Mamici de septembrie - octombrie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 2
Hildegard spune:
Salut
Fetelor eu am cumparatdup aeko din 06.06 la bebita o paturica 100.000 lei, o caciulita 40.000, o pereche de ciorapi lungi verzi cu desene 70.000 lei, si o pereche de ciorapei 40.000. Toate sunt minuscule si mi-e tare neobisnuti. Oare o sa fac fata?
Dar ne obisnuim noi, nu?
Nu imi vine sa cred.
Mi-e teama ca in sept....sa nu am prea multe de cumparat si nici nu/mi place sa-l trimit pe tati la cumparaturi singur.
Vero
si Stefan din burtica 21 sapt.
mihaela_specht spune:
salutare
mai scriu si eu asa din cand in cand sa nu ma uitati de tot,dar sa stiti ca va citesc in fiecare zi.
carmi si Hildegard felicitari pentru baietei sa va traiasca si sa creasca mari mari si sanatosi.
mihaela 26saptamani +8kg 56kg
Carmi tu sti de ce avem nevoie la spital aici in Germania la nastere?
pupici
mihaela si
26
Meme1 spune:
Fetelor,
voi cat de des va simtiti bebeii miscand in burtica? Ii simtiti zilnic sau se intampla sa mai fie si zile in care sa nu ii simtiti f mult miscand?
Eu o sa o intreb pe doctorita de familie astazi, dar probabil o sa imi raspunda ca e normal si sa nu imi fac probleme.
Ce am observat dar nu stiu daca are vreo legatura sau nu, a fost ca in zilele in care nu prea l-am simtit pe bebe, nu am mai avut contractii. In general de pe la saptamana 20 in sus am cam avut 4-5 contractii zilnic. Mai putin cand a fost bebe mai putin activ. O sa intreb azi sa vad exact ce se intampla.
Va pup,
Meme 22+5
Carmi spune:
Hildegard, felicitari pt. baietel !
Mihaela, nu m-am interesat inca, daca aflu ceva iti spun.
jadi spune:
Mie mi-e neclara treaba cu contractiile cert e ca de dimineata parca am serpi in burta , se misca ceva total haotic fara sa ma doara,
Jadi
22+
cori spune:
dragelor,
eu nu stiu cum faceti voi de aveti +1kg sau +2 kg la peste 20 saptamani.
eu sunt disperata::((
.
am pus deja 9 kg / 25 sapt
eu nasc la polizu.
miflore am vazut ca si tu tpt la polizu..cam in aceeasi perioada...,poate ne intalnim pe acolo

bb Bia, mami Cori si cavalerul din burtica 
didita spune:
La inceput nu prea apucam sa scriu, dar macar va citeam zilnic. Acum nu mai apuc nici macar sa citesc tot ca sunteti prea vorbarete, de scris... din ce in ce mai greu.Peste doua zile intru si eu in luna a sasea si ma intreb cum o sa ajung pana la final!!!
Sunt deja f obosita (am doi copii ai mei si unul de imprumut de ingrijit) si aproape zilnic am contractii care trec cu ceva odihna, dar de care m-as lipsi bucuroasa. Nu prea mai apuc sa-mi termin treaba si sunt din ce in ce mai greu de urnit. Saptamana viitoare merg din nou la doctorita sa vedem ce mai zice.
didita
Meme1 spune:
Cori,
daca ma crezi eu nu fac nimic ca sa nu ma ingras si nici nu am facut pana acum. era o vreme cand eram chiar disperata ca eu nu acumulam nimic la kg.
pantaloni care in decembrie nu ma incapeau la picior (la pulpa) acum au loc liber, dar nu ma mai incap la burta. asa ca tot nu pot sa ii iau la purtare. am doua perechi de jeans un pic elastici ca material cu care ma impac f bine, pana acum nu am cumparat nici o hainuta speciala de graviduta. m-a dotat sotul cu un sarafan de jeans (gen rochita) pt cand venim in Ro la sfarsitul lunii, dar nici ala nu e special de graviduta, ci e un numar mai mare. ca sa fim siguri ca incap in el.
legat de kg, poate conteaza si faptul ca toata ziua rontai fructe (mere mai ales, am ajuns sa cumparam 4-5 kg saptamanal, ca rontai tot), mancam salate (salata verde cu rosii, castraveti, gogosar, ceapa rosie, ridichi) cat de des posibil, acum mi-a casunat pe paine cu unt si cascaval si musai rosii ca sa alunece pe gat, mai bine zis mi-a casunat pe rosii, rade sotul meu de mine. dar simtim lipsa aici la capsuni si cirese si alte fructe care sunt nu delicatese, ci super delicatese aici. mai compensam cu o cireasa glasata dar nu e acelasi lucru, sau cu o dulceata de capsuni, dar la fel nu se compara cu fructul real.
de plimbareala, avem noroc ca stam la tara si iesim aproape zilnic cel putin 2 km la plimbare, iar in weekend chiar mai mult. asa ca aer liber cat cuprinde.
sper insa sa nu incep sa pun acum kg pe mine si sa ajung sa iau in cele 18 saptamani ramase cat nu am luat in toata perioada. dar... bebe sa fie sanatos ca e cel mai important.
m-am lungit cam mult de data asta.
va pup
meme
romana_74 spune:
MEME-nu stiu daca ceea ce ti se intampla e sanatos... e normal sa pui ceva kg pe tine in timpul sarcinii, asadar anormal e sa nu pui! Poate ar trebui sa discuti cu medicul care te supravegheaza despre aceasta problema. Multa sanatate si bb sanatos!
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 26 sapt)

Nicole 27 saptamani