Miresele anului 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am gasit ceva super in Malta. e la 2.40 cu avionul, plecare din Cluj sau Buc.
Imi convine Cluj.
Apa e super si ce ma incanta mai tare e aproape de Italia si vb. foarte bine italiana.
deci ne vom descurca fara probleme.
nu stim ce sa luam, demipensiune sau all inclusive.
eu sunt mai pretentioasa cu papa si mi-e sa nu arunc asa cu banii si sa nu pot papa la amiaz.
acum fug la niste agentii, ca la 11.30 aterizeaza seful din italia, si tre sa fiu inapoi.

si noi tot la mamaia ne-am uitat la hoteluri, printre care si Majestic si imi venea sa mor, ce preturi.
si mai e si vremea asta.
Iau un bilet si daca am ghinionul sa prind ploaie ce fac?
am aruncat cu 1000 euro?
mai bine ii arunc in marea mediterana.
am fugit.
vorbim dupa.

poze
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

eu as alege all inclusiv.........nu ai cum sa nu lgasesti ceva sa iti placa sa papi oricat de pretentioasa ai fi? Ai mai fost undeva cu all?

...ai dreptate Giova...ca problema cu vremea am uitat-o...du-te acolo unde intotdeauna e cald si bine, niste colegi de ai mei sunt acum la mare la Majestic si innebunesc pentru ca ploua in ficare zi!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Am venit si eu pe la voi... Ieri abia am reusit sa va citesc in trecere, dar nu am mai reusit sa va salut! Am de munca f mult la servici acum. In plus, mi-a mutat seful biroul si acum monitorul meu e indreptat spre usa... deci, tre' sa fiu mereu cu ochii in 4, sa nu intre directorul, patronul etc... Acasa nu prea apuc sa pun mana la calculator ca nu se mai satura altii, asa ca... vorbesc cu voi doar din zbor...

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Eu probabil plec in concediu in perioada 8-22 august. Ma duc la munte cateva zile, la verisorii mei (Vatra Dornei), apoi la Constanta la o verisoara de-a sotului si dupa aceea la bunici, la parintii mei si gata concediul!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Fetelor nu mai am rabdare sa stau la servici...cand stiu ca mai am 2 zile pana plec in concediu!

...si sa stau la soare sa ma prajesc si sa merg la shopping!

Am pus pozele cu hotelul la care o sa stau...sa vedeti cat de frumos e!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

eu sunt dispe.
putem pleca in concediu numai din 20 iulie, si atunci toate ofertele sunt mai mari.
m-am saturat de sefii astia.

OANA da-mi si mie ceva ag. sa ma uit pe net, despre Turcia, sa vad cum sunt preturile.
Tu cat platesti?

poze
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Giova uita-te pe www.alibabatour.com, nu e scump si vezi ce varinata iti convine!

Va pup si mai vorbim maine....

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Salutari de la Agigea!
Pic de somn, azi dimineata a trebuit sa iau pe cineva de la aeroport...si am dormit mai mult iepureste...adica mai nu ...acasa am ajuns la 5 dimineata si pe la 8 au inceput iar "concertele" in bloc....m-am saturat! vreau liniste...cat isi mai sparge ala in casa? o sa se darame blocu' peste noi!!
Sunt zombie...in curand plec acasa....ah, si nici nu mi-a mers netu' pana acum...
Pusi la fete!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

KRELIA credeam ca ai ramas azi acasa.

astept sa-mi spui cum a fost in Turcia, ca poate vom merge si noi acolo.

pupici la fata.

poze
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Personal, desi e frumoasa la exterior, nu am intrat niciodata si de fiecare data parca am o strangere de inima cand ma gandesc ca as putea avea cununia acolo.

Bey, tu ma faci sa ma indoiesc de alegerea partiala...hm...uf, tare greu mai e cu superstitiile astea...
Voi incerca sa gasesc subiectul cu pricina....stii, mai vorbisem cu cineva, care spunea ca, dimpotriva, manastirea este mult mai potrivita sa te unesti in fata Domnului, decat o biserica.....
sunt in dilema....

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput