Miresele anului 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
krelia spune:
N-am gasit sobectul, cer ajutor la fete, poate sare vreuna si linisteste nebuna...ca acu'...mi s-a pus pata rau sa aflu, care-i faza!!!!
Hmm...
raza, tu si gura ta mare!...nu puteai sa taci!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Raza de soare spune:
Va amintiti fetelor, de sefa mea, fosta buna prietena, care-mi face zile fripte ? Ei bine, azi iar s-a lovit de mine. Sau eu de ea...
In fiecare dimineata stau cateva minute in masina, cu puiul meu, vorbim si ne sarutam. Nu am crezut ca deranjam pe nimeni, dar... cum sefu’ e plecat cu familia, iar amanta a lasat-o acasa, fff. nervoasa, cum are ocazia, se razbuna. Iar acum o ora, i-am cazut eu in gheare.
Ma astepta la intrare, am salutat-o si a inceput ’’Asa ceva nu se face ! Da’ unde te crezi ? Pe centura ? Daca vrei sa-ti iei la revedere de la barbata-tu, iti iei in alta parte, nu aici, in fata firmei MELE, sa-mi fie sila ca-ti iei limba-n gura ( Doamne, ce expresie ! ) si de fata cu nea Ion, om batran. Sa-ti fie rusine !!!’’
Auzi, firma EI !
Faptul ca eu sunt ( aproape ) casatorita, iar ea nu, o doare cumplit si da dovada de o gelozie infioratoare. Nu mai spun ca eu am nici 25 de ani si ea 34 si e singura cuc. Iar nea Ion, paznicul, dragul de el, mereu ne zambeste cu subinteles si abia asteapta sa joace la nunta, iar dupa ragetele sefei, mi-a zis sa nu pun la suflet.
Ma asteptam ca zilele astea sa urle, sa tranteasca, sa jigneasca, dar la o asemenea reactie nu ma asteptam. Asta in conditiile in care zilnic este la mama acasa, acolo mananca, acolo e considerata de catre mama, ca al cincilea copil al ei. Stie ca le povestesc alor mei cum se poarta cu mine, dar nemernica are nesimtirea sa apara la usa mamei, pentru o farfurie de ciorba, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Ce greu e sa fiu la mana altora, Doamne... si sa imi inghit lacrimile... Ca in nici un caz nu-i dau satisfactia sa ma vada plangand !
Am vorbit cu puiu’ cand inca se mai auzea ecoul jignirilor, dar va spun si voua, ca asa simt ca ma linistesc.
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
krelia spune:
Scmpa Raza, lasand la o parte faptul ca nu poti face nimic pentru a o confrunta (legal, iti este superioara), incearca sa nu-i mai dai ocazii sa se ia de tine, si, cred eu, exclude-o definitiv din viata ta si alor tai...ce-i aia sa vina sa manance la tine? Asta n-am mai auzit-o... Si cum de pot ai tai fi atat de pasivi la suferinta ta? Ce subiecte au de impartit cu ea?
Eu te sfatuiesc sa te duci intr-o zi la mami tau, cand este si individa si sa clarifici situatia...unde s-a mai vazut ca sefii sa manance acasa la angajati? (excludem cazurile sef-secretara) Pe bune, "goneste-o" de la tine din casa, din viata ta...si daca iti face mai rau zile fripte la servicel, pune piciorul in prag in fata sefului...daca esti stapana pe ceea ce faci si sigura pe pozitia si jobul tau..."ameninta"...oricand iti poti gasi un alt job intr-un mediu placut si linistit!
PS. de curiozitate, sunt profunde pupurile alea din fata firmei, din masina, pe care le vede nea Ion, sau doar tzucuri de la revedere?
26 august 2006
miha_ella spune:
Raza,
nu te enerva, nu pune la inima. Ea asta urmareste, sa-ti tulbure apele.
fa-i in ciuda. data viitoare, iesiti din masina si manifestati-va, eventual dati-i lu nea` Ion un aparat de fotografia sa va faca poze in timp ce va vede si "mashtera".
muta stressu la ea.
te pup. fii tare
ooana spune:
Raza, nu pune la suflet si........vorba Kreliei, exclude-o din viata ta si a familiei tale, asta chiar n-am mai auzit sefii sa mearga la o ciorba la parintii angajatilor....doar prietene nu sunteti ca altfel mai intelegeam!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Giova spune:
Doamne ce oameni rai!!1 sau fete invidioase!!!
RAZA sustin ce au spus si fetele mai sus, incearca sa nu pui la suflet jignirile si rautatile aleia, stiu ca e greu, dar incearca. Si exclude-o din viata ta si a familiei tale.
Auzi sa mearga acasa la mama sa manance.Pai eu o scoteam in suturi afara, daca o gaseam acasa la ai mei.
poze
gio si bb 12+
krelia spune:
Fetele sunt super bucuroasa!!!
Verisoru' meu scump si drag...si nabadaios si neastamparat, care este un incapatzanat si care a renuntat la scoala in clasa a 10 si care l-a supi de mai multe ori pe unchiul meu....ne-a facut azi o maaaare bucurie:
a intrat la liceul Tonitza cu media generala 8,94. La proba eliminatorie a luat 9,50
Sunt asa mandra!!!
Parca nu-mi mai incap in piele de fericire, hihihii!
Pupa-l-ar vara-sa de licean in clasa 9-a la 17 ani! (da' cica nue singurul...)
26 august 2006
ooana spune:
Felicitari Krelia!...asa sunt baietii...mai nebuni... se "maturizeaza" mai greu si nici nu e asa de batran.
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Corina24 spune:
Raza de soare e prima data cand aud asa ceva,dar in ziua de azi totul este posibil.
Uite cand mai vine pe la parintii tai sa manance ciorba pune-i farfuria in cap.
Raza de soare spune:
" fa-i in ciuda. data viitoare, iesiti din masina si manifestati-va, eventual dati-i lu nea` Ion un aparat de fotografia sa va faca poze in timp ce va vede si "mashtera"."
Hai ca m-ati inveselit !
Nu aveti idee cat mi-as dori sa ii dau papucii, sa-i trantesc usa in nas, dar nu pot. Mama o prefera pe ea oricand, ca a ajutat-o de cateva ori si acum... Ea e fiica-sa, nu eu. Adica, au fost acuze din partea mamei cum ca eu de fapt, sunt geloasa pe ce are sefa, ce a obtinut vanzandu-si trupul. Si in zi de azi, dupa 1 an, imi reproseaza ca ar trebui sa-i multumesc zilnic ca lucrez cu ea, de parca nu sunt in stare in orice clipa sa imi gasesc un serviciu.
Asa ca... Eu am schimbat un pic sintagma cu " numai mama sa nu fii " in " numai copil sa nu fii, ca te pleznesc parintii cand nu te astepti ". Din pacate, e trist...
Krelia, adica de ce sa nu ma sarut cum simt ? Ce daca ies scantei ? Si moare sefa de oftica...
Multumesc tuturor !
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)