Mamici din Arad...??? (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Linda,condoleante,imi pare rau pt.bunica ta.Dumnezeu s-o odihneasca.

Gabi,eu sunt mai bine,dar tot tusesc.Se pare ca tusea mea e de natura alergica si iau Aerius si Ketitifen seara.Azi noapte am tusit foarte rau si ziua tusesc de cateva ori doar.
Nu iei ceva antibiotic pentru furuncul,Oxacilina de exemplu? Sa-ti pui Betadine solutie sau unguent pe el,e foarte bun dezinfectant.

Flavia,si eu am rinita alergica,de vreo 3 saptamani iau Aerius,acumn se pare ca si tusea este tot de natura alergica.

Ioana,imi pare rau de socrul tau...alcoolul asta face ravagii,dar oamenii nu-si dau seama cat rau isi fac...pacat.Cum se simte acum,e mai bine?

Magda,mai poti invata pe caldurile astea? Cred ca e groaznic...

Clau,felicitari si voua pentru dintoc! Succes cu santieru' si spor la smotru!

Noi plecam maine dimineata la Oradea si apoi plecam la parinti,ne intoarcem duminica seara.
Sper sa fie timp frumos pe-acolo sa poata sta Dragos cat mai mult pe afara.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Linda, condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Gabi, ma bucur ca Tudor e mai bine! Si eu ii i-am dat formula speciala atunci cand mi-a facut enterocolita Am auzit ca e epidemie
Multa sanatate si tie!
Ieri am fost pana la Directie...ce nebunie e pe acolo

Flavia, noi avem cam asa...camera lu Raul e galbena, sufrageria e verde, bucataria si holu (ca merg intr-una) sunt mov, baie roz, dormitorul parintilor mei e alb deocamdata(asta va fi portocaliu) eu nu suport albu, ma simt ca in spital si de aia prefer sa fac totul cat mai colorat Azi am vazut la un vecin un albastru bestial, trebuie sa-l intreb unde l-a facut si codu ca vreau sa fac bucataria...avem mobila gri si merge de minune cu albastru ala
Sufrageria a iesit mult peste astari...sunt super incantata de tot

Alina, distractie placuta si o vreme insorita! Ce bine de voi ca mai iesiti! Noi n-am fost vara asta inca niciunde...ba mint, un week-end la Balcescu si atunci a plouat intr-una Vrem in august sa mergem la Zalau la neamurile lu Clau si probabil si la Socodor la bunica lu Clau ca inca n-am fost pe acolo

Ioana, cum e socrul tau?? Offf bautura bat-o vina Mai eu te bat, tu nu ne mai vrei?? Maine dimineata te prezinti la apel ca altfel vai de curu tau, AUZI??? Pe la 10 iesim...

Magda, tu ce cauti pe net?? treci la invatat!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Clauditzo iertare dar deja fac cu nervii mai bine as descarca vagoane in gara, zau!Uite acum mi-am pus oja(ca maine dim la 8 am examn si sa fiu frumoasa) si pana se usuca mi-am bagat nasul pe aici.Si mie imi place casa colorata, nu-mi place nimic clasic si serios.Si eu vreau sa coloram interioarele doar ca la mobilier peste tot vreau combinatie de 2 culori, cand intru in casa sa simt veselie nu sa intru in cavou, vezi ca ma stric la cap deja?
Ioana imi pare rau pt socrelu.Sper ca i se da meprobamat sau diazepam cel putin 2 pe zi ca sa nu faca delirum tremens?!
pupici la toate, vedeti ca cica maine e sarbatoare asa ca iesiti la plimbare, nu munciti

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Magda,ce sarbatoare e maine?

Clau,sa ne pui poze sa vedem culoarea aia verde fain.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina maine sunt Sanzienele(Nasterea Sf Ioan Botezatoru)! Asa maine zi de repaus

Mai Magdo pai ce sa-ti fac, hai ca te inteleg, de fapt simt, pute a creier ars Cum stai cu studiile??esti pregatita?? Bafta!
Si eu tot de aia vreau cat mai colorat, vreau casa vesela, nu cand intru sa ma loveasca o nebunie de tristete Cel mai rau imi pare ca in sufragerie ne-am facut mobila neagra, dar in contrast cu verdele meu turbat arata super bine

PS:AM dat edit pentru ca am scris o prostie din cauza careia nu m-am odihinit toata noaptea In loc de Nastere am scris Taierea capului

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetele!

Sunt tare necajita ca nu stiu ce-i cu bazucu meu ca de la 8 pana acum a facut de 2 ori kk si nu-mi place nici cum arata....!

Mai intru mai incolo.....Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi, ALA E. Nu am catalogul asa ca daca te rog frumos frumos trimite-mi mai multe date. Si daca am inteles eu bine pentru rinita alergica trebuie sa ma dau cu el in cavitatea bucala? Astept lamuriri ca sa nu fac prostii.

Alina eu iau Aerius cam de 2/3 ori pe an dar m-am saturat de aceea vreau sa fac altceva. Anul trecut am luat cam 6 luni din tot anul Aerius asa ca iti dai seama de ce m-am saturat. Sper ca la tine sa fie ceva trecator.

Clau super culori. Las ca ne pui poze dupa ce termini.

Ioana sper sa fie bine Alesio ca saracutu a avut destule in ultimul timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia , in cavitatea nazala se pulverizeaza pentru rinita(asa am scris)
Si eu am avut rinita alergica, pana cand mi-am schimbat pernele de pene cu perne antialergice. a fost cumplit, in fiecare dimineata stanutam o jumate de ora. Asta s-a intamplat si in timp ce eram gravida. Mi-a fost si frica la un moment dat sa nu pateasc ceva!
de cand le-am schimbat nu mai am probleme.
Aloe first -componente principale:
-78% gel stabilizat de Aloe Vera
-propolis
-extract natural de musetel- dezinfectant, calmant, antibiotic
-extract natura de galbenele- cicatrizant, antiinflamator,bactericid, antitricomoniazic
-extract natural de coada soricelului-astringent, antiinflamator, antiseptic, regenerator tisular
-extract natural de cimbrisor-antiseptic(inclusiv a cailor aeriene)
-extract natural de salvie-antiseptic,astringent,, cicatrizant, hemostatic,, contracta capilarele, epitelizant
-extract natural de papadie-rezultate bune in pistrui, negi, acnee, entorse
-extract natural de eucalipt-contine uleiuri volatile bogate i cinerol, cu actiune antibiotica, antivirotica, antibacteriana,
-extract natural de ghimbir-proprietati hemostatice,astringente, bactericide,calmante, se utilizeaza cu succes in tratarea hemoragiilor hemoroidale, plagi, gingivite , amigdalite
-extract natural de limba mielului-cicatrizant si actiune sudorifica
-extract natural de santal-calmant, astringent, antiseptic
-extract natural de floarea patimilor-antibiotic,cicatrizant,inhiba dezvoltarea germenilot gram-pozitivi. efecte bune in hemoroizi, plagi, reumatism, , nevralgii,scabie, reapan
-tocoferol-vitamina E naturala
Efectele complexe asigurate aloe First sunt aniinflamatoare, detumefiante, hemostatice, cicatrizante, epitelizante, antiseptice, antimicotice
utilizare:
rezultate deosebit de bune s-au obtinut in:
-tratamentularsurilor-pulverizat pe zona afectatadispare durerea, nu se mai formeaza flictene, refacerea tisulara, este mult mai rapida si nedurereoasa(poti sa il folosesti si pt arsurile solare)
-leziuni tegumentare diverse: plagi zdrobite, sau suprainfectate, contuzii, eruptii cutanate, escare
-tratamentul inflamatiilor mucoasei bucale(pulverizat in cavitatea bucala), stomatite, afte bucale si lingulae, micoze bucale
-paradontopatii9unde se asociaza cu pasta de dinti si cura interna)
-opreste evolutia faringitelor, laringitelorsi amigdalitelor, incipiente(pulverizat in cavitatea bucala si gargara)
-ulceratii cronice, ulcere varicoase(in combinatie cu aloe Propolis Creme)
-micoze diverse(pitiriazis versicolor, ciuperci interdigitale)
-vaginal- candida, tricomonas(se utilizeaza intravaginal tampoane imbibate cu aloe First dupa toaleta intima la interval de 2 ore)
-ona zoster- atenueaza durerea si elimina pruritul
-psoriazis, ihtioza, vitiligo( trebuie insotit de aplicatii cu aloe vera gelly, consum intern de Aloe vera gel, Nature min, Forever kids, antioxidanti-a beta care-E, Forever Lycium plus, regim alintar adecvat, expunere la soare a zonei lezate0
-pulverizat in cavitatea nazala:rinoree, rinita cronica9inclusiv alergica), guturai, sinuzita
-in ureche-efecte antialgice calmand durerile provocate de curent, oreion etc
-inlatura matreata, fortifica radacina firului de par, regenereaza tegumentul paros al capului
-inlatura senzatile de prurit si inflamatiile indiferent de cauza9varicela, rujeola,rubeola,inclusiv inteopaturi de insecte)
Reomandare:dupa desigilarea flaconului se recomanda a fi tinut la rece ( eu il tin in frigider)
Flavia, ti-am scris tot ce era despre produs, salveaza-ti in calculator ce te intereseaza.
Si schimba-ti pernele daca le ai de pene. O sa conteze mult ai sa vezi
Saanatate multa iti doresc.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Merci mult Gabi, ai avut ceva de scris. Ce ai scris tu si ce am citit eu.... M-am imbatat...

Eu mi-am schimbat perinile, dar sotziorul meu scump si drag doarme cu perini cat casa asa ca nu i-a placut perna cumparata si i-a facut mama mea (dragutza de ea nu stie ce sa-i mai faca...dar la mine nu se gandeste) o ditamai perina de pene (deja nici asta nu-i mai place ca zice ca e mica) asa ca si de acolo mi se trage alergia. Mi-am cumparat si plapuma antialergica, macar asta sa nu fie cu pene. Poate ca o sa gasesc undeva o perina antialergica cat casa de mare si atunci scap de pene......

Da-te cu Betadine cum a zis Alina ca e bun. De la ce se fac furunculii, ca eu nu stiu?

Fetelor ce faceti in weekend?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, nu am laut nici un antibiotic, si asa sunt cu fierea in pioneze. ma dau cu ihtiol(crema neagra) Asta stiu ca e buna pentru asa ceva, si scoate afara tot. Am si Betadine dar am zis ca e mai buna crema asta, ca e special pentru asa ceva.
iar am luat un calmant ca nu ma mai putut de durere si parca am si stare subfebrila. Doamne ajuta sa scap odata!
Flavia , nu stiu exact din ce cauza apar , poate imi zice Alina sau Magda. Stiu ca e o infectie srafilococica,si apare atunci cand sistemul imunitar e scazut.
Flavia eu zic sa-i cumperi sotului tau o plapuma , o impaturi in 4 sio pui intr-o fata de perna si ai rezolvat problema. Degeaba ti-ai schimbat tu perna , daca nu si-a schimbat-o si el. Stii unde am vazut perini mari? la Materflex in Aradul Nou.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput