Mamici din Arad...??? (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Unde e Materflex-ul asta? Pe sos principala pe stanga, dupa benzinarie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Originally posted by flavia ramona

Unde e Materflex-ul asta? Pe sos principala pe stanga, dupa benzinarie?

Da, Flavia, acolo este. Cred ca au ceva saltele afarta. Am auzit ca au deschis magazin si pe Lacului, dar nu stiu sa iti spun exact unde.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Gabi musai musai sa iei oxacilina, asta merge cel mai bine poe stafilococii, daca nu nu te scapi in graba si poate mai faci si o furunculoza(mai multi furunculi in zone diferite) de toata frumusetea de o sa ai ce trage toata vara!!!!!!!

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetelor!

Gabi cum te mai simti?Cum e furunculul?Nu iei antibiotic?(de mers sa ti-l incizeze ma gandesc ca n-ai chef...asa ca nici nu te mai intreb...)

In sfarsit m-am intalnit cu Clau..intamplator...bey ce mare si fain e Raul...si lui Alesio i-a placut de el si a tot "povestit" cu Raulica..ehh....pe limba lor de bebeloi!

Noa....in rest tatal lui ovi e ok acum, mananca, nu mai e agitat, poate sapt viitoare il externeaza.
Noi bine....eu fug toata ziua dupa bazuc prin casa ca o mama atletica ce am devenit!

Pupici si sa aveti un week-end superb!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, sunt bine cu furunculul. Nu am fost sa mi-l taie , pentru ca se curata singur. Aseara ma fost pe strand , la ziua unui prieten , si la un moment dat am simtit ca imi curge ceva pe picior... cred ca s-a spart. Toata am fost patata pe fusta. acum imi pun betadine, pe el, ca e deschis. Azi am reusit sa imi scot radacinile(daca se scot, nu mai coace- spun din experineta). oricum cred ca o sa imi ramana cicatrice, ca am o gaura acolo cat un capat de creion.Groaznic! Nu doresc la nimeni asa ceva!
Acum sunt rupate de oboseala, ca dimineata ne-am culcat la 6 iar la 9 au venit cei de la RCS sa schimbe cablul de la telefon. Binteles ca au dat gaura in perete si mi-au lasat mizerie. Am fost foarte fresh la 9 , dar am zis ca totusi 3 ore de somn sunt prea putinesi am mai dormit de la 10 si ceva pana la 12 siceva cand a sunt telefonul. Mai bine nu dormeam , ca acum ma simt mult mai rau.
Se vede ca am imbatranit ca nu mai rezistam sa nu dormim noptile.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi inseamna ca esti mult mai bine ....aproape vindecata..Ma bucur!

Linda tu cum esti?

Noa fug la nani ca bazucu a adormit deja!

Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Noi am fost azi pe strand!Cu bazucu of course!A fost tare bine...am stat 2 ore, in apa n-am intrat cu el ca era prea rece(asa ca vineri cred ca mergem la Felix sa ne si balacim in grup), dar am stat pe paturica si ne-am jucat!
Mai nashpa a fost cand i s-a facut foame la bazuc...ei dar ne-am descurcat!Noroc cu lapticul de la purtator! I-am dat sa suga saracutul ...ce sa fac cu bietul copil(ca urla cand ii e foame de nu-l mai poti opri!)? Deci am scos tzatza la interval si vulturasul meu s-a si aruncat pe ea......si ofta de placere si de bucurie vadit satisfacut.....!

Pupici
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Am ajuns si noi de la Bihor aseara pe la 23,30.A fost super,vreme frumoasa...Dragos a fost in extaz .Si-a cam facut de cap,avem de lucru cateva zile sa "scoatem" madarelile,acolo toata lumea ia facut pe plac.
Ma duc sa fac ceva de mancare,desi nu am nici un chef.
Voi ce mai faceti?

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare fetele,

Ioana sunt 100% sigura ca ti-am vazut sotul ieri la BRD, m-am chiorat la el de cine stie ce a gandit, dar nu l-am abordat ca ma grabeam. Distractie placuta la Felix daca mergeti.

Gabi sper ca esti bine acum. Vreau sa merg la aia cu saltele ca as vrea sa dau comanda la o saltea tare, ca de la salteaua noastra cam am probleme cu spatele. Nu stiu daca se fac saltele asa tari dar o sa incerc. Mi-am dat seama ca au magazin si la intim asa ca doar doar ajung saptamana viitoare.

Nu stiu daca mai reusesc sa va scriu maine, ca avem zi scurta, vom pleca joi la tara cu prietenii nostrii care vin maine din concediu sa ne balacim in Cris si sa facem o preinaugurare la restaurantul de acolo. Asa ca ne punem la ingrasat...

la toate.

Mergi la inceput

Flavia el era! Trebuia sa-i zici cateva!

Linda tu cum esti????Tot in Arad esti?

Pupici!

Mergi la inceput