Mamici de septembrie - octombrie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am pus link-ul ala pe prima pagina, e fain.
Multumesc pentru felicitari. Greutatea lui bb este estimata de un soft, la urma urmei, pe baza masuratorilor oaselor. Greutatea a iesit asa mare din cauza picioarelor mai lungi. Bb nu pare gras cind se uita la el, mi-a zis de data trecuta, da' e lung (e clar, are conformatia mea).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana, nu te-am intrebat daca ti-a dat analize.
Mie mi-a zis ca-mi da pentru saptamana 30.

Nicole 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Ioana si sigur seamana cu tine ca doar nu semana cu noi astea pitice si umflate.

Si eu ma duc la 4d marti , abia astept.. sa vedem sexul ca tare pudibond e bb asta , nimic nu a vrut sa ne arate plus zdruncinat de creier de se zbate in halul asta!

Alea Alea,

Jadi
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

TONNIA- BB1 a avut 4 200 kg la 38 de sapt si 2 zile! Nascut normal fara probleme si super repede si usor... fara nusce dureri, misto, cea mai frumoasa zi din viata mea! Oricum am 1, 75 cm si am facut 8 ani de volei, deci sunt sportiva! Poate si asta conteaza.

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 26 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, nu mi-a dat analize, a zis ca-mi da cind ma duc data viitoare, la 31s.
romana, pai daca bb1 mai statea 2 saptamini in burtica, se facea de 5 kg.

Eu m-am uitat aici pe DC la saptamina 28 si am vazut ca bb trebuia sa aiba in jur de 1100 g, deci nu sint departe.
Eu mi-am dat seama ca se intimpla ceva, ca de o saptamina nu mai pot infuleca la o masa asa cum faceam pina acum. Pai ieri am mincat doar jumatate de pizza la amiaza, si simteam ca plesnesc. Mi-a inghesuit bb stomacul. Aaa, si e pozitionat cu capul destul de sus fata de buric, ma invadeaza bb asta.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Romana, sigur a contat si sportul, si in dezvoltarea copilului si in nasterea mai usoara.

mai fetelor, dar greutatea asta a bb-ilor e doar estimata, nu e batuta in cuie, nu? Adica, bb are in jur de...cu o eroare care de multe ori e importanta, asa e?
In orice caz, pe vremea cand ne-am nascut noi, erau putini copiii care se nasteau peste 4 Kg, acum sunt foarte multi. Cred ca stiu si ei care e moda! Oare contribuie si prenatalele astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ioana75, pune-ma si pe mine pe listuta cu DPN 25.10.2005, si cu o frumusete de baietel: ALEXANDRU!
PUPICI LA MAMICI.

cu bebe la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Gata,cu ajutorul Ioanei,(multam Ioana,esti o draguta!!!),vin si eu cu ceva poze,doar v-am promiiis!!!!cu mentiunea ca voi completa mini-albumul facut azi in graba..sunt 2 de la nunta de sambata si 2 facute chiar azi;
Pupic burtoasele si bebeii!!!
Moki
24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalinamocanu/album?.dir=/2371&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Moki, arati foarte bine, nu cred ca ai pus mult, nu? Nu ca te-as cunoaste dar esti slaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Moki ai fost o nasa tare frumoasa!

Mie nu mi-a raspuns nimeni la intrebare: a mai luat cineva antibiotice in timpul sracinii??? Nu sunt deloc impacata cu acest gand.

Flavia 24+

Mergi la inceput