Din Republica Moldova cine mai e?(partea 6)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Davina spune:
Lilia iti dorim La Multi Ani ! Multa fericire ,sanatate bucurii din partea Ameliei si sa se faca bine cit mai repede ,cred ca asta iti doresti cel mai mult ,sa fii iubita si stimata mereu .Scuze de intirzieri .
Am citit si eu povestea Sabinei si mi-au dat lacrimile ...i-am povestit si sotului si o sa contribuim si noi cu ceva bani .
In rest la noi e bine .Simbata am fost la o zi de nastere la un baietel si m-am uimit cit de mult se cheltuie parintii aici .Asa ca am inceput si noi cu pregatirile pentru ziua de nastere a Deannei .
Rodica ti-am ramas datoare cu un raspuns -m-ai intrebat daca Deanna merge -da merge ,cam de la 10 luni ,acum face cite 10 pasi si cade in fund si o ia dea busilea :-)
Fetelor unde ati disparut ? sau sinteti toate la mare ?
va doresc o saptamina placuta .
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LiliaToma spune:
Salutare, fetelor
In primul rind multumesc ptr felicitari. E ft placut sa stii ca cineva sa gindeste la tine.
LUCIA, privitor la Sabina, tocmai asta e problema, ca nu gasesc pe nimeni care sa se ofere sa faca cheta sau sa deschida in Moldova un cont unde sa fie depusi banii Sabinutei.
Asa ca daca tu ai posibilitate si poti trimite nist ebani, o poti fac direct in Romania, sau pe unul dintre conturile puse acolo, sau unii o mai fac prin mandat postal, sau alta metoda de trimitere a abnilor.
Bineinteles ca daca o faci pe alta cale decit contul, atunci tr sa fie pe un nume specificat pe site-ul Sabinutei.
DAVINA si tie pot sa iti spun ca eu numai ma bucur ca ceea ce am scris eu a avut macar cit de cit efect si chiar daca putin dar speram sa fie un inceput.
Si eu mai stiu ca de aici de pe subicetul nostru mai sunt sigur fete care vor depune sau au depus bani.
Asta ma bucura ft mult.
Sanatate multa si Dumnezeu sa o ajute pe Sabinuta!!!
P.S Eu am pus ceva despre anuntul Sabinei pe un forum moldovenesc, dar din pacate nu am nici o reactie, desi vad ca a fost citit de vreo 50 oameni.
Voi mai stiti forumuri moldovenesti mai serioase? .....
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
MamaElei spune:
Buna, buna!
Cam multe lipse pe aici!
Am avut ceva probleme cu netul (de fapt nu am platit si ni l-au inchis), dupa am tot cutreierat orasul sa gasim local pt aniversarea copilei, dat comanda de tort, caut ceva smecherie pe care o dorste muschii mei, dar din pacate nu pot gasi aici. Asa ca am lipse doar motivate. Voi?
Repejor la apel!!!
Lilia, de citeva zile incerc sa-i zic la sotul meu de cont, dar e cam ocupat cu serviciu si asa...
Davina, si Paula merge la fel, face ceva pasi si apoi iarasi in 4 labe... Si noi incepem pregatirile pt aniversare. Aici preturile is cam aberante pt distractii (la aniversare vor fi invitatii si copii de diverse virste), un clown pt 1 ora cere 400-500 lei, altul, care stie si ceva "fokusuri" cere 650 lei pt jumate de ora. Asa ca sintem in cautare.
La noi e foarte frig si iarasi sint nemultumita, astept deja sa se incalzeasca putin.
O zi buna!
Rodica si PAULA (02.09.04)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lucia_B/Lucia_B.jpg)
Lucia_B spune:
Buna dragelor!
Lilia e cam problematic sa expediez banii in Ro, nu am acolo pe nimeni. Daca as face-o prin posta, nu pot trimite bani in plic , prin banca - procentru pentru transfer e mai mare decit insasi suma pe care imi permit sa donez. Nu costa pielea cit dubiala
. Deci unica iesire e sa se deschida un cont in Chisinau.
Fetelor vorbiti despre party pentru cei micuti - nu v-ati interesat care sunt ofertele celor de la Mc'Donalds. Se poate de organizat in sala sau afara, au teren special. Daca nu gresesc tre sa aiba ei si clowni. Incercati.
O saptamina usoara si numai bine
_ 31+
Tot raul e inspre bine.
Lilienne spune:
Salut,fetelor.
M-am intors de cateva zile,dar n-am apucat sa va scriu.Mi-a fost dor de voi !
In Moldova a fost bine Giulia s-a acomodat mai greu dar in final a fost bine.Am fost si la Chisinau cateva zile am crezut ca mor de cald!Dar in general a fost bine acum abia mi-am revenit de la drumul super obositor!Giulia "scoate"al 3 dintisor!!Si e super maraici!
La multi ani Lilia!Si ceilorlalti care au fost sarbatoriti cat n-am fost eu!Lilia iti doresc sanatate tie si la ai tai,sa ai pace si liniste in suflet!
Ce mai faceti toata lumea?Cam pustiu pe aici,cine e la mare?Cine a fost in vacanta?
Sanatate voua si la pui!
MamaElei spune:
Lucia, mersi mult pt propunere! Esti foarte draguta ca te gindesti la noi!
Dar stii cum sint moldovenii, "nemurosi", toti vor sa vina sa ureze la multi ani, asa ca avem nevoie de o sala mai mare. Facem asa anul asta, de la anul vor fi doar familia si prietenii, atunci cred ca va fi o varianta de luat in calcul.
Inca o data mersi
Rodica si PAULA (02.09.04)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lucia_B/Lucia_B.jpg)
Lucia_B spune:
Rodica, incerc sa fac si eu macar ceva, ma simt foarte "netrebnica" asa ca intervin cel putin cu idei. Sunt sigura ca pina la urma o sa gasesti tu o solutie, si te asteptam cu amanunte despre cum a fost.
Unde nu as citi peste tot scrie ca bebelusii cresc si nu mai au spatiu pentru "virajuri" pe cind fetuca mea se fitsie ca un titirez. Se vede ca nu o prea deranjeaza strimtoarea, sau crede ca burtica mea e elastica. Daca isi da seama ca nu e asa isi intinde piciorusele tocmai sub coastele mele, abea de pot respira. La voi tot asa a fost?31s +
Tot raul e inspre bine.
Davina spune:
Lilienne bine ai revenit .
Rodica si noi am vazut la ziua de nastere de simbata un clown si pe o 1 1/2 cere 170 $ ,culmea ca nu face cine stie ce ...asa ca ne mai gindim sa-l chemam ori ba .Noi ne gindim sa inchiriem un jumper ,e o chestie gonflabila si copii sar in ea .Aici mai este la moda sa dai cadouri la toti copilasii care vin la ziua de nastere ,asa ca trebuie sa ma apuc sa le fac de pe acum .
Lucia asa e la sfirsit de sarcina ,te miri cit mai are sa se intinta si sa creasca burtica ...hai ca nu mai este mult si o sa-ti tii in brate micuta .Sotul o sa asiste la nastere ?
Am uitat sa va zic ca ieri Deanna ne-a facut o demonstratie de mers ca am ramas masca -a mers 27 de pasi ...ramine sa notez evenimentul .
Bravo Paulei pentru mers singurica .
Lilia eu nu citesc alte forumuri si nu mai surfez ca mi-e frica de virusi ...
Fug ca trebuie sa o imbrac pe fata si sa mergem la buni .
pupici.
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25