Mamici de septembrie - octombrie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Multumesc inca o data de urari!

Eu ma pregatesc de plecare acasica sa ma odihnesc un pic , m-am stresat cu miscarile haotice a lui bb si oricum de 2 zile am ajuns numai tirziu acasa asa ca sint cam obosita...

Eu ma gindesc cu jale ca se termina sezonul de cirese, deja au aparut visinele dar ma consolez ca incep caiesele si piersicele...
Sintem norocoase ca sintem gravide in perioada fructelor ca iarna ce ai fi putut minca?

Alea Alea,

Jadi
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Jadi, la multi ani! Imi pare rau ca te-am ratat "la milimetru" cu catelul... dar vine si o data viitoare....

Ziceai ca "E copilul ravasit sau cum?" Esti sigura ca nu e vorba de mama lui? HE,HE...(am raspuns in stilul tau?)

Dar ca sa revenim la oile noastre. Am vazut la prietena mea care tocmai a nascut Pampersii nr.1 (pe vremea mea, maica,... adica la primul copil nu erau decat de la 2 in sus) si sunt atat de mici !!!
Si cu toate ca am vre-o 3 cutii cu haine si accesorii.. tot ma uit dupa una alta pt piticot. Pana acum nu i-am luat "special" decat 2 biberoane -unul mic, de ceai si unul cu sita, pt sucuri. Cred ca bietul copil o sa fie imbracat - la inceput- mai mult cu "resturile" de la frate-su.

In schimb i-am luat prietenei, care are fetita, nu "golani" ca mine, o rochita, un biberon si un body de la Z cu inscriptia "Vreau telefon mobil" - pt ca amandoi parintii lucreaza la o companie de telefoane mobile. As cumpara tot magazinul cu lucruri de bebici, asa imi plac...

anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Buna,
Da chiar ca sunteti harnice rau.
Mihaela_e, ai grija de tine si de bebe. Bravo pt. nota mare. Bebe o sa fie super instruit.
Oana, te inteleg f. bine, pt. ca si aici este umiditate mare. Exact aceeasi senzatie am si eu, ca nu mai am aer. Pt. sapt. asta au anuntat 30 de grade, iar cu factorul umiditate, 39.

Pupici
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Da tinem aproape de tine Oana...chiar acum face mama mea niste cozonac si peste vreo 2-3 ore il trimit pe sot sa imi aduca..de abia astept...deja salivez .
Flavia ..ech.coli e microbul cel mai des intalnit la infectiile urinare...nu ti-a facut si antibiograma sa vezi la ce e sensibil?

Marlena & Alexandra..saptamana a 28 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Eu am fost prin oras ca ma plictisisem in casa si mi-am gasit in sfarsit un sutien pentru dimensiunile de acum ..no 90 ..sper sa nu mai am nevoie de schimbare pana la sfasit ..nici pana acum nu am "evoluat' decat de la 80-85 la 90 dar cine stie ce va mai fi pana la final?

Marlena & Alexandra..saptamana a 28 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetelor!
Eu am fost azi la doctor, asa cum v-am mai zis nu am simtit aceeasi activitate intensa de la bebelusha mea in ultimele 3 zile. M-a monitorizat la doppler si a zis ca e ok. Cand eram monitorizata am simtit foarte bine miscarile. Cred ca a fost cam somnoroasa galushca mea zilele astea.
Romana, sa ne spui cum a fost. Poate am fost in acelasi timp la dr. Muresan si nu nea-m cunoscut (eu am fost la 3.
Ina nu v-am citit....trebuie sa plec.....vin inapoi si va mai scriu.
paaaaaaaa

Codruta & 28 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mihaela, felicitari pentru nota mare! Tre sa dai de baut la urmaoarea intilnire. Si ai grija de tine, mai lasa munca celor care nu-s gravide.

Eu m-am intors de la dr. Noutati:
- am voie sa ma dau cu lioton de 2 ori pe zi, desi mi-a zis ca picioarele nu sint foarte umflate, sa nu-mi fac probleme
- colul meu din "lung" a devenit "usor scurtat"
- batai inima bb: BCF 157/min
- masuratori bb: BPD: 74 mm, DAP: 83 mm, DAT: 74 mm, LF: 53 mm (picioarele mai au doar +5 zile avans)
- virsta dupa UM coincide exact cu BPD: 27s + 2z
- si marea surpriza: greutate bb: 1.503 g; dr era fericita, pentru ca facind cezariana bb iese inainte de termen, si cu cit e mai gras cu atit mai bine.

Ioana

Mergi la inceput

Am revenit....
Jadi, alea nu-s contractii. Asa simti contractia ca un pietroi. Eu am cam 2-3 pe zi, dar nedureroade. Cand sunt prea dese i-au un no-spa.
Karmenutza, s-ar putea sa fi slabit de la caldura (mai ales daca transpiri mult noaptea)
Cateodata, cand stau mult pe scaun, imi amorteste ............. si fundul si trebuie sa ma ridic rapid. Voi nu patiti asa?
Mihaela, felicitari pentru examen!!! Se intampla durerile de gamba, sunt carcei. Cand ma intind si eu le simt.
Voi va intindeti dimineata in pat?????????????? Mie mi cam frica.
Andreeeea si eu am vinisoare o gramada, pot sa le numesc vene. Asa e normal.
Bravo Ioana ..... vad ca tot picioare lungi are bebele tau!! Luni merg si eu la control.
paaaaaa

Codruta & 28 saptamani

poze

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic: mi-am cumparat sutien de alaptat de la Jolidon. E super de bun, din bumbac si fara cusaturi care se vad prin bluze. A fost 300.000 lei. Dar merita. Mi-am luat marimea 85 B. Cred ca intr-o luna sau daua imi mai i-au unul 90 B si cred ca e suficient!!

Codruta & 28 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Wow, Ioana, m-ai lasat cu gura cascata cand am citit greutatea Mirunei.Suna impresionant, fata de categoria 350 gr.-la mine. Super! Felicitari!
Ce o insemna usor scurtat la col? Nu l-a masurat ca lumea?

Mihaela, felicitari pentru rezultat! Era normal, ati fost doi care ati tocit...

Andreeeeeeeea, nu cred ca mi s-a masurat vreodata IRc, chiar sunt curioasa ce o fi.

, 21

Mergi la inceput