Mamici din Arad...??? (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia, ma simt mult mai bine acum, merci de intrebare!Sut doar obosita si fara chef de lucru, ca am avut un week-end plin!Ne-am culcat tot "devreme", inclusiv duminca (la 2 noaptea} Cine si unde deschide restaurant??
Eu joi o sa merg la Szeged la control si sambata la nunta. Trebuie sa imi iau o rochie , dar nu stiu cand am timp sa merg prin magazine.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Noi deschidem. Avem la Gurahont o benzinarie, cu magazin de piese auto si restaurant. Restaurantul a fost in amenajare pana acum si de o saptamana am deschis ca sa vedem ce va fi. E greu sa gasesti acolo ospatari de treaba, care sa nu fure si sa se priceapa la asa ceva. Se ocupa de el nasul nostru care e asociat cu noi. Pentru zona aia e super fain si mancarea buna, sper sa mearga cel putin asa cum a mers zilele astea. E maricel, are cam 60 de locuri, deci se poate face si cate un chef sau botez, banchet, etc, avand in vedere ca nu ai unde sa faci. A facut nasul si o piscina mica, foarte faina, un foisor de lemn, o fantana cu lumini si pietre de munte, chiar fain. Noua cel putin ne place f mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Gabi,am vazut rochii frumoase la Elis,am vazut doar in vitrina si chiar mi-au placut doua .Unde mergi la nunta?

Flavia,distractie placuta la Gurahont!
Succes cu restaurantul,sa va mearga super!

Ioana,voi mergeti la Felix la sfarsit de saptamana? In 23 iulie mergem si noi la o nunta in Felix.
Cum se simte socrul tau?
Ce mai face Claudia_maria,de ce nu a mai intrat pe aici?

Clau,tu muncesti de zor,faci smotru? Cum stati cu santierul?
Cand vine Rauyela la tine?

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, aici in Arad mergem la nunta , la un var de-a lui Cipri, la Orizont in Gradiste.
Flavia, fain ca ati deschis restaurant.La cat mai multi clienti, nunti, botezuri si alte evenimente!
O sa facem un popas cand o sa mergem la Moneasa. Numai sa imi dai mai multe indicii.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Alinush probabil mergem la Felix acum vineri dar nu e sigur......
Socrul meu e mai bine acum, insa a aparut o alta problema.I-au facut un eco si au zis ca are angiocolita(asta tinand cont si de leucocitele crescute si VSH mare).Si ca ar fi indicat sa se opereze.Ne mai gandim ca totusi e tare slabit, iar cand o fi de operat il ducem la Cluj.

In rest toate bune....ieri nu stiu ce a avut gombotzu ca a urlat aproape tot timpul de n-am stiut ce sa-i mai fac! Azi e ok.....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi, daca mergi la Moneasa nu ajungi acolo. Benzinaria si restaurantul sunt chiar la intrarea in Gurahont pe partea dreapta. Daca iti place ciorba de burta sa mananci ca, din punctul meu de vedere, este foarte buna. Sa speram ca si bucatarii vor ramane (cel putin pana acum se pare ca sunt ok), doar la capitolul ospatari e mai greu. Eu sunt mai exigenta, dar incerc sa nu ma bag prea mult, ca are cine sa se ocupe si nasul ii cunoaste pe aia de acolo fiind din zona.
Transmite-i salutari si Alinei.

Mai ce de nunti aveti voi!!!!! Noi anul asta nu am fost la niciuna si pana acum nu s-a anuntat nimeni cu asa ceva. Totusi parca mi-e dor de o nunta.

Ioana multa sanatate in continuare socrului tau.

Clau spor la smotru, ca banui ca asta te asteapta.

Alina, voi o tineti din nunta in nunta?

Au venit prietenii nostrii din concediu. Cei care au fost in croaziera au fost super incantati de tot. Va dati seama ca totul a fost de cel putin 5 stele asa ca ma gandesc ce super a fost. Cei care au fost in Tunisia au spus ca la capitolul mancare a fost mai bine ca in Turcia (unde am fost noi toti doi ani la rand), dar serviciile lasa mult de dorit, chiar si comparativ cu Turcia. In rest s-au distrat.
Noi cautam inca oferte, dar nu am nimic concret.

Ce stiti de Linda? A plecat deja?

Magda tu ce mai faci? Ati rezolvat problema cu ?

Pentru toate mamicile si viitoarele mamici ce spuneti de noul proiect de lege privitor la indemnizatia de ingrijire a copilului? Se propune un cunatum de 35% din salariul mediu lunar stabilit de guvern.... Sa creasca ei copii cu atatia bani..... Pentru opinii intrati pe http://www.mmssf.ro/proiecte.htm

Mergi la inceput

Flavia ce putem sa zicem de noul proiect de lege?Decat ca le-as da cu el in cap "inaltilor" ce ne guverneaza!Sunt niste tampiti!Pana acum mai era cum era....ca ne-au plafonat pe toate mamicile , dar macar puneau conditia sa fi lucrat minim 10 luni!Acum dau nenorocitii aia de bani la oricine!Adica incurajeaza tziganii sa faca prunci!
Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!

quote:
Alina, voi o tineti din nunta in nunta?

Flavia,eu sper din suflet sa nu mai avem alta nunta anul acesta.
Nu stiu sa mai avem vreuna in afara de asta din iulie,dar nu se stie niciodata ce ne rezerva viitorul...

Fetelor,despre proiectul de lege privind indemnizatia pentru ingrijirea copilului nici n-am cuvinte...doar atat si i-as .

Voi mai aveti idei ce sa faceti de mancare? Eu nu mai stiu ce sa fac...groaznic cu bucataria!!!! Mai ales cu caldurile astea,nici nu-mi vine sa intru in bucatarie.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Salut fetelor!

Alinush eu am facut ieri de mancare ciorbita de legume, cartofi natur, tocanita de carne de vita si un blat cu piersici......eiiiii dar nu-s tot timpul asa harnica..numai cand am chef...si bine inteles cand ma lasa bazucu!

Azi-noapte a cazut Alesio din pat de langa mine....i-am dat sa pape si in timpul asta am adormit!Si a cazut!
A urlat un pic apoi a adormit la loc!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor!
Flavia felicitari pt Restaurant si sa va ajute D-zeu sa va mearga nu bine ci f bine!
In rest fetelor nu am ce sa va scriu.Abia astept sa scap de ex de sambata sa simt si eu ca traiesc.Citesc, ma invart in casa, iar citesc, mai spal un geam si uite tot asa ca nu am chef de nici un fel sa citesc.
va pupicizez pe toate

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput