Nunta pentru placerea noastra?
Raspunsuri - Pagina 3
anemone spune:
Norocul nostru e ca ne organizam singuri singurei nunta pe banii nostrii, parintii nu s-au amestecat deloc pana acum si sper sa nu o faca nici in urmatoarele 10 zile cat au mai ramas. Toti invitatii sunt alesi numai de noi dintre cei foarte apropiati si de aceea nu imi fac probleme ca voi primi ziare si alte prostii si nici nu suntem interesati de fiecare cat o sa dea ca sa le trecem numele pe plic.
Parerea noastra e ca pixul pe masa si scrierea numelui pe plic obliga fatis invitatul sa dea mai mult - si asta ar fi ultimul lucru pe care l-as dori.
Oricum nu m-as supara daca nu mi-as acoperi toate cheltuielile - asta inseamna ca atat au avut disponibil oamenii, dar nu as putea sa sustin ca m-as supara daca o sa iasa ceva peste.- ar fi o minciuna sfruntata.
Cel mai mult m-as bucura sa iasa petrecerea cat mai bine, sa ne distram pe cinste si sa ramanem cu amintiri frumoase. As vrea sa treaca repede partea cu plicul si banii pentru ca numai cand ma gandesc la asta intru in pamant de rusine, dar asta e obiceiul - in ultimele luni m-am straduit sa il accept, dar tot mi se pare ca strica tot farmecul petrecerii
anangel_lexi spune:
Si noi am fi vrut sa facem o nunta mai restransa, mai ales ca eu nu ma simt bine unde sunt multi oameni, dar cum numai familia apropiata a lui Cristi numara vreo 40 de membri, a trebuit sa facem rezervare de 60 de tacamuri, desi pe lista avem 126 de persoane (toti rude si prieteni foarte apropiati). La numarul asta nu ne permitem sa facem nunta fara dar, mai ales ca momentan lucrez doar eu (el isi cauta de zor ceva) si pe salariul meu se bazeaza 5 persoane. Asa ca oricum ne este foarte greu cu cheltuielile de nunta. Ce-i drept eu n-as vrea nunta cu strigare, desi nasii insista ca asa ar fi mai bine. Depinde...daca vor veni mai multi din familia lui si mai putini prieteni de-ai mei (din familia mea e foarte probabil sa fie doar mama), probabil ca vom face cu strigare, ca pe ei stiu sigur ca nu-i deranjeaza, chiar se asteapta la asa ceva. Dar repet, mie nu-mi place. Si chiar daca va fi nunta fara strigare, nici nu ma gandesc sa pun plicuri pe masa sau mai stiu eu ce. Fiecare vine si da cat si daca vrea.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
anemone spune:
anangel_lexi e foarte trist ca nu poti sa iti faci nunta pe care ti-o visezi.
Nu cred ca are rost sa ma amestec si sa iti zic sa iti impui parerea pentru ca in fond e nunta ta nu a nasilor....... dar totusi o fac.
Am mai auzit faze cum ca in Constanta nasu (Ion Draica de exemplu)plateste nunta si la urma el strange banii, opreste cheltuiala + 20% profit si restul il da mirilor (daca mai ramane ceva).
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by anemone
anangel_lexi e foarte trist ca nu poti sa iti faci nunta pe care ti-o visezi.
Nu cred ca are rost sa ma amestec si sa iti zic sa iti impui parerea pentru ca in fond e nunta ta nu a nasilor....... dar totusi o fac.
Am mai auzit faze cum ca in Constanta nasu (Ion Draica de exemplu)plateste nunta si la urma el strange banii, opreste cheltuiala + 20% profit si restul il da mirilor (daca mai ramane ceva).
Stai linistita ca pana la urma tot o sa-mi impun punctul de vedere...sunt incapatanata
Cat despre faza din Constanta m-ai lasat masca. Asa ceva inca n-am auzit pana acum!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Revin si io cu o parere nici io nu am suportat sa dau plicuri oamenilor, asa ca nu au existat pe mese, nu ca socru-meu nu ar fi avut aceasta idee - da` cind a vazut ca am luat foc s-a potolit. Parerea mea este ca plicul de la invitatii este cel mai bun - din doua puncte de vedere - o data ca stii de la cine e (daca le-ai trecut destinatarul) si doi - e foarte simplu, fara alte faze penibile....in mod normal ...conform miilioanelor de traditii...mireasa primeste daru`...asa ca toata lumea venea cu plicu in dinti la mine...io il luam delicat cu multumirile de rigoare si il dadeam lui ginerica...ca doar el avea buzunare...da` am primit si bani in servetel...sau pur si simplu...ca sa nu va mai spun ca au fost si oameni care se asteptau sa fie cu strigare
Asa ca am ajuns la o concluzie...ca ne place sau nu ..Niciodata la o nunta sau la un eveniment unde se string mai mult de 4 persoane, nu va fi toata lumea multumita...sau sa nu existe comentarii...e valabil inclusiv pentru eroii principali....
Asa ca fetelor in ziua aia mare....mare...care se dovedeste de fapt a fi mica...mica...intii de toate trebuie multa rabdare si mult calm...ca sa nu mai vorbesc de diplomatie....
Va pupa fata
ocebine spune:
Nunta ar trebuie sa fiu un cadou pe care vi-l faceti singuri, nu un cadou platit de nuntasi. Mi se pare ingrozitor de penibil discutii de genul "sa-si acopere meniul"....pai eu daca invit pe cineva acasa la mine sau la ziua mea astept cumva vreo contributie?
Fiecare nunta dupa buzunar...buzunar mic, nunta mica....buzunar mare, nunta mare...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
anemone spune:
si am mai auzit un obicei jenant legat de daruitul banilor.
Cica atunci cand ti se scoate voalul, se pune nu stiu ce muzica si femeile iti baga banii in san :( mai mult acei banii sunt doar ai miresei pentru bunul ei plac.
Fostelor miresici asa vi s-a intamplat si voua?
Cum se poate evita un astfel de moment?
AngeliquedeS spune:
Da, asa se face la dezgatitul miresei, i se dau bani (nu neaparat in san). Dar asa cum spunea si roxy, niciodata nu poti multumi pe toata lumea si este foarte greu sa dezobisnuiesti oamenii de ceva la care se asteapta. Daca tu le vei spune ca nu vrei bani la dzgatit, vor fi socati si vor comenta, dar cel mai bine e sa faci cum vrei tu si sa lasi comentariile sa treaca. Tu sa fii multumita.
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin Tine minte:
tot ce se intampla are un scop!
olguttza spune:
Si la gatitu miresii (cand ii pune nasha voalu) i se pun bani in san! Sincera sa fiu, io astept cel mai mult momentele-alea Sunt connvinsa c-o sa strang mai mult d-un salariu d-al meu de bugetar
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
AngeliquedeS spune:
Eu ma bucur ca mai e cineva care gandeste ca mine... Ca doar nu ii oblig eu sa imi dea bani... Si apropo de bugetari, si eu sunt la fel, o fi ceva caracteristic?
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin Tine minte:
tot ce se intampla are un scop!