Mamici din Arad...??? (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor pe unde sunteti???Flavia ce tzacanita sunt, acum am vazut ca la postarea de mai sus am scris "restaurant"cu litera mare, degeaba ca ma stric de cap deja.Cum stai cu muscatele?
Alina M din 6 trandafiri mi-au inflorit 5 voi veniti la noi cand infloreste si al 6-lea???? Pai sa nu va dau eu bataitza la tot familionul?
Clau gata cu shmotru?
pupici la toate

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetelor!

Noa nu mai plecam niciunde in week-end-ul asta ca e posibil sa-l opereze azi pe tatal lui Ovi(angio-colita zic ei ca are...).

Sper sa fie ok....asa mi s-a facut un dor de sala....(de operatii adica)

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Maimici , burtici si gagici din Arad, ma infiltrez si eu printre voi cu o rugaminte

Eu sunt o timisoreanca in devenire , deci, de pe langa voi

Acum 2 ani mi-am cumparat un superb costum de baie, cel mai fain pe care l-am avut vrodata. De cand l-am vazut mi s-a parut minunat Spre suprinderea mea, pe eticheta nu scria nici Jolidon, nici vreo alta firma "de renume", ci scria Steton - o firma din Arad de care nu mai auzisem pana atunci.
Vanzatoarea de la magazin mi-a spus ca este o firma care lucreaza cu materiale din strainatate, dar totusi au preturi de bun-simt - deci acum 2 ani, in iulie, am dat doar 360.000 pe superbul costum de baie, pe o calitate egala cu a costumelor de la Jolidon (care, in aceeasi perioada costau de la 700.000 in sus), deci materialul era foarte bun, culoarea - super, cupa intarita, sarmulita, bretele subtiri si finute, slipul croit frumos...

Am fost ieri la magazinul de unde luasem costumul acum 2 ani si mi-a zis vanzatoarea ca nu au mai adus modele de la ei

Asa ca va intreb pe voi daca stiti ceva de aceasta firma, Steton Trading S.R.L. Noroc ca am pastrat eticheta, ca am gasit si o adresa: str. Gh. Doja nr. 10. Stiti cumva, la aceasta adresa este sediul firmei? Pot merge acolo, cand am drum prin Arad, sa ma indrume undeva de unde pot cumpara costume de baie? Sau poate chiar acolo este magazinul lor? Sau poate este doar atelierul...
Sau poate ati vazut prin magazine produsele lor? (cred ca produc si lenjerie intima, nu doar costume de baie)

Ma poate scoate cineva din incurcatura?

Va multumesc mult-mult de tot

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor,eu am musafiri(finii nostri) si nu prea am timp sa intru pe aici.
Azi mi-am luat liber de la lucru si am fost la strand la Sofronea.A fost super,daor ca eu m-am "prajit" putin.Dragos tot in apa a fost,am dus bona cu noi.

Albi,bine ai venit pe la noi.Sincer,eu nu stiu de firma care zici tu,poate stiu fetele.M-ai facut si pe mine curioasa,mai ales ca vreau si eu sa-mi cumpar costum de baie si chiar mi se parea scumpe cele de la Jolidon.Totusi...imi suna cunoscut numele...

Ioana,sanatate socrului tau si sa fie bine operatia.

Magda,vom merge la voi cand termini cu examenele. Calin sta cam rau cu timpul liber,dar tot ajungem la voi anul asta.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

No apar si io dupa o lunga munca volomusai Mai avem olecuta si gata, ca sunt satula pana peste cap Nu mai vreau alta

Albi, din pacate nici eu nu pot sa te ajut Habar n-aveam de firma respectiva, dar mi-ai starnit curiozitatea si am sa-l intreb intr-o zi (cand imi amintesc si am timp) pe nasu nostru ca sta pe Gh Doja si poate stie el ceva de frima respectiva!

Alina ce bine de voi! Mi-e dor si mie de o iesire, sper sa fie in viitorul apropiat

Ioana, multa sanatate socrului tau!

Flavia, sa aveti mult noroc cu restaurantul!

Magda, bafta in continuare la examene!

No gata trebuie sa fug ca urla Clau dupa mine, ca mai avem de facut curatenie

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Alina, Claudelu, mersi frumos de raspunsuri
In caz ca mergeti prin magazine dupa costume de baie, sa stiti ca cele de care zic eu au etichete rosii si scrie Steton cu alb, asa, mai caligrafic

Sa-mi spuneti daca aflati ceva

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Albi, n-ai pentru ce...numa vezi ca eu cel putin stau tare prost la capitolul memorie, asa ca fa bine si mai trage-mi cate un sut in ca sa nu uit

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Buna fetele am reaparut si eu pe aici.
Am primit azi de la o mamica dulce de pe DC un mail cu o melodie supeeerrrrr faina pentru copii.Poate o stiti : "Nu mi-e frica de bau bau".Sa o vedeti pe Fabiana ce dansa pe ea,ii super incantata.
Vi-am pus si eu niste pozici unde sunt si eu.( in poza ali1340 ma vad mai clar).http://photos.yahoo.com/alyfabi Azi m-am uitat pe pozele voastre si cand am iesit afara (asta pe la ora 20,00)m-am uitat dupa voi dar........nimik.
Am vazut ca ati intrebat de Caludia_Maria; a fost racita cobza si fetitza ei dar nu chiar asa de tare.Fetitza este bine dar Claudia cred ca mai are un picutz.Saraca tot cu masca sta pe fata sa nu cumva sa i-a din nou micutzica.Sper sa scape cat mai repede.
Pupici la bebici.

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Apropo,nu mergeti la festivalul berii?

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Alina, super poze...sper ca acum sa te recunosc...eu am fost pe Vlaicu pe la 19 Ma mir ca totusi nu te stiu...stai de mult in Vlaicu??
Sanatate multa Claudiei si piticutei!

La festival?? nu am mers azi dar maine vrem sa mergem, dar nu la cel al berii si la cel al verii

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput