obosita...
Somnic usor tuturor si pe maine!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

neata!

ce faceti?

mie tot mi-e rau. la fel de rau ca ieri. mi-e greata de numai pot. si nu e cu ochi! daca la asta va gandeati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza, suratelor!
Eu m-am "fofilat" din sala de consiliu...de la simpozion si tzushti pe DC, pai..se putea? ...dar ma duc eu mai incolo, la impatitul "cadourilor"
pupuri la fete!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!

si eu am varsat in punga. Noroc ca o aveam pregatita.
Vad ca bebele asculta intr-u totul de tat-su'.
Alaltaieri seara i-a zis sa fie cuminte si sa nu ma supere. Si ieri a fost ok.
Aseara i-a zis sa fie rau si sa ma necajeasca. Si uite ca azi am vomat si nu ma simt prea bine.Deci exista o legatura intre ei. Poate e fetita!!!Ce fericita as fi.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Eu sunt ca aseara m-am certat cu puiu’, din cauza cadoului pt. ziua sora-sii. Ii cautam o bluza, dar cautam si pt. mine vreo 5. De cate ori vedeam ceva frumos, in culorile pe care doar eu le port si care puiului ii plac foarte mult, auzeam imediat “ Hai s-o luam pe asta “. Poftiiiiiiiim ? Pai o vreau eu ! Ca sora-sa e ciudata, nu poarta haine decoltate ( cum port eu ), alege doar culori inchise, maro, albastru, negru si acum, tam-nesam, se trezeste puiu’ ca vrea pt. sora-sa exact bluzele pe care le luam pt. mine. Asta pt. ca ii ceream parerea; dar eu intrebam pt. mine ! Doar nu-i iau sora-sii, care mi-a facut atata rau, ceva ce-mi doresc eu, zau asa ! Ca si asa, abia am acceptat in sinea mea sa-i luam ceva; cum, ea imi face rau, iar eu ii fac cadouri ?
Si cum aveam si niste dureri cumplite de burtica, de-alea lunare, m-a scos rau din pepeni.
Nu i-am vorbit toata noaptea, i-am intors spatele si… am adormit tarziu, ca-mi lipseau bratele lui, dar fereasca Sfantu’ sa-l las sa ma tina in brate ! Dar am satisfactia ca nici el nu prea a dormit, din acelasi motiv.
Iar dimineata, cand l-am vazut ca se ridica in pat ( gol, ticalosul , ca sa-mi puna noduri in gat – nu ca eu as dormi altfel ), sa ma duca la serviciu, cu o voce de parca as fi baut otet, i-am zis ca ma duc cu metroul si cu maxi-taxi. Ruta Brancoveanu - Voluntari ( Tunari ). Multi, prea multi kilometri… I-am vazut privirea. L-a durut. Dar am plecat, iar acum vremea de afara defineste exact starea pe care o am. Stiu ca diseara ne vom impaca, dar mai merita sa-l fierb un pic. Dar mi-e un dor cumplit de el… Si ma doare burtica…

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Hihihi si noi ne-am ciondanit aseara...din cauza uleiului pentru masina in cartea tehnica scrie ca tre' sa-i pui ulei daewoo (normal, dk e tico..ei asa recomanda) si el ramasase cu ideea asta...desi, stia f bine ca pana acum am pus numai valvoline...bun, mergem noi la prietenul cu piese auto, care n-avea daewoo...avea valvoline...ghinion, tocmai atunci imi suna tel, vb scurt, si gata, am si iesit..cica...n-au...si pe drum, da-i si incepe cearta..eu, ca tu stiai f bine..el, ca nu-i masina mea, nu iau decizii eu...aoleeeeuuu..orgoliosi mai sunt barbatii astia, zau! da' al meu, cred ca e seful tuturor, pe bune!
bine macar ca nu ne tine mult...

26 august 2006

Mergi la inceput

offffff

de ce va certati mai fetelor!
Noi nu ne putem certa asa rau! Oricum nu ne-am mai certat de multa vreme. Si chiar daca ne certam, ne impacam inainte de a adormi.

Mergi la inceput

Eh, lasa ralu, ca asta e sarea si piperu' intr-o relatie ...mi-a zis aseara ceva asa "mumos"..puiu meu pui ..cica el e ca un butoi cu pulbere si eu sunt scanteia si de aia ne certam noi ....nici noi nu tinem prea mult supararea.....

26 august 2006

Mergi la inceput