Nunta pentru placerea noastra?
Raspunsuri - Pagina 4
olguttza spune:
De multe m-am gandit ca fatza mea inspira mila...
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
voljena spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Nunta ar trebuie sa fiu un cadou pe care vi-l faceti singuri, nu un cadou platit de nuntasi. Mi se pare ingrozitor de penibil discutii de genul "sa-si acopere meniul"....pai eu daca invit pe cineva acasa la mine sau la ziua mea astept cumva vreo contributie?
Fiecare nunta dupa buzunar...buzunar mic, nunta mica....buzunar mare, nunta mare...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
daca erai englezoaica poate ca asteptai... vecinii mei sunt milionari (in sterline) si la ziua lui ne-au invitat la restaurant de 5 stele... am acceptat bucurosi... vreo cateva zile mai tarziu ne-au spus cat este tacamul ... ca dau ei bautura... recunosc ca mi s-a lungit fatza. drept urmare in loc de vreo 30 cati trebuia sa fim abia ne-am adunat 10.
la prima mea casatorie am invitat exact oamenii care ne-am dorit sa ne fie alaturi, am fost 26 de persoane, am rezervat casa lido, proaspat deschisa la ora aia, nu ne-am pus problema sa recuperam nimic, nu a fost nici un moment penibil cu plicuri sau altminteri, am anuntat ca nu este cu dar. pentru ca plecam definitv din tara peste cateva saptamani ne-am intalnit din nou cu lumea sa ne luam ramas bun, ba pe la noi, ba pe la ei sau pe teren neutru si toti au tinut sa ne dea niste bani, am fost surprinsa, evident placut.
a doua oara ne-am casatorit singuri-singurei, asa la un impuls si am petrecut in doi
a treia oara am fost cu familia (doar 8) la un restaurant care ne placea noua mult.
a patra oara planuiesc sa mergem undeva pe o insula doar noi doi... sa mai slabesc ca vreau poze frumoase...
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca iti mai prinzi si un ecuson de rochita de mireasa pe care sa scrie "bugetar", sa vezi cati bani o sa primesti. E o idee, poate o aplic si eu...
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin Tine minte:
tot ce se intampla are un scop!
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeSquote:
Originally posted by olguttza
Daca iti mai prinzi si un ecuson de rochita de mireasa pe care sa scrie "bugetar", sa vezi cati bani o sa primesti. E o idee, poate o aplic si eu...
Decat sa stricati rochita de mireasa cu ace si ecusoane mai bine inscriptionati cuvantul "BUGETAR" pe balonul Jumbo!... E o idee...
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Decat sa stricati rochita de mireasa cu ace si ecusoane mai bine inscriptionati cuvantul "BUGETAR" pe balonul Jumbo!... E o idee...
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
Super ideea. Hai, mai veniti cu propuneri!!
Pupici,
Angelique
olguttza spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Mai bine pe shervetzele, ca tot le vreau io personalizate Mai mult de-atat nici ca s-ar putea
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
olim spune:
Cred ca pe de-o parte aveti dreptate.Cand cineva te invita la nunta ,nu trebuie nici sa scrii pe baloane, nici pe servetele si nici pe invitatii ca esti sau nu bugetar.Dar ma gandesc ca ar trebui chiar ei sa se gendeasca ca o nunta in ziua de azi este o cheltuiala destul de mare si ar trebui sa contribuie si ei la recuperarea unei pari din cheltuieli.
Ca doar fiecare dintre noi ne dorim o nunta ca in povesti si nu toate avem bani ca sa ne indeplinim toate dorintele, de acea cred ca oricare invitat trebuie sa se gandeasca si la asta.
Aici am o prietena care s-a casatorit si si-a scos un imprumut de 10.000 de euro pe 6 ani ca sa isi faca nunta.Asa mie nu mi se pare foarte normal sa nu primesti bani la nunta, insa fara sa obligi pe nimeni la nimic.Fiecare da cat poate si cat vrea!
Pupici si sa adunam bani cat mai multi la nunta.
Hirondella spune:
Stiti ce mi se pare mie cu adevarat penibil ? Atunci cand omul vine cu banii sau cu cadoul la tine tu sa-l refuzi si sa zici >> NU mersi, noi nu vrem daruri si nici bani >>> Hai sa fim serioase fetelor , unde s-a mai pomenit asa ceva??? Cei care nu vor bani la nunta nu fac petrecere cu zeci sau sute de invitati ci se iau frumusel de mana ,se duc pe o insula pustie si se casatoresc acolo ,doar ei doi si eventual doi martori gasiti cu o seara inaite pe plaja ...zau asa !!!!
Cunoaste-te pe tine insuti !
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by Hirondella
Stiti ce mi se pare mie cu adevarat penibil ? Atunci cand omul vine cu banii sau cu cadoul la tine tu sa-l refuzi si sa zici >> NU mersi, noi nu vrem daruri si nici bani >>> Hai sa fim serioase fetelor , unde s-a mai pomenit asa ceva??? Cei care nu vor bani la nunta nu fac petrecere cu zeci sau sute de invitati ci se iau frumusel de mana ,se duc pe o insula pustie si se casatoresc acolo ,doar ei doi si eventual doi martori gasiti cu o seara inaite pe plaja ...zau asa !!!!
Cunoaste-te pe tine insuti !
Corect!! Si repet ce am spus mai sus, fiti sincere, chiar va supara asa de tare ca primiti niste bani in plus?
Pupici,
Angelique
ellamiss spune:
Eu nu m-as supara sau nu pot sa-i spun omului ca nu vreau cadoul.Daca mi l-a oferit inseamna ca l-a dat cu placere, nu cred ca cineva care aduce la nunta un cadou il aduce din obligatie, stiind ca la nunti se dau bani.
Nunta noastra