Miresele anului 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
krelia spune:
quote:
Originally posted by ooana
Krelia esti o scumpa !
mi se mai intampla, deh..ce sa-i faci?
quote:
...spune-mi unde mai pot trimite adresele ca sa imi apara asa? pe messenger sa skipe nu merge asa-i?
lumineaza-ma ca nu intelesai mai deloc...ce vrei sa-ti apara pe mess? ca n-am pricipit....vrei sa apara ceva scris (ex. nunta) si de fapt cand apesi sa se duca pe linkul respectiv, sau ce? si toate astea in mess?..sau te referi la pagina de profil din yahoo profiles??)
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
De ce vin eu la munca ?
Cum adekatelea de ce vii tu la munca, buuuueeeiiiii???
ca sa bagi discutii cu noi, pe DC....cum de ce???
D'aia!!
Ia zii, mai fusashi la vizionari???
Ah, si care era mey faza aia cu manastirea Casin...de ce nu e bine sa faci nunta acolo? ca iar ma napadesc gandurile...negre...
26 august 2006
Giova spune:
Buna miresici!!!
In sf. intru si eu pe Dc.
Nu mi-a mers RDS-ul.Acum si-a revenit.
OOANA bine ai revenit. Frumoase poze.
Si eu vreau sa plecam cat mai repede in concediu.
Am fost la Dunare, naspa, a plouat in ambele zile.
am facut multe poze. le pun maine in album.
Ma simt bine de vineri.Sper sa fi trecut de perioada greturilor. Doamne da.
poze
gio si bb 12+
ooana spune:
Raza de soare sa stii ca eu am fost bolnava cu Zuma...da l-am terminat si m-am potolit!
Giova merci mult!
Krelia, asta as dori sa scriu pe mess sau pe skipe de ex Oana&Marius si cand dai clik sa se deschida pagina cu poze! Stii tu cum se face...sunt sigura!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
quote:
Originally posted by ooana
Krelia, asta as dori sa scriu pe mess sau pe skipe de ex Oana&Marius si cand dai clik sa se deschida pagina cu poze! Stii tu cum se face...sunt sigura!
Nu poti face un link de genul asta pe messenger, oana...acolo scrii pur si simplu linkul in forma lui http:// .. etc. sorry, dar eu nu stiu sa se poata face...messengerul iti reda toate literele si semnele de punctuatie in format real, ca sa spun asa...nu ti le transforma in limbaj HTML, precum forumul nostru...sorry ...da io nu inteleg, dc nu scrii linkul pur si simplu in fereastra de chat, de ce vrei sa-ti apara in formatul ala?
26 august 2006
ooana spune:
Ei Krelia, vroiam sa ma mandresc si eu cu ce am invatata....intelegi tu !
Oana & Marius
Wedding Day
Giova spune:
Neatza !!!
ce faceti?
Sper sa fiu mai mult azi alaturi de voi si sa mearga netul asta, ca ieri m-a disperat rau de tot.
DE ieri ma simt mult mai bine fetelor.
Mi-a venit pofta de viata si de .
Dar ma dispera chestiile ce le simt prin burta.
Aseara am mancat spaghetti cu un sos, cam condimentat.
I-am spus lui Clau, ca precis nu-i va placea lui bebe si am simtit ceva prin burtica.Nu cred ca e numai in capul meu, chiar am simtit ceva. Si nici nu am mai papat.
Am vrut sa mergem in concediu prin tara, dar cand am vazut preturile de la mare, m-i s-a facut rau.
Am ramas pa grecia sau Malta.
Dr. mi-a spus ca putem merge, dar parca mi-e cam frica.
Voi ce ziceti?
poze
gio si bb 12+
Raza de soare spune:
Iarta, fata, Krelia ! Nu am uitat, pur si simpul am sarit de faza cu Casin.
Ce sa-ti zic ? Anul trecut, parca am mai zis, era un subiect pro si contra. Cauta si poate gasesti.
Personal, desi e frumoasa la exterior, nu am intrat niciodata si de fiecare data parca am o strangere de inima cand ma gandesc ca as putea avea cununia acolo.
De la a cui parere a plecat povestea si din ce motiv, nu prea ma intereseaza, dar stii cum e: adevarul e undeva la mijloc.
Pentru linistea ta, vorbeste cu preotul de acolo ( el va zice " Da ", normal ) si cere parerea si unui alt preot, eventual, unul... din afara.
Daca gandesti la rece, biserica nu are nici o treaba cu mersul casniciei, ca nu cu preotul ( rau sau bun ) stai in casa.
Si nu am uitat nici sa intreb cum se ajunge la bisericuta care mi-a placut mie. Iti spun maine, ok ?
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
Raza de soare spune:
Si normal ca pentru voi si DC vin la munca !... Dar nu pot sta mereu conectata, doar dimineata, iau mail-urile ( cica ! ), la 14:30 iau cursul valutar ( cica ! ) si inainte de a pleca, pe la 15:30. Dar de obicei ma intind cu cursul ala...
Ce mi-ar place sa nu am restrictii si sa vorbim toata ziulica... Eh, vise, taica, vise...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
ooana spune:
Buna dimineata fetelor!Giova, parerea mea este sa mergi in concediu afara, pentru ca in Romania sunt niste preturi exorbitante , de exemplu la Hotel Majestic - Mamaia cu pensiune completa 6 nopti - 15 mil!!!!!Vroiam sa merg acolo da mi-a trecut!
...si atunci de ce sa nu mergi afara unde esti tratat macar cum se cuvine...eu de 5 ani imi fac concediile in strainatate...dar ma duc si la Costinesti 3-4 zile si stau la una din pensiunile private care exista!
Deci, daca vrei sa rezolvi cazarea in sistem agroturism, pensiuni private sau alta modalitate prin care iesi mai ieftin atunci poate merita...altfel sa iei 2 bilete la mare sau la munte la hotel te ruineaza unde mai pui banii de cheltuiala si transportul pana pe litoral...daca iti iei un bilet afara si daca gasesti cu all inclusiv sa iti convina atunci reduci banii de cheltuiala la minim ca doar ai rezolvata mancarea iar biletul de avion e tot acolo...si daca faci totalul o sa vezi ca tot atatia bani trebuie sa platesti si pt romania si pentru alta tara...si apoi decizi!
...daca doresti un sfat sincer, mergi in Turcia, nu e scump, alege un hotel de 5 * si va fi super si in 2 ore ai ajuns cu avionul. Eu am fost acum 5 ani si anul asta ma duc din nou tocmai pentru ca nu vreau sa cheltui mult ca doar trebuie sa strangem pt la anu...
Oana & Marius
Wedding Day