Din Republica Moldova cine mai e?(partea 6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Hai, ma, ca ati disparut toate!
Mai dati un semn!
Tania, ai gasit undeva in Ch tinctura de marar? Ca as avea nevoie, prietenii stiu de ce
Davina, sa zici ce idei mai ai referitor la petrecere, poate ma mai inspir si io
Nata, esti pe MSN?

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor .
eu sint trista ca sotul a scris o scrisoare cu povestea Sabinei la un spital pentru copii aici pentru ceva donatii si aia au zic ca le pare rau pentru fetita si-i doresc insanatosire grabnica dar ca nu pot sa o ajute, ca ei lucreaza numai pentru astea de pe aici :-(

Rodica eu am vazut la o zi de nastere ca au pus pe o coala poze cu bebelusul ,unele haioase si cu o descriere mica (poti pune una de la nastere ,primul dintisor ,cu bunicii ..)
au mai invitat un pictor care facea la toti caricaturi ,noi si acum o avem pe a Deannei pe perete la ea in camera .
Ii mai poti da sa aleaga 3 obiecte sa vezi ce sa va face in viitor .
Cam atit daca mai gasesc ceva revin cu idei .
Unde sunt restul fetelor ? fuguta la apel ?
we placut la toate si pupici la bebei.

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Rodica, eu sint mereu pe MSN , numai ca de azi nu voi fi 2 saptamini. Nusce Dzeu are msn-ul meu, ca face asa figuri. Tu scrie, iar eu iti voi raspunde, daca primesc mesajul. Dar deja astazi nu stiu daca voi mai sta mult, mai am de impachetat.
Sa ne auzim cu bine!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetili!

Am intrat sa vad ce mai faceti, si ce vad? - nimic . Unde ati disparut ?

Rodica - eu stiu ca la farmaciile "Felicia" poti sa gasesti tinctura de marar. Din cite am auzit, au ei de toate. Incearca

31+

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Buna fetelor!,ce mai faceti?
noi binisor,ne=am intors aseara tarziu din Moldova,am fost la socri si la rude,tare bine a fost,stiti voi cum e acasa...odihna,papica buna ca la mama acasa,trai fara griji.
Insa ne-am intors inapoi fara Chris,am hotarat cu sotul si bunicii lui sa il lasam acolo pe vreo luna,si nu stiu cum o sa reziiiiiiiiiiiiist,ca imi este deja foarte dor de dovlecelul meu,este prima noastra despartire atat de lunga,cel mult nu mi-am vazut copilul o zi si atat,de aceea cred ca o sa imi fie insuportabil sa stau fara de el,dar am zis ca asa este mai bine pt.el,tre sa se obisnuiasca putin si cu alti oameni,ca este foarte atasat de noi.
spuneti-mi fetelor voi cum va descurcati cu despartirile?sau daca v-ati despartit pentru o asa perioada mare?
offf deja m-a apucat un doooor
v-am pupat si aveti grija de voi

sirbu

Mergi la inceput

Oxy, si noi am dat-o pe Paula aseara la bunicii, a drmit acolo si inca mai sta. Vrem sa se obisnuiasca ca doar vrem sa plecam la odihna fara ea. Dar e foarte greu!
Ma bucur ca v-ati odihnit!
Fetelor, ce mai faceti?
Vio, unde ai disparut????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor!
Noi sintem binisor.Eu acum ma pregatesc pentru examenul scris pentru ca vreau sa-mi fac permis de conducere .
Rodica chiar vroiam sa te intreb cu merge cu intercatul si daca va mai duceti la mare ?
Oxi super ca te-ai odihnit bine .Eu nu stiu cum e sa te desparti de copil pe o perioada mai lunga pentru ca noi nu am lasat-o mai mult de citeva ore cu cineva .Chiar sa vreau sa o las pe citeva zile cu cineva nu am cu cine
Lilia s-au stins ceva bani pentru Sabina de pe site-urile moldovenesti ?Ce mai face Amelia ?
Vio,liliene ,lucia ce mai faceti ?
Pupici si va doresc o zi buna .

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare,
DAVINA, nu am idee daca cineva din Moldova a trimis bani aici. Ptr ca nu am mai reusit sa deschidem un cont acolo ca sa le fie mai usor celor care vor sa ajute sa o faca....In plus am pus decit pe un site moldovenesc, ptr ca ori eu sunt proasta, ori eu nu stiu pursisimplu cum sa actionez pe altele gasite... pe cuvintul meu, am cercetat doua pe acolo, la unu mi-am facut cont si cica ma anunta ei pe mail si imi dau parola ca sa intru pe forum si nici pina in ziua de azi nu am pr nimic( si am incercat de 2 ori), iar la altul am incercat sa creez subiect nou si nu pot.
Slaba activitate, slaba....pe unde sunteti?

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Vad ca lumea nu prea are chef sa scrie aici
La noi a fost o furtuna din aia urita, de a inundat case, distrus gradini, ceva de groaza Poate reusesc mai tirziu sa pun ceva poze.
Davina, merge-merge cu intarcatul. Ma bucur ca a acceptat usor laptele praf, eu, se pare, ca nu am probleme cu laptele in exces, sa vadem pina ajungem in sept. Ca noi dupa ziua Paulei imediat plecam.
Cum merg pregatirile pt examen? Multa bafta si tin pumnii sa reusesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Salut fetelor!

Mai' da unde ati disparut cu toate?

Tatiana - nu-ti fa griji, sa vezi ce bine se descurca Crhis la bunei cu alti copii, sa stii ca o sa-i fie de bine mica vacanta. Cind se v-a intoarce nici nu o sa-l recunosti, o sa fie deja un flacau adevarat, mai desinestatator. Daca nu e asa - sa-mi zici .

Rodica - cum s-a descurcat Paula la bunei, poate tu poti sa o convingi pe Tatiana ca nu e atit de rau se ramina picii cu bunici. De ce v-ati hotarit sa mergeti la odihna singuri, si unde vreti sa plecati? Apropo - ai mai gasit vre-o solutie cum si unde sa sarbatoriti?

Lilia - cum te mai descurci cu Amelia, care-i sunt nazbitiile?

Davina - cum pragatirele de examen sau deja la-i si dat? Tu ce ai hotarit, la ce varianta te-ai oprit cu party pentru fata?

La noi parca e bine, am fost joi la dr. si dupa masuratori suntem mai mari decit dupa calcule. Insa m-a cam speriat doctorita, a zis ca uterul meu e mai mic decit ar trebui sa fie si ca probabil ca la bb nu circula bine fluxul de singe. Luni o sa trecem aparatul dopler la care o sa ne arate daca e vre-un pericol pentru fatuca sau nu.

Sunt cam buimacita, dr. zice ca lichid amniotic e suficient, dar cum poate fi asa daca uterul e mic si bebe mai mare, logic nu ar trebui si lichid sa fie mai putin?

Daca ati mai auzit de asa ceva (uter mic), va rog mult, sa va impartasiti si cu mine.

Un we placut, sanatate si numai bine.

32s +

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput