Mamici de septembrie - octombrie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

MySweetest, si eu fac cezariana dar nu sunt in capul listei. Probabil ca la mijloc de septembrie! Ne-apropiem cu pasi repezi, vorba ta, acusica vine toamna si se coc strugurii!

Mihaela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor imi e un somn ca dorm cu capul pe birou. Dar vopi pleca mai repede de la servici sa ma culc, ca azi noapte nu preas am putut sa dor, cred ca de la presiunea atmosferica. am visat si urat....
voi cum sunteti?
Simt ca burta mi s eface tot mai mare......de dimineata Stefi a fost activ, ce mai.... Cateodata simt ca imi ia toate puterile si trebuie sa ma intind.
De exemplu ieri a dormit otata ziua, si seara de pa la 8 incolo....iarasi se dadea cu saniuta.
Mie la eko, nu mi-a spus ce lungime si greutate are....ci a faut masuratorile ale 3....BPD, CA, si FL parca....atat.
Mi-a zis ca placeta e sus...si e ok.
Deci, nu am probleme.
Asa de simplu e?
Eu ma simt bine deocamdata.
Picioarele nu mi se umfla, pap 1 kg de capsuni zilnic si orez cu lapte mai nou, adica ieri si azi.
Zice lumea ca sunt mai frumoasa la fata acum de cat inainte.
Sunt curata, rosie in obraz si plina de energie.
Altceva...ma intrebat daca vreti.

Va pup pe toate si aveti grija de voi

Vero
21

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Moki super linkul cu grutatea si lu gimea fatului! Multumim!!!

Ioana, poti sa pui si acest link pe prima pagina?

Am vorbit acum cu un dr. care a preluat pacientii dr. mele si mi-a prescris Augmentin 1 la 12 ore. A mai luat cineva augmentin in timpul sarcinii? Aste este primul antibiotic trecut in antibiograma.

Flavia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Fetelor am fost si eu ieri la eco si totul e super bine. BB bine, placenta anterior gradul 1, asa ca nu cred ca ar fi nevoie de cezariana. Avem urmatoarele masuratori: DBP- 72, LF- 52, LA NORMAL, CA- 225 si greutate 1000 gr- varsta sarcinii de la inceput e de 26 sapt. si 5 zile, dar dupa masuratori a spus medicul ca e de 28 de sapt. Stiam eu ca o sa nasc in august...dar e bine... putza e mare asta e important...si bb 2 va fi la fel de mare ca si bb1... sper sa fie o.k. la nastere!
Maine e ultima zi de scarbici si intru 3 sapt. in concediu de odihna si apoi de pe 4 iulie ( cand Matei al meu face 2 ani) in concediu prenatal. Hai ca a trecut repede! Mai scriu azi ca ma cheama sefu! PUPICI!

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 26 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bravo, romana, felicitari! Cat a avut primul bb la nastere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

mie la eko mi-a zis ca sarcina e de 21 sapt.
daca era ceva neiregula imi zicea, nu?

Vero
21

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Salutare, burtici! Mi-e un sooomn de-mi cade capul pe birou. Oare sa fie din cauza vremii asteia ploioase? Din pacate bebelusa mea nu stie ce-i aia somn si ma suteaza de zor de-mi muta burta nu alta. Voi de cand intrati in prenatal? Eu m-am gandit sa vin la serviciu pana la sfarsitul lui iulie, sa-mi iau vreo zece zile de concediu legal si de la 1 august, gata, acasa la odihna.
In legatura cu kg, am luat si eu vreo 5 si sper sa nu depasesc 60de kg pana la final ca la inaltimea mea de 1.50m...va dati seama, as fi mai usor de sarit decat de ocolit.
Paaaaaa,
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna fetele!

Eu sunt f emotionata azi, a nascut colega mea de birou si o prietena f f buna. Nu imi vine inca sa cred...parca ieri mi-a dat vestea. Ei ii intarziase ciclul si se saturase sa faca teste de sarcina, de luni de zile ii ieseau negative. Am rugat-o sa isi faca unul, ba chiar i l-am cumparat de la farmacie. L-a facut dupa-amiaza la birou, a iesit negativ. A doua zi dimineata am primit mesaj pe mobil (pe la 7). Mi-a scris doar atat "o sa am un bebe". Am ras si am plans amandoua in ziua aia si cam pe atunci (in octombrie) mi-a venit mie dorinta de bebe.
Iata ca au trecut cele 9 luni pentru ea si bebele s-a facut urias (4 kg 500) i l-au scos prin cezariana la 11.20 azi. Abia astept sa se faca maine, sa iasa din reanimare si sa ma duc sa o vad! Am vorbit doar cu sotul ei...Pe fetita ei o cheama Sara si desi a fost urmarita de Tutunaru in sarcina, a nascut la Giulesti. Elias-ul e in renovare, iar la Municipal nu au vrut sa ii faca cezariana. Au zis ca poate sa nasca natural, ei i-a fost frica (nici doctorul T. nu era de acord cu nasterea naturala la un bebe asa mare) si a mers la GIulesti sa se roage de aia sa o opereze. A avut noroc ca a acceptat din prima prof Marinescu, chiar seful maternitatii.

Mai avem putin si incepem si noi. Aici la birou e de coma, deja 3 fete au nascut in ultimele 3 luni, a 4a naste in iulie (inca isi mai fatzaie burtoiul pe aici) si eu la inc. lui octombrie. Sa vezi cum o sa treaca de repede, parca ieri eram toate suple si dragute si nici nu ne gandeam la bebei.

Nicole, ia o caseta VHS noua cu tine cand mergi la Pop. Are video si iti va inregistra el. Costa 200 000 inregistrarea. Nu stiu cum e cu camera daca te lasa sa o cuplezi la ecograf. Noua ne-a facut caseta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna fetele
chiar are BB la 26 saptamani 35.6cm?pfoai asa de mare deja.
ioanasi mie mi se pare cam mare Miruna.BB al meu la 23 saptamani a avut 574grame.
va doresc o zi buna la toate
pupici miha si bb 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc Kid. Asa am sa fac ca sa fiu sigura.

Nicole 27 saptamani

Mergi la inceput