Mamici de septembrie - octombrie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Eu am dorit sa imi iau concediu prenatal incepand de pe 16 iunie fiindca se plateste 85 % din salariul brut dar nu se mai impoziteaza nimic si iau in mana (salariul net) la fel ca si cum as munci...sau diferenta foarte mica si imi era din ce in greu mai greu sa ajung la munca la ora 7.00-7.30.
Acum sunt in concediu de odihna pana pe 16 iunie.

Marlena & Alexandra..saptamana a 28 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

ioana, te rog sa-mi treci si mie pe listuta numele lui bebe ANDREI, deocamdata, pentru al doilea nume mai negociem. iti multumesc!!!
fetelor eu de cand am ramas gravida nu am beneficiat de nimic gratuit, nici medicamente, nimic, doar analizele de sange de la medicul de familie nu le-am platit, in rest...si eu am fost foarte indignata la inceput, dar...m-am obisnuit cu ideea.
mary 24 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna fete cu burtici!
In sfarsit am reusit sa va citesc

Eu sunt in concediu medical si acasa nu ne-a mers internetul.
Pana au reusit sa repare, au venit 3 echipe de la RDS.
Ca sa ma lase sa stau acasa, am promis la serviciu ca lucrez de acasa, dar fara internet n-am avut acum.

I-am si zis sotului sa spuna ca e o urgenta: o gravida si racita pe deasupra nu poate sa intre pe forumul DC.

Parca imi e mai bine decat ieri, dar tusesc. Ca sa gasesc o pozitie convenabila de dormit in care sa nu tusesc si nici sa nu o deranjeze pe bebelusha, e o intreaga aventura.

In rest, va scriu mai multe maine ca acuma Victor ma bate la cap, nu stiu sigur ce vrea.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Acum m-am intors de la dr de familie. Mi-a dat reteta de Materna, si am si luat-o, numai ca e gratuita doar 65% (parca). Oricum, tot e o chestie.

Cel mai mult ma bucur insa ca m-a bagat pe filiera de analize pentru schimbat carnetul de sofer fara sa ma duc la doctori. Am dat banu', marti ma duc sa iau toate stampilele.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna fetelor, venim si noi cu citeva vesti caci am fost azi la control. Vestile sunt din cele mai bune, toate analizele trimestrului al doilea de sarcina ne-au iesit foarte bune iar bebelinul meu este si el, ca si Miruna, peste greutatea normala estimata cam cu aproape doua saptamini. Doctorul mi-a zis ca totul este super bine cu noi si sa nu imi fac nici o problema pentru cele +8,5 kg deja luate. Referitor la sportive, cum spunea Romana74, eu am in familie un exemplu care contrazice complet regula: a mea cumnata, jucatoare profesionista de volei (face volei de la 10 ani iar acum joaca in superliga nationala de volei) a nascut acum aproape 4 ani un baietel de doar 3 kg iar la nastere s-a chinuit cumplit (aproape doua zile) asa ca eu cred ca pina la urma constitutia fiecareia e cea mai importanta iar nasterile nu seamana una cu alta mai deloc.
Sa aveti o seara placuta si toate bune,
Dana Lucia

Mergi la inceput

Am pus si eu poze cu mine si cu bebe ANDREI la ecograf 4D
Mary

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mary_florin/album?.dir=8459&.src=ph

Mergi la inceput

multumesc pentru numele de pe listuta, si pentru ca am vazut ca toata lumea a scris si dr. si spitalul, scrie si la mine te rog, Dr. Ina Moldovan, Municipal. Multumesc mult!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna seara mamicitilor

Ioana ai o adevarata domnisoara sa-ti traiasaca mare si sanatoasa
Mihaela felicitari pt rezultat

Mysweetest coozzonac sa te gandesti si la noi
Moki super nasica super mamica
Dana Luci bravo pt rezultatele bune sa auzim numai de bine
Deeapui felicitari pt baietel
Mary am vazut pozele ,sa-ti traiasca baiatul

Cit despre noi ne cam supara in partea dreapta oare ce o fi??????????? ma cam ingrizoreaja

eu va pup pe toate

nanadana23+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Dragi gravidute,
Speram sa va dau vesti mai bune dar din pacate nu. Sunt o mare ghinionista!
Azi m-a sunat doctorita genetician sa-mi spuna ca este o problema cu amniocenteza mea. Am inghetat cand am auzit! Problema este ca toate probele de lichid amniotic au fost infectate si nu s-au dezvoltat celulele copilului ci alte bidiganii. Drept urmare sunt nevoita sa repet amniocenteza saptamana viitore.
Daca si de data asta rateaza rezultatul nu mai pot sa fac alta analiza ca depasesc termenul de 22 saptamani pana cand se poate face amniocenteza. OFFF!!!
Ioana 75felicitari pt fetita atat de bine dezvoltata! Vreau sa te intreb ce inseamna: DAP si DAT? Merci. Marti merg la eco si vreau sa cer toate detaliile. Pana acum daca a spus dr. ca este in regula nu i-am cerut masuratori.
Eu am 20+ sapt. si am luat 4 kg. Adica de la 52kg la 56kg.

Va pup, Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

deeapui

Felicitari pentru baietel!
Chiar mai uitat zilele trecute la tine, si lipse sexul bebeului tau.
Si eu tot baietel.
Cred ca ai fost emotionata cand ai primit vestea.
Cum te simti?
Si mie Dr. mi-a aprox. DPN 25 octombrie.

Vero
21

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput