Mamici de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by beatriced

Mai cine va spus ca nu se face copilului baita daca nu-i cade buricul? Este o mare prostie!
La 2 zile de la nastere, moasa i-a facut baie copilului si ne-a sugerat sa facem la fel cand suntem acasa, adica o data la doua zile. Si sa nu punem mana s-au alcool pe buric cum se mai practica in Ro. Sa il lasm asa ca se vindeca singur... Si intr-adevar buricul copilului meu a cazut dupa 7 zile. Si acum este foarte frumos vindecat. Iar noi continuam sa-i facem baie... Si ce-i mai place!

Mami si Alex

beatrice

Beatrice,si noi am facut la fel,dupa doua zile i-am facut prima baita,nu am dat nici cu alcool nici cu nimic altceva, iar dupa o saptamina i-a cazut buricul si arata foarte bine.

http://community.webshots.com/user/cristil102
http://community.webshots.com/user/anky2100

Anca Cristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Am uitat sa va zic:

Pentru lactatie eu folosesc un ceai care se numeste AMMETHE - cu compozitie: secarea sau (chimen dulce), anason, chimen, cimbru (lamaita), etc
La mine a facut minuni!

Mami

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Luluku de ce vrei pompa electrica? eu am manuala si este ok (de la Avent- aia cu 2 biberoane)la inceput obosesti un pic,pina se desfunda canalele, dar pe urma este ok, mai ales ca ai posibilitatea ca altcineva sa te ajute daca obosesti. mi se pare ca Avent nu are pompa electrica.
dar gasesti si pe buburuza, bebelusultau,bebecenter.

Monureferitor la mame, adauga-ma pe lista ta. si eu stau cu ea! dar las ca trecem noi si peste asta si ne facem mari si voinici!

Matei (21.05.2005)
http://community.webshots.com/user/matei2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Salutare la mamici si la burtici!
Alexandra mea creste pe zi ce trece! Papa mult laptic, doarme bine si sta la mami si la tati pe burtica. Asa mai calmam si colicii, pe care incercam sa-i pacalim inainte de fiecare masa cu Sab Simplex si Gripe (alternativ). Pentru ca ii tremura barbita la supt, dr. de familie mi-a spus sa-i dau Calciu natural, cate o lingurita pe zi. Voi ati inceput sa le dati bebelusilor Vigatol? Ca pediatra mi-a recomandat Fluor Vigantoletten, cate o tableta pe zi, iar dr. de familie Vigantol Oel, cate 3 pic./zi. Pentru ca ne-a si adus sticluta, am ascultat dr. de familie.

Cornelia, multumesc mult ptr crema. Cred ca am ajuns dependenta de ea. Cat despre caciulita, e superba! I-am facut poze cu ea de dimineata, le gasesti aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/album?.dir=407f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph/oanarules/my_photos
Te rog sa o pupi pe mama ta din partea noastra. Stefan e un scump, abia astept sa o alerge pe Alex prin parc!

Mygirl si Alexandra (18 mai 2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

mygirl, vigantol mi-a recomandat si medicul neonato, si pediatra, incepand cu a 14a zi de viata. noi inca suntem la ziua nr.11.

monu, eu sunt o norocoasa : ambele mame (si maica-mea si socrela) locuiesc aproape si mishuna pe la mine toata ziua. noroc ca tatzii sunt mai timizi - incearca sa nu ma deranjeze... Oricum, eu am impresia ca roieste o groaza de lume in jurul micutei, si deja incep sa ma enervez... mi-e tare teama sa nu se invete in brate, razgaiata !

numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu-mi imaginam cum poate sa fie depresia postpartum, dar se pare ca tocmai trec printr-una. De vreo 2 zile am faze de plins nasoale si ma gindesc citeodata cum era fara copil. Cred ca sint super obosita, azinoapte am dormit 3 ore. Iar azi toata ziua piticul n-a vrut deloc sa doarma, m-a adus la disperare. De-abia la ora 14 a adormit. Cum il puneam in pat, in 10-15 minute incepe sa se frichinesca si sa plinga in final. L-am schimbat, i-am dat sa manince, l-am leganat, i-am cintat, i-am pus si muzica de bebelusi, avea toate conditiile. Intr-un final l-am infasat din nou in scutec, dupa ce doua zile a dormit linistit si fara, si asa a adormit. Si doarme de doua ore, Doamne ajuta.
Azi noapte i-a cazut si buricutzul!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Buna,
Azi am venit si noi de la spital. Suntem bine, dar eu ma simt destul de rau dupa operatie si nu voi putea sa stau on line pe calculator o vreme.
Atasez cateva poze cu bebitza mea:
http://photos.yahoo.com/ruxivisan

Ruxel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Bine ai revenit, RUXEL!!! Sa fiti fericiti si sanatosi toti 4!

Gabi, chiar azi vroiam sa deschid discutia legata de depresie, dar m-am gandit ca mai bine nu. Totusi, daca tot ai fost tu mai indrazneata, pot sa iti spun ca o traiesc din plin si o ingras cu lacrimi, nervi, stari de anxietate, panica, neliniste, nesomn, lipsa poftei de mancare. ce mai, tot tacamul. Acum nu vreau sa scriu prea multe pt ca simt ca as da singura apa la moara, dar cu sigurnata ca cine o traieste, stie bine despre ce este vorba. SPER SA TREACA CAT MAI REPEDE!

Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Ruxel,surioara felicitari.
Asa repede ai nascut,nici nu am stiut. Cum a fost?
Este asa o frumoasa si o grasuta fetita ta. Iti amintesti cand comparam pozele cu burticile noastre si spuneam ca le avem mici si uite tu ce fetita frumoasa ai acum. Doamne abia astept sa-mi tin si eu puiul in brate si sa fie bine.
Felicitari si pentru Danielutza si pentru toate mamicile.
Mickyy ai grija de tine.Ai ajuns la doctor in sfarsit, si nu mai e mult zici.................... Ma gandeam si eu cu Municipalul in perioada asta cu renovarea la Elias ca poate vom sta amandoua in pat ....................glumesc bineanteles dar cine stie.
Andreea.a ce mai faci? Ma bucur ca esti bine si bafta la examene. Sa le iei pe toate ca dupa aia ai treaba cu bebe mic, trece repede timpul ai sa vezi........spune strigoiata de mine care nu mai are rabdare.....................imi vine sa urlu. De fapt nici eu nu stiu ce vreau. Uneori parca as vrea sa mai stea bebe la mine in burtica, uneori parca mor de nerabdare sa-i vad moaca mica si sa stiu ca e sanatoasa..............nu stiu, cred ca mi-e si tare frica pe de alta parte de am sentimentele astea asa contradictorii.
Imi doresc asa de mult copilasul asta incat nu ar trebui sa-mi fie frica de nastere desi unele povesti ma cam sperie sincer.
Trebuie sa trec peste gandurile astea si sa gandesc mai optimist nu-i asa?
Fetele cu depresie sa nu disperati.Priviti-va bebelusii cand dorm sau cand ii alaptati sau pur si simplu priviti-i cand vreti voi, in orice moment si cu siguranta o sa va simtiti mai bine.

Va pupa si va ureaza o noapte linistita Criss si 38 saptamani si 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ruxel, felicitari! Sa iti traiasca fetita!

Oana, ii sta foarte bine Alexandrei in galben!

Despre depresie, mai bine nu va spun nimic...norocul meu ca nu am prea mult timp sa stau si sa ma gandesc la asta .

Monu, pe mama abia o dau afara din casa (vroia sa ma convinga sa il dau pe Stefan cate o noapte la ea, sa ma odihnesc si eu, asta dupa ce se oferise sa o ia pe Maria la ea noaptea), dar ea e genul care se implica prea mult in viata mea , asa ca vezi si tu jumatatea plina a paharului !

Noua pediatra ne-a recomandat in loc de vigantol, Vit. D3 natural. Mi-a zis ca din experienta ei, are rezultate mai bune.

Tinem pumnii proaspetelor mamici, sa se acomodeze cat mai repede cu noul statut si mult curaj celor care urmeaza sa nasca!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput