Mamici de septembrie - octombrie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Tonnia

tu ai cumparat ceva pentru bebe?

Vero
21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hilde, n-am inceput inca sa cumpar, mi se pare un pic cam devreme. Cred ca o sa astept pana pe la 27-28 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Codruta

Si eu trebuie sa-mi iau sutien, dar ce ti-ai luat tu e super pretul. Sper sa gasesc si eu asa cu 300.000 lei.
Eu mi-am luat prin aprilie de la triumf cu 545.000 lei de bumbac.....80 cupa D, dar acum trebuie mai mare cred ca 85 cupa D.

Vero
21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

Tonnia, colul mi l-a estimat "la mina", pe masa, nu la eco. Peste 2 saptamini jumate ma duc la Pop pentru a 3-a eco morfo, asta de ieri a fost o eco normala cu citeva masuratori.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!!! Astazi pot scrie si eu ca ieri am fost cu absenta. Al meu sot a facut temperatura 40 de la o infectie la o masea si totul s-a intamplat foarte rapid , n-a stat cu dureri mai multe zile ca hai sa vedem, ca poate l-a tras curentul etc; 40 temperatura direct si gata! Asa ca ieri l-am doftoricit, am plecat mai devreme de la servici si am ramas in urma cu cititul! Ati scris atatea ca nici nu mai stiu cine, ce si cum! Asa ca bafta tuturor celor care se duc la eco si multa sanatate racitelor! SI sa ne spuneti ce-ati facut!

Mihaela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata !

Mysweetest, am si antibiograma, dar nu indraznesc sa iau nimic pana nu vorbesc cu dr. mea, care din pacate este in Franta. Ieri insa am fost la dr. de familie si mi-a spus ca aceasta infectie nu il afecteaza pe bebe, dar poate provoca o nastere prematura. Totusi el nu este de acord cu antibiotice nici acum, nici in timpul alaptarii. A spus ca ar trebui sa „o port“ in continuare, pana se va putea trata. Concluzia este ca o sa astept sa vina dr. gin. din concediu, adica pana pe 24 iunie.

Cu ocazia vizitei la medicul de familie mi s-a masurat si circumferinta abdomenului - 97, fundul uterin -19 si au ascultat cu palnia BCF-urile. Erau tare victoriosi ca le-au auzit, ca acum doua saptamani cica ei nu auzeau nimic. Si in 2 saptmani nu am mai pus nimic pe mine, greutatea a ramas aceeasi.

Mihaela_e felicitari pentru rezultatul la examen , dar ia-o mai incet cu munca. Acum tu si bebe sunteti cei mai importanti!!!

Am uitat sa va spus ca alaltaieri am luat primul lucrusor pentru Stefan - termometru de baie. Oricum, este un inceput, pentru ca eu nu aveam de gand sa ma apuc de cumparaturi decat dupa ce intru in luna a 8-a. Dar nu am mai putut rezista si am hotarat sa iau saptamanal cate ceva.

Flavia 24+

Mergi la inceput

Jadi, la multi ani cu intarziere! Cadoul cred c-o sa vina de Craciun, ce zici? Ambalat frumos intr-o cutie cu funda rosie si bineinteles cu gaurele ca sa se poata respira dinauntru!
Mihaela_ e, bravo pentru nota! Meriti un papanash! Se vede c-ati invatat impreuna, tu si BB! Si nu te mai stresa, toate se vor aranja in timp, nu te forta mai ales in perioada asta, ia-o mai incet!

Mihaela 24+

Mergi la inceput

Cori, si eu vroiam sa-ti scriu da mi-ai luat-o inainte! Poate ne-ntalnim prin spital, stiu ca Horia Cioflan parca e pe la etajul 3? Tu cand nasti? La mine termenul initial era 29 septembrie dar dupa ultimele 2 ecografii am sarit spre mijlocul lui septembrie, 18-20 septembrie!
Ioana, nu schimba data deocamdata in listutza, poate ca BB creste in salturi!

Mihaela 24+

Mergi la inceput

Fetelor, astazi e sarbatoare asa ca nu mai munciti!
Christos s-a-naltat!
Ati facut oua rosii? Eu am noroc cu maica-mea, a facut ea!

Mihaela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata, gravidute!

Felicitari Ioana pentru greutatea lui bebe! Ai luat in greutate cu folos!

Pana la urma ai facut control cu valve pe masa!

Pupici

Nicole 27 saptamani

Mergi la inceput