Mamici de mai-iunie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 6
fran spune:
Buna fetele !
Lucas - mersi de informatii- nu stiam ca Pesamosca mai consulta inca... la el am fost si eu cand aveam cam 12 ani
Referitor la constipatie- mie mi-a zis pediatra sa-i dau cateva lingurite cu ceai de musetel, sau sa-i fac o baita calda... cu baita nu functioneaza, iar cu ceaiul inca nu am incercat. Noi facem kaki la 1zi si jumatate sau chiar doua...dar de fapt nu e constipatie, consistenta e OK- cica asa se intampla la cei alimentati artificial, iar cu termometrul nu am incercat pana acum, mi-e teama sa nu se obisnuiasca asa...Tot pediatra mi-a zis sa-i dau Sab cu incredere ca "nu trece in sange" ?- eu eram cam reticenta cu chimicalele, ca destul ca lapticul e praf...
Eu cred ca am descoperit de ce se agita seara, pur si simplu e prea surescitata... mai ales dupa ce venim din parc... cred ca inca e prea mica si o agita galagia, zgaltaiala etc...
Voi ati cumparat scaunel pentru masina ? De care ? Noi am mers pana acum intr-un cosulet, dar am crescut si in curand nu mai incapem in el.
Referitor la kg, eu luasem 16 in total, am dat jos 7 pana am ajuns acasa, iar de atunci (1 luna) inca unul. Totusi nu greutatea ma deranjeaza, ci formele... adica burtica. Dupa cezariana la cat timp pot sa incep sa fac gimnastica? Anky parca zicea ca dupa 6 saptamani ?
Gabitza- eu cum adorm (si daca am jumatate de ora libera- dorm)- ma visez la serviciu. Si tine cont ca institutul meu s-a mutat la Ploiesti, adica voi face naveta zilnic cand incep serviciul. Da' nu cred ca e chiar depresie, sau oricum mie mi se pare normal, ca doar e o schimbare imensa in viata fiecaruia...trece si asta in mod sigur...
Multa bafta fetelor care asteapta sa nasca
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05
gabitzam spune:
Pina acum au bubuit ciocane in pereti aici la mine, vecina isi schimba faianta si gresia. Salta bebe in patuc la fiecare citeva minute.
Adina, m-am mai linistit un pic, poate unde am dormit si eu si bebe ceva mai mult. Adica am dormit azinoapte 5 ore in loc de 3, dar nici alea legate. Mi-e dor de burtica mea de graviduta, de grijile de atunci care mi se par minore acum, de pufuletul mic care-mi facea valuri prin burtica, de starea de fericire si totala relaxare de atunci. Ziceam eu atunci ca niciodata nu o sa fiu mai linistita cu bebe ca atunci cind era in burtica, stiam ca-i e bine, n-aveam grija cit maninca, cind si cit doarme, etc...
Asa am un dor de duca, as iesi afara. Noroc ca ploua, sa ma linistesc...
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
Ruxel, bine-ai venit acasa! Bianca e dulcica, ca sa nu mai zic de surioara ei
!
crissu, asa mai spre sfarsitul saptamanii, ce zici, e bine?! Ca eu atunci mi-am propus sa nasc
, sa m-anunti daca-i ok sa-ti pastrez juma' de pat
!
Cat despre depresie, eu n-am avut asa ceva la Malina dupa nastere, insa am avut o gramada de toane inainte, ca nu se mai intelegea nimeni cu mine. Asa ca s-a compensat! Acum vad ca am fost mult mai linistita decat sarcina trecuta, sa fie oare un semn ca o sa ma apuce crizele abia dupa nastere?! Eu sper sa nu!
Mickyyy
(39 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
micorint spune:
Buna, fetelor cu burtici si bebici,
N-am mai scris demult, pur si simplu n-am avut puterea necesara. Abia am reusit sa mai citesc, asa, printre picaturi... Felicitari noilor mamici si nastere usoara gravidutelor!
Inatai sa ne laudam: am implinit o luna sapt trecuta! La controlul de o luna ne-a laudat doctora ca am crescut fff frumos: 4.070 kg (de la 3.100) si 55 cm (de la 49).
Bebelina mea imi ocupa tot timpul (si acum scriu cu ea in brate), ma gandesc mereu ca o sa mai creasca si o sa devina mai independenta, asta imi da curaj. Avem si colici, au inceput cam de vreo saptamana si e destul de nasol, plange dupa masa, se agita si e f greu s-o linistesc. Ii mai dau suzeta si asa se calmeaza, dar nu pt mult timp. Ziua nu prea vrea sa doarma in patutul ei, maxim 1/2ora dupa care face scandal si trebuie s-o iau in brate. In brate doarme fara probleme cate 2 ore si cel mai mult ii place pe burta mea sau a lui tati, asta ii calmeaza si durerile de burtica. In conditiile astea, abia reusesc sa mananc, sa ma spal sau sa mai dau vreun telefon. Dar am satisfactia cand o vad pe bebelusa ce frumos creste si ce mult s-a schimbat de cand am venit acasa. Si asta datorita lapticului si dragostei mele!
Gabitza, babygirl, va inteleg perfect cu depresia; si eu am trecut prin faza asta la ambii copii. Credeam ca la al 2lea scap, dar n-a fost asa, mai am si acum momente nasoale dar s-au rarit, trece treptat, curaj!
Ce vreme nasoala... ne tine in casa! Fetei mele ii place tare mult afara, doarme dusa in carucior, si acum cu ploile astea suntem blocate in casa, off.
Hai ca m-am intins la vorba, promit sa scriu mai des, numai sa ma lase asta mica!
Pupici!
Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)
Pozele noastre aici:
http://community.webshots.com/user/micorint
Poze Maria Cristina: http://community.webshots.com/user/micorint/1
laura radulescu spune:
Felicitari tuturor pentru bebelusi!
A nascut cineva normal cu epidurala? cat costa pana la urma epidurala : 1.500.000. lei trusa si anestezicul si 1.000.000. lei anestezistul sau cat?
Multumesc.
andreea.a spune:
Hello ladies!!!

Sunt foarte bucuroasa ca am terminat sesiunea! Yupiii! Acum o sa am timp sa stau sa-mi admir piticu' din burtica. Cu toate ca probabil o sa ma plictisesc si o sa devin si mai rerabdatoare decat sunt sa-l vad in bratele mele odata! 

Nu am terminat de aranjat camera lui, dar oricum nu cred ca o sa-l pun il alta camera decat a mea, cel putin la inceput. Patut avem, cadita, etc., deci sunt un pic mai linistita. Mi-am cam facut si bagajul, mi-am luat trusa de epidurala.. si astept!
Crissu, Mickyyy - astept sa va intoarceti cu bebeii in brate si sa-mi povestiti si mie cum a fost! Va tin pumnii!!!! Si celorlate gravidute care mai sunt pe lista! Va puuup!
Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by laura radulescu
A nascut cineva normal cu epidurala? cat costa pana la urma epidurala : 1.500.000. lei trusa si anestezicul si 1.000.000. lei anestezistul sau cat?
Multumesc.
Laura, trusa de epidurala, fara anestezic, este 681.000, la farmacia 2NA de la Unirea (km.0).
Anestezicul nu-l aveau, dar mie mi l-a pus anestezistul la cezariana, habar n-am cit costa si acela.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
sperantza nu moare spune:
quote:
Originally posted by laura radulescu
Felicitari tuturor pentru bebelusi!
Multumesc.
eu mi-am cumparat trusa + anestezic de la farmacia spit. municipal cu 850.000 lei si voi da 1 mil anestezistului
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
NewMami spune:
Ehe, fetelor am facut-o si pe asta si de ieri suntem si cetateni canadieni. Patrick e inca in burtica si a fost tare ascultator, ne-a lasat sa rezolvam si aceasta problema. Am avut cateva peripetii dar important este ca pana la urma totul s-a terminat cu bine, festivitatea a fost f.f.f frumoas si toata lumea ma felicita de doua ori - ptr. cetatenie si ptr. burtica. Cred ca am fost cea mai privita persoana din sala - te cred si eu cu asa un burtoi de 40 de saptamani.
De acum astept cu nerabdare sa-mi tin si eu puiutul in brate cat mai repede, sa nasc cat mai usor si sper sa se intample cat mai curand.
Am adugat cateva poze noi de la festivitate.
Aseara n-am reusit nicicum sa postez mesajul, sper sa functioneze acum.
Va pup.
http://community.webshots.com/user/newmami2005
NewMami &
Patrick Ryan
anky spune:
NewMami,FELICITARI
pentru cetatenie,ma bucur pentru voi.Bine ca ati trecut si peste asta si Patrick nu s-a grabit sa vina mai repede.Noi sintem din nou raciti,nu tare dar..sintem,Bianca a luat de la gradinita si acum e si Cristi putin racit,sper sa nu faca febra.Iti doresc o nastere usoara si sa auzim de bine.
http://community.webshots.com/user/cristil102
http://community.webshots.com/user/anky2100
Anca
Cristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03