Mamici de septembrie - octombrie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Acum mi-am dat drumul la vorbaraie!
Ioana, !!! Am citit acum ca Miruna are 1 kg jumate! Wow, a luat super bine! Si exact cum ai zis tu, cezariana se face mai repede si e bine ca BB sa aiba cat mai mult!!! Oricum, sunt impresionata!; sa-nteleg ca asta e perioada cand BB ia spectaculos, din 20 in 28, nu? De-abia astept sa ma duc si eu, am programare sambata la doctor!!!
Codrutza, ne luam de mana! Si mie mi-e frica sa ma intind dimineatza tot din cauza carceilor! Am avut 3 pana acum si toti 3 dimineatza cand ma intindeam si ma simteam si eu bine...
Mihaela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, pe mine ma suie pe masa aia de fiecare data. Dar nu mi s-a parut ca ar folosi instrumente. Si nici nu m-a durut niciodata ... o sa o intreb data viitoare de valvele alea.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Pe mine nu ma urca mereu, iar de cate ori ma urca foloseste porcariile alea! Ti-a facut si examenul de secretii pentru trim.III?

Fetele care au mers la Pop - v-a lasat sa filmati? La Iosup ne-am cuplat camera la ambele ecografii, dar nu stiu daca Pop ne lasa, avand in vedere ca e asa ursuz.

Nicole 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am pierdut locul pe podium la kg!!! De vreo 3 saptamani n-am luat decat 1kg! Asa ca acum am 24 de saptamani implinite si plus 6 kg!

Mihaela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua dragelor!

Inca o data multumesc pentru urari si fara javre doar daca vreti sa fie pe strazi.

Am avut o noapte agitata, pe linga faptul ca am visat aiurea am si un copil zapacit rau ... se agita rau de tot si doar i-am dat un pahar de bere aseara poate poate.

Abia astept weekendul sa dorm asta daca imi va da voie bb ca azi noapte parca era la 2.20.

Jadi
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Christos s-a inaltat!
Ioana felicitari pentru greutatea Mirunei..acum s e justifica kg luate in plus...nu s-au mai depus aiurea.
Eu mananc de aseara cozonac facut de mama mea ca o disperata...parca nu am mai mancat niciodata..

Marlena & Alexandra..saptamana a 28 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Adevarat s-a inaltat!

Nicole 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ne apropiem cu pasi repezi de final ...Ioana tu probabil vei fi printre primele...mai e cineva din "fruntea listei" care face cezariana?
Eu una am ramas la nasterea normala mai ales ca am placenta sus inserata acum.

Marlena & Alexandra..saptamana a 28 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

mihaela_e felicitari pentru nota mare; e o realizare importanta, mai ales in conditiile de stres pe care le descrii tu; da probabil ca esti din categoria celor pe care stresul ii motiveaza :)

ioana, cum poate fi asa mare copilul deja? mi-a si frica cand ma gandesc cat am in burtica acum, desi al tau e un pic mai mare; acum inteleg de ce n-am luat de o luna in greutate-probabil a fost la mijloc un transfer de kilograme :)
merci pt informatia cu lioton gelul-studiasem si eu piata si din citit prescriptii ajunsesem la conluzia ca e ok, da voiam totusi sa intreb si la doctor

jadi, si pe mine ma obosesc tare miscarile copilului si uneori ma doare de-a dreptul; ca urmare de vreo 2 zile s-a intimidat si face doar miscari usoare de croaziera

Ramona 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Bravo,Ioana! Uriasa ta mica nu se-ncurca deloc sa ia in greutate!!Conform http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea ei ar fi aferenta cam la 31 de saptamani!Nu e rau deloc!
Mai stie cineva ceva de noutati in ceea ce priveste CIC?
Pupici!!
Moki,24+

Mergi la inceput