Miresele anului 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fetelor, m-am intorsssssss .....mi-a fost dor de voi.

A fost minunat...vreme frumoasa...a fost super misto, am fost la cota 1400, la Peles, in Brasov, in Sinaia!

Am stat la o cabana la cota 980 in creierul muntilor, langa noi era un parau iar de la geam vedeai Caraimanul.........a fost o minune!

Fetelor mergeti o saptamana undeva in concediu ca merita....va intoarceti ca si renascute!

si...........mai vin la servici de azi pana joi adica 4 zile iar de vineri sunt in concediu si.........sambata plec in Turcia!

Imediat va arat si poze de la Busteni!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

http://community.webshots.com/user/oananicoara
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;2/st/20060701/e/wedding/dt/7/k/084b/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

oana, si noi am fost asta-primavara, de paste, la Peles, dar ma oftic ca nu te lasa sa vezi toate camerele...si pasajele secrete...cica...iti trebuie aprobare de la doamna musca ...
anul asta poate ajungem sa vedem si pelisoru'
pupici

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

Fetele...am pus pozele de la Busteni...sa vedeti de ce sunt eu asa de incantata...de fapt eu am fost la un curs privind aderarea Romaniei la UE...dar l-am dus pe iuby cu mine ca aveam camera single...si am chiulit putin de la cursuri...da sa nu mai ziceti la nimeni!

Krelia am reusit ...vezi ce adresa am ... merci de instructiuni, am fost un copil bun si am respectat indicatiile tale si uite...ca a mers!

Oana & Marius

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;2/st/20060701/e/wedding/dt/7/k/084b/event.png

Mergi la inceput

Asa, surato!..vezi ca invatzashi repede?
bravo, nota 10!
eeehh, mi-ai trezit amintiri de nostalgie...(cum o mai fi si asta?)...cred ca bag un apropos la iubi pentru saptamana viitoare, sau cat de curand un drum pana la Sinaia, ca tare frumos se facu...sper ca si vremea sa tina cu noi, si cu ocazia asta sa vizitam si Pelishoru', nu?
Hai ca sunteti 2 frumosi!
Pupici!
PS. auzi mah, patu' ala e de camera single??? ca din poza nu prea pare..

26 august 2006

Mergi la inceput

...Krelia... am zis single...adica singura in camera...ca patul nu a fost matrimonial da macar au fost lipite unul de celalalt ca putea fi si mai rau...de obicei cand merg la cursuri...stau in camera cu o colega...de data asta colega a avut si ea camera tot "single"

mergeti fetelor...merita!

Krelia, mai am o intrebare.....da sa nu razi prea tare de mine...cu ce-a de a doua adresa din semnatura nu reusesc...oare de ce?

Oana & Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

ma bag si io in seama...aici..oana am vazut pozele de la busteni...si sinaia...as vrea mai multe detalii ,noi nu am fost niciodata acolo,dar vrem sa mergem in luna (saptamana)de miere ,la toamna adicalea...as vrea sa te rog pe tine daca imi poti recomanda mai multe..stiu eu..un hotel,un restaunratn,unde e mai bine ,in busteni sau sinaia...si cum putem ajunge pe munte si noi..??exista trasee turistice??sau cum...si ce am mai putea vedea acolo?castelul peles...?
please,astept mai multe informatii...saru-mana..si merci..

Mergi la inceput

floarea de colt eu am fost acum la cabana Gura Diham care apare si in poze, a fost rustic, a fost frumos, dar e la cota 980 deci ca sa cobori pana in Busteni 4 km e cam greu...daca mergeti cu masina voastra e bine!

Pentru luna de miere ti-as recomda Hotelul Sinaia situat normal in Sinaia, am stat si acolo si a fost foarte frumos....acuma in Sinaia sunt o gramada de hoteluri depinde ce buget aveti!

Trasee sunt o gramada daca va place sa mergeti pe jos si sa urcati pe munte, daca nu puteti lua telecabina din Sinaia si sa urcati la cota 1400 asa cum am facut si noi....e superba privelistea...sau puteti urca chiar mai sus la cota 2000.

Vizitati manastirea Sinaia, apoi puteti merge la Peles si Pelisor...cu masina ajungeti repede, repede in Brasov unde puteti sa va plimbati prin Piata Sfatului si sa vizitati Biserica Neagra si de ce sa ratati Branul si chiar prima scoala romaneasca care e tot in Brasov...daca aveti nororc poate prindeti un concert la Biserica Neagra, noi nu am avut acest noroc sa auzim cum suna orga care are 4000 de tuburi si tot acolo mai exista o orga in "miniatura" cu 400 de tuburi!

....si ce sa-ti mai spun "Vacanta placuta!"

Oana & Marius

Mergi la inceput

sorry, cand ai zis camera single m-am gandit la tipul camerei nu la faptul ca nu o vei imparti cu nimeni altcineva, decat cu iubi

n-ai sa reusesti cu cea de-a doua semnatura, forumul nu recunoaste linkul decat pana la .com...iar daca pui in url doar http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;2/st/20060701/e/wedding/dt/7/k/084b/event.png, ti-l formeaza, dar nu iti arata nimic, pt ca nu-l gaseste...cred ca nu recunoaste ; si formeaza o pauza care in adressbar arata ceva de genul %20..si de aceea nu se poate...
incearca sa-ti construiesti un ticker de genul asta pe daisypath.com, aici iti formeaza linkul, insa masuratorile incep abia cand ai maxim un an pana la nunta...deci, la tine se va vedea deja cat mai ai pana la za big ivant!...clic aici..sa vezi surpriza

26 august 2006

Mergi la inceput

Krelia esti o scumpa !

Am reusit...avident cu indicatiile tale! Merci!

...si acu daca tot m-ai pus in tema...spune-mi unde mai pot trimite adresele ca sa imi apara asa? pe messenger sa skipe nu merge asa-i?

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

De ce vin eu la munca ? Sa ma joc de la 8:00 - 15:55 Zuma, dracia aia cu bile... Ca sefu' e plecat in concediu cu familia si eu, asistent mngr, aflu ultima ! Pai sa n-o iau razna ? Vin degeaba-degeaba... Ok, mai raspund la cate un telefon, dar atat ! Si asta voi face toata saptamana... Dar iau banuti pt. asta...
Ha, mai am un pic si o tai acasica. Deja numar minutele...
Mai dau un mail, ma uit in oglinda, doar-doar o trece timpul mai repede...
Pupicei ! By the way: bebele nostru cum se simte ?

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput