Mamici de septembrie - octombrie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
romana_74 spune:
Hai ca in toate cartile de specialitate scrie ca tre sa faci miscare si sa nu puturosesti pentru a avea o nastere usoara... miscare si iar miscare, in limitele bunului simt, poate pentru vara sau prietena ta sunt anumite explicatii medicale de ce a nascut asa de greu, dar am povestit si cu medicul si mi-a spus ca sportivele nasc cel mai usor. Si eu am intrerupt sportul acum 10 ani, dar eu spun din experienta mea ca a contat foarte mult, adica pe langa burta mea care e muschi lucrati, am stiut si cum sa imi controlez muschii sa imping corect, si asta fara cursuri prenatale, adica i-am simtit!
IOANA- si medicul mi-a spus la fel referitor la bb 1 ca facea 5 kg daca statea pana la 40 sapt.
TONNIa- masuratorile sunt aproximative... inainte cu o zi de nasterea lui bb 1 calculatorul mi-a spus ca piticul meu are 3 800 kg, iar a doua zi l-am nascut, el avand 4 200 kg, deci?! Totul e orientativ si aproximativ, depinde de conformatie si de mostenirea genetica, unii au oasele mai usoare, altii mai grele si apar variatii de greutate desi masuratorile de cap, femul si alte cele dau un anumit nr. de grame!
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 26 sapt)
Ioana75 spune:
liadi, tzin pumnii sa iasa bine a doua amnio!
Nu stiu ce inseamna DAP si DAT, o sa o intreb pe dr. data viitoare (sau poate o intreaba nicole daca ajunge intre timp
).
nanadana, la mine bb sta pe dreapta. Se vede clar, mai ales cind stau intinsa, ca burta e mai bombata in partea dreapta. Poate de asta simti si tu "stres" in partea dreapta.
Ioana
Mary_25 spune:
Mai da' harnice mai sunteti!
Hildegard: Felicitari pentru baietel!
Nici nu mai stiu ce sa scriu:
Eu la 24+ am pus aprox. 9kg. Nu stiu daca e mult sau putin, asta este nu pot sa spun ca ma voi stradui pe viitor sa pun mai multe kg
.
Mai vorbim ca ma de lucru,
Mary si bb 24+
septoct2005 spune:
Mesaj scris pentru a ajunge la numarul minim de mesaje necesare unui user pentru a nu mai fi moderat. S-a inteles ceva?
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata gravidute! In Brasov este in sfarsit soare!!!
Multumesc celor care m-au incurajat cu antibioticele. M-ai mai documentat si eu si am aflat ca infectia urinara cu ESCH coli este cea mai des intalnita. Pericolul este sa nu ajunga la rinichi, ca ar putea sa declanseze o nastere prematura. Altfel, nu exista nici un pericol. Dar de aceea trebuie tratata. ASa ca am incredere in dr. care mi le-a prescris si le voi lua.
Liadi imi pare rau ca trebuie sa mai treci o data prin amnio. Stiu cat de stresant este. Chiar vrei sa o mai faci o data? Iti pumnii sa iasa bine!
Flavia 24+
Tonnia spune:
Liadi, tin pumnii la amnio? unde ai facut-o pe precedenta?
Jadi, buhuhu si tie!![]()
In rest, am capul gol!
Mary_25 spune:
Flavia, hai si la Timisoara poate aduci soarele si aici. La noi ploua si e urat! Zici ca vine toamna.
Te asteptam!
Mary si bb 24+