Mamici de septembrie - octombrie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 3
karmenutza spune:
Buna, fetele! Vrednice mai sunteti la scris! Eu azi am fost la medica de familie care m-a cantarit si ea, mi-a luat tensiunea si mi-a mai dat o lista de analize pe care sa le fac maine dimineata.
Acum am 20+ saptamani si eu am in conntinuare 65 kg. De la 66 am ajuns la 65. Si mananc normal. Ma intreb unde s-a dus mancarea mea? De la 16 saptamani si pana acuma, nu am mai pus nimic. Doctorita mi-a zis 1 kg/luna. Si luna asta, nimic. Poate ca nu prea am mai mancat dulciuri? Oricum, ma bucur.
Sanatate maxima!
romana_74 spune:
Am uitat sa va spun ca azi merg la eco sa imi vad bb LUCA! De abia astept ca tare demult nu l-am vazut. Hai ca va spun maine despre el. Sper ca si placenta mea sa isi fi revenit si sa nu mai fie jos inserata sau sa se fi transformat in praevia! Doamne fereste!
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 26 sapt)
nanadana spune:
Jadi draga mea,mersi dar eu atat am 23s ,mai ales ca eu fac eco in fiecare luna si sint urmarita din cauza ca am facut un diabet gestational si toti mi_au spus la fel ,dar o sa vedem la toamna daca vine asa sau nu pina atunci maiiiiii este ceva 
acuma m_am trezit am facut un bon dodo
,azi ma duc sa ma vopsesc ca zici ca sint o baba cu atata par alb 
nanadana23+3
oana0204 spune:
Buna fetelor, azi sunt cam matinala, sunt treaza de la ora 5.
M-am trezit ca imi era cald, sotul inca nu a montat aparatul de aer conditionat in dormitor, este numai in living si intre timp tot foindu-ma in pat am constatat ca imi este si foame
. Mi se face mie iar somn pe la 7, lasa ca stiu eu. Mi-am propus daca ma mai trezesc asa devreme sa imi iau paturica si sa ma duc pe plaja si sa stau pana pe la 9. Oricum mai incolo e asa de cald ca te lipesti de asfalt. Si nu e rau de atata caldura cat din cauza umiditatii, simt ca nu am aer.
Monicafrosa, multumesc de urare, spera sa incepem caratul lucrurilior incepand de joi, saptamana viitoare.
Countrygirl, bine ai revenit.
Jadi mama draga, bebelusul este. Stai sa vezi cand incepe sa miste in doua parti simultan. Atunci sa vezi distractie. Sau cand incepe sa faca bicicleta.
Ii spun...asa mama, acu cat mai ai loc ca dupa aia te maresti tu si abia o sa ai loc sa sucesti manuta, nu-ti mai arde sa faci alte miscari mai ample si mai cu nerv.
Ioana, te rog nu ma subestima, eu chiar merit locul 1. Cand am vazut ce ai scris m-am dus vitejeste la cantar...16 kg in plus. Sunt constienta ca la mine este si foarte multa apa, ma uit la carnaciorii mei pe post de degetele si ma vad cat sunt de "pufoasa". Oricum, la dr m-am pleostit detot cand am vazut cate kg am dar ea m-a incurajat ca sunt tanara si o sa le dau repede jos. Plus ca m-am intalnit si cu fosta mea d-ra care a venit din concediu de maternitate si a zis ca sa nu-mi fac griji, ea in 2-3 sapt a dat jos toate kg (25) pe care le luase in sarcina. Am tras cu ochiul si in fisa si am vazut ca sunt asteptata sa nasc pe 6 septembrie, asa ca modifica si la mine.
Mysweetest, stai pe aproape. Fetelor sa nu fiti necajite ca v-am luat la kg
.
Jadi LA MULTI ANI, sa ai un bebelus santaos, mancacios si somnoros.
Sofia, succes, sa iasa rochia asa cum iti doresti.
Dana_Lucia si aici sistemul tot cam asa este. D-rul ma trimite la analize si rezultatele ii vin la cabinet. Nu ma streseaza cu tot felul de valori nici la masuratorile de la ecograf, imi comunica numai daca e bine sa nu. Habar nu am daca placenta este mai batrana sau nu dar IR mele sunt bune, oricum daca ar fi fost ceva in neregula si care se putea remedia mi-ar fi spus.
Hildegard, felicitari pentru baietel.
Va pup, incepe sa vina Ene pe la gene.
Oana D - saptamana 27
Foto
nanadana spune:
Ramona ce placere te astepta
,asteptam vesti bune
la puiut si tie
Ioana buna treaba 
nanadana23+3
Ioana75 spune:
Multumesc fetelor pentru vorbele bune
.
oana, ok, esti fruntasha noastra
. Dar vezi, eu si Marlena tinem aproape, sa nu crezi ca o sa-ti fie usor sa pastrezi primul loc
.
romana, bafta la eco!
meme, eu imi amintesc ca ziceai ca vii in Romanica vara asta ... las' ca maninci capsuni aici
.
Pentru fetele care ne scriu mai rar dar ne citesc des
, o
si un
.
Ioana
septoct2005 spune:
Din momentul in care acest user va trece de perioada de proba, si nu va mai avea mesaje moderate, va fi folosit exclusiv pentru crearea de subiecte noi si modificarea listei de gravidute (respectiv bebelusi, de prin august
). Pina atunci, vor apare mesaje cu continut asemanator cu acesta (raspunde: Ioana75).
Acest user are asociat si o adresa de e-mail: septoct2005@yahoo.com. Parola adresei de e-mail este aceeasi cu parola userului septoct2005 pe site-ul DC, si poate fi aflata de orice de pe lista noastra care da un PM user-ului Ioana75.
Meme1 spune:
Ioana,
venim in tara la sfarsitul lunii iunie si stam aproape toata luna iulie. Sper sa mai fie capsuni atunci... Dar oricum nu mi-e cine stie ce pofta, doar asa... ca va aud pe voi ca mancati si imi vine si mie pofta.
acum vreo doua zile am pus pe mine costumul de baie intreg si radea sotul de mine ca imi iesea burta la inaintare, cred ca o sa fiu subiect de interes pe plaja la mamaia....
insa cel mai tare astept sa vad cum o sa fie in apa, am vazut intr-o carte o poza cu o graviduta (in luna destul de mare) care facea pluta pe spate in apa la mare si nu i se vedeau decat capul si burta, parca era un submarin incomplet scufundat... mi s-a parut tare haioasa situatia, de-abia astept sa experimentez pe pielea mea.
Pupici
meme
mihaela_e spune:
Of, ce harnice sunteti!!!
Iar eu abia mai am timp sa respir. Am vazut pozele de la intalneala, sunteti toate niste frumoase, si invidiate. Imi pare atat de rau ca nu am putut sa particip. Si ca ironia sortii sa fie completa, evident ca punctul de intalnire cu clientii mei (cu care am plecat impreuna la Constanta) a fost in fata restaurantului la care aveati voi intalnirea dar la ora 17.00. Va inchipuiti cat de tare m-a enervat chestia asta. Oricum, sper ca la urmatoarea inalnire sa pot participa, daca o sa mai apuc ziua aia. Am uitat sa va spun, luni am vazut pozele, si in timp ce le vedeam ma intrebam daca merita tot efortul pe care il fac si toate sacrificiile pentru actualul job. Si pentru ca eram nedumerita, a sunat seful meu cu care am avut o furtunoasa discutie. Iar acum sunt lamurita: NU, nu merita sa-mi sacrific nervii si sanatatea copilului pt. nimic. Oricum, bine ca se intra in vacanta 1-2 luni apoi mai urmeaza septembrie si din octombrie vine bb. Asa ca timp berechet sa plec pe propriul drum, dupa ce ma hotarasc sa-mi reincep activitatea.
Am si o veste buna. Am luat examenul cu o nota f. mare 9,60. Ceea ce este o mare realizare.
Mai am si alte vesti proaste....astea sunt mai multe, sa nu-mi ies din mana. Azi noapte am facut o criza de spasmofilie cred (cadere de calciu si magneziu). M-am trezit cu niste dureri groaznice in piciorul stang (in pulpa) de nu puteam face nimic....groaznice dureri. Dupa ce m-am mai calmat (15 minute) am adormit ca sa ma retrezesc dupa 2 ore de replica durerii dar la piciorul drept - oricum, a fost o durere mai usoara decat prima. Iar de dimineata abia merg...inca ma mai doare.
Asa ca m-am certat singura si mi-am propus sa o iau mai incet (dupa ce termin actualele treburi urgente). Oricum, cert este ca nu mai pot...si serviciu si pregatirile de nunta....abia astept sa treaca si nunta si sa ma mai relaxez... saracul bb cred ca este zapacit complet.
Acum va las ca urla datoria dupa mine.
Mihaela 21+
andreeeea spune:
Buna burtici!
Ieri am fost si noi la morfologica si doctorita ne-a zi ca totul e ok, doar ca e cu 4 zile mai mic decat varsta cronologica, desi eu stiam ca tb sa iaba vreo 400 de g la 22 de saptamani, iar el are 480 Oricum, m-am ingrijorat doar putin, pt ca, in rest, totul e ok si daca ma strasez, n-am ce sa rezolv. Asteptam urmatoarea ecografie de la 28+. Referitor la IR stiu ca voi ati discutat mult despre asta. La artera ombilicala IR o: 0,717, iar la artera cerebrala medie, IRc:0,787 Nu stiu ce inseamna cifrele astea, dar stiu ca voi stiti...Avem si fotografii din profil, cu manutele in sus, f dragalase. Si suntem foarte activi.
In legatura cu striatiile, la mine au aparut de vreo cateva saptamani pe sani, sub forma unor venisoare violete, ceea ce nu-mi convine deloc In rest, nu. Am pus-o pe faptul ca atunci cand ajung acasa, primul lucrul e sa-mi scot sutienul, iar sanii fiind grei acum...
Referitor la kg-
Andreea, 22s si 3z, +5 kg.
Va pup.
andreea